Velkommen til Sveiven 28!

Haugesund - Skåredalen/Sveiven

Påkostet funkis i populære Sveiven - Dobbel garasje - Solrike uteområder - Flott utsikt

Prisantydning:
 9 000 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
211/312 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 000 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
211 kvm.
Bruksareal
312 kvm.
Soverom
3
Tomt
717 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
386
Oppdragsnr.
1-0312/22
Finnkode
273908567

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Sveiven 28 – Rålekker familiebolig fra 2017 i funkisstil beliggende i et av de mest populære/familievennlige områdene i Haugesund. Høyt og fritt øverst i Skåredalen, med flotte utsiktsforhold. Boligen har en svært praktisk og gjennomtenkt planløsning over to meget romslige etasjer + garasjeplan med direkte adkomst til boligen. Flott, moderne standard og energieffektive løsninger. Flere herlige uteområder med gode solforhold. Friområdet med lekeplass og fotballbane like nedenfor er en stor bonus for barnefamiliene som bor her. Skåredalen er et svært populært sted å bosette seg, med sitt trivelige bomiljø og tilgjengelighet til «alt». Herunder barnehager, skole, dagligvare, offentlig transport, Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder på Steinsfjellet og Djupadalen!

+- Innhold

Eneboligen er oppført over 3 plan og inneholder:
1. etasje: Hall med trapper, 2 soverom, bad, vaskerom, TV-stue/bod, teknisk rom/bod og ytterligere én bod.
2. etasje: Stue/spisestue/kjøkken, kjølerom, foreldresoverom, walk-in-closet, bad, gjestetoalett, gang og bod.
Underetasje: Garasjerom, sluse og trapperom/gang med trapp opp til hall i 1. etasje.

+- Standard

Enebolig fra Urbanhus som holder en moderne/høy standard. Boligen kan skilte med luft/luft varmepumpe, balansert ventliasjonsanlegg, vedlikeholdsvennlig royalkledning og støpte betongplattinger. Utstrakt bruk av enstavs eikeparkett, slette vegger/himlinger, downlights og listfrie overganger. God oppbevaringsplass i flere boder.

1. etasje:
– Flott inngangsparti/solrikt uteområde med glassrekkverk. Bi-inngang til vaskerom og hovedinngang til stor og luftig hall med adkomst til samtlige rom i denne etasjen. Gulv er belagt med epoxyresin. Trapp opp til 2. etasje og ned til garasjeplan.
– To gode soverom, begge med garderobeskap og plass til dobbeltseng.
– Romslig bad innredet med store, lekre fliser på gulv og slette, malte vegger. Downlights i himling. Badekar og dusjnisje. Fliser på vegger i dusjnisje. Pen baderomsinnredning med nedfelt servant. Ventilasjonsanlegget dekker dette rommet og det er i tillegg etablert luftespalte under dør.
– Separat vaskerom med bi-inngang. Flislagt gulv med varmekabler og slette, malte vegger og himling. Vaskerommet har vaskeromsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Balansert ventilasjonsanlegg er plassert på vaskerommet.
– TV-stue med slette malte vegger/himling og parkett på gulv. Rommet er byggemeldt som bod og således ikke godkjent for varig opphold.
– Bod på ca. 5 m2.

2. etasje/hovedetasje:
– Særdeles romslig stue med mange innredningsmuligheter. Dekorativ vedovn. Store vindusflater med utvendig monterte solscreens. Utgang til lun, solrik og delvis overbygget terrasse av meget god størrelse. Glassrekkverk. Flott utsikt mot Skåredalen, Storasundfjellet og Steinsfjellet.
– Funksjonelt kjøkken i åpen løsning mot stuen. Lekker kjøkkeninnredning fra Svane i matt, sort utførelse. Kjøkkenet er utstyrt med stort kjølerom og integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren AEG. Avtrekksvifte er diskrét montert i himlingen. Fra kjøkkensonen er det utgang til nydelig uteområde med betongplatting, på boligens sydside.
– Stort foreldresoverom med «hotellfølelse». God plass til dobbeltseng. Direkte adkomst til walk-in-closet med praktisk garderobeinnredning. Fra walk-in-closet er det videre adkomst til bad. Foreldresoverommet har utgang til det samme, gjennomførte uteområdet som kjøkkensonen.
– Bad tilknyttet foreldresoverom er innredet med dusjnisje med glassvegg og regnfallsdusj, baderomsinnredning med nedfelt servant og veggmontert klosett. Gulver er belagt med store, flotte fliser. Varmekabler. Malte plater på vegger. Fliser på vegg i dusjsone. Slett, malt himling. Ventilasjonsanlegget dekker dette rommet og det er i tillegg etablert luftespalte under dør.
– Gjestetoalett innredet med parkett på gulv og slette, malte vegger. Servant og klosett.
– Gang med trapp ned til 1. etasje.

Underetasje:
– Trapperom/gang og sluse. Vegger, gulv og trapper i betong.
– Stort garasjerom med god plass til to biler. Betong på gulv og automatisk port.

For øvrig:
– Varmtvannsbereder på ca. 200 liter
– Automatsikringer og AMS strømmåler
– Brannvarslere og slukkeapparat

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett, epoxyresin og fliser.
Vegger: Hovedsakelig slette, malte vegger og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig slette, malte himlinger.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere og barnevennlig boligfelt i Sveiven, øverst i Skåredalen. Her er gode solforhold og flott utsikt til omgivelsene. Friområde med lekeplass og fotballbane like nedenfor.

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

225 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
237 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, og ligger i et område hovedsakelig avsatt til boligformål i kommuneplanen. Eiendommen omfattes av følgende planer:
– Kommuneplanens arealdel 2014-2030 (ID 1106plan-kp3). Delareal 717 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringsplanen «Sveiven, øvre del», (ID RL1679). Delareal: 717 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse – frittliggende småhusbebyggelse.

Eiendommen grenser blant annet mot boligkomplekset Skåredalstoppen mot øst og friområde/hensynssone friluftsliv/naturmiljø i nord.

+- Parkering

Rikelig med parkeringsmuligheter i dobbel garasje, samt stort, asfaltert gårdsrom. Det er montert elbil-lader i garasjen.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig oppført i 2017. Oppført på grunnmur i betong, betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Kompakttakskonstruksjon som er utvendig tekket med protanduk.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Manglende dokumentasjon på radonsperre, hulltaking i vegg bak våtsone ikke gjennomført, ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Boligen har luft/luft varmepumpe og balansert ventliasjonsanlegg. Det er vedovn i hovedstuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?