Velkommen til Sakkastadhaugen 21!

Haugesund - Sakkastadhaugen

Spektakulær arkitekttegnet 70-tallsvilla med strandlinje og nydelig utsikt

Prisantydning:
 8 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
264/291 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  8 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1979
Primærrom
264 kvm.
Bruksareal
291 kvm.
Soverom
4
Tomt
1000 m²
Kommune
Haugesund
GNR
36
BNR
534
Oppdragsnr.
1-0297/22
Finnkode
272891467

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Sakkastadhaugen 21 – En unik og meget gjennomført bolig tegnet av arkitektene Staveland og Lyslo. Boligen ble tegnet i 1978 og oppført 1979- Resulatet av arbeidet til arkitektene ble en klassisk og tidløs villa som er like aktuell og moderne idag som den var når den ble bygget. Eiendommen har en helt unik plassering, på attraktive Sakkastadhaugen og i første rekke mot Karmsundet. Nydelig utsikt og egen strandlinje er bare noen av de mange kvalitetene eiendommen har. Bolighuset er meget innholdsrikt og fremstår som både velholdt, moderne og tidløst. Flotte detaljer innvendig og gode romløsninger er stikkord. En sjelden eiendom som må sees for rett inntrykk.

+- Innhold

Boligen er innredet over 3 hele plan men med delplan og nivåer tilpasset terreng og tomt. Arkitektene har tenkt på det meste når det gjelder god romutnyttelse, lysinnslipp og en maksimal utnyttelse av utsikten.

Hovedplan:
Hall/gang, gjestebad, gang, 2 soverom, bad, kjøkken og 2 stuer. Det er trinn opp til kjøkken og trinn ned til den ene stuen.

Sokkel:
Gang, bad, badstue, garderoberom, 2 boder, 2 soverom, trimrom, vaskerom og tv-stue.

Loft:
Stue med galleri ned mot de øvrige stuene på hovedplan.

+- Standard

Boligen har en klassisk og tidløs stil og mange av boligens originale elementer er bevart. Arkitektene har tegnet en praktisk bolig med en maksimal utnyttelse av lysforhold og utsikt. Hele boligen bærer preg av et moderne interiør med gode kvaliteter og fine fargekombinasjoner.

Gulv i boligens oppholdsrom er hovedsaklig belagt med parkettgulv. Vegger er malt i lyse farger med innspill av kontraster i ulike materialer og elementer. Flotte innretninger som innfelte downlightskasser m.m.

Kjøkken:
Særdeles lekker kjøkkeninnredning fra anerkjente UNOFORM. Innredningen er i en særklasse både når det gjelder stil og kvalitet. Kjøkkenprodusenten Unoform fra Danmark revolusjonerte kjøkkenbransjen på slutten av 60-tallet. Arne Munch tegnet og produserte et markant design som har holdt seg klassisk og moderne gjennom flere årstider. Kjøkkenet i denne boligen er 20 år gammelt men like lekkert og aktuelt idag som da det var nytt. Det er hovedsaklig GAGGENAU hvitevarer med unntak av oppvaskmaskinen som er fra MIELE.

Bad:
Gjestetoalett på hovedplan har fliser på vegger og gulv. Bad tilknyttet hovedsoverom på hovedplan har klassiske 10×10 fliser med en spenstig fargekombinasjon. Badet har flott kvalitetsinnredning fra anerkjente Unoform (Dansk design). Vannklosett fra Duravit som er designet av Phillippe Starck. Bad i sokkeletasjen har fliser på vegger og gulv. Moderne klassisk baderomsmøbel og innebygget badekar. Dusjløsning og inngang til stor badstue.

Flott og lekker bolig som for rette kjøper fremstår som en unik mulighet i dagens marked.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på attraktive Sakkastadhaugen i søre bydel av Haugesund. Tomten som ligger i første rekke mot Karmsundet har egen strandlinje med grei adkomst fra boligen. Fra eiendommen er det kort kjørevei til Haugesund sentrum i nord og til Norheim i sør. Barnevennlig og rolig område i en gate uten gjennomgangstrafikk. Eiendommen ligger i enden av veien.

+- Omkostninger

237 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
250 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Området nordvest for boligen er regulert til bolig. Det er her planlagt oppført et leilighetsbygg. Det er videre regulert inn en strandpromenade/gangvei som vil grense til eiendommen. Kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Følg Salhusvegen sørover forbi Vår frelsers gravlund. Fortsett videre forbi Toyota Haugesund og ta deretter første vei inn til høyre. Følg denne veien gjennom en høyresving og ta deretter til venstre. Følg veien helt til endes og boligen kommer på venstre side av veien.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på grunnmur i støpt betong, betonggulv mot grunn. Yttervegger ovenpå grunnmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Sal og Pulttakskonstruksjon i tre som er utvendig tekket med betongtakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Taktekking.
– Nedløp og beslag.
– Veggkonstruksjon.
– Takkonstruksjon/loft.
– Innvendige overflater.
– Radon – Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
– Rom under terreng- Det er registrert fuktskjolder/fuktskader på overflater.
– Innvendige trapper.
– Overflater vegger og himling baderom 1. etasje.
– Overflater gulv baderom 1. etasje.
– Sluk, membran og tettesjikt baderom 1. etasje.
– Overflater vegger og himling bad/badstu.
– Overflater gulv bad/badstu.
– Sluk, membran og tettesjikt bad/badstu.
– Sanitærutstyr og innredning bad/badstu.
– Ventilasjon bad/badstu.
– Overflater og konstruksjon wc-rom 1. etasje.
– Vannledninger.
– Avløpsrør.
– Byggegrunn.
– Drenering.
– Grunnmur og fundamenter.
– Utvendige vann- og avløpsledninger.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
– Vinduer.
– Dører.
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger.
– Pipe og ildsted.
– Vaskerom underetasje.
– Terrengforhold.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming samt vedfyring. Varmekabler i flere rom/soner.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?