Velkommen til Vollebergvegen 2!

Karmøy - Veldetun

Innholdsrik enebolig - 2 lekre bad fra 2010/2015 & nydelig kjøkken fra 2020 - 3(4) soverom og 3 stuer - Garasje!

Prisantydning:
 3 190 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
156/196 m2
Visning:
04.10.2022 16:30 - 17:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 190 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1980
Primærrom
156 kvm.
Bruksareal
196 kvm.
Soverom
4
Tomt
730 m²
Kommune
Karmøy
GNR
88
BNR
123
Oppdragsnr.
2-0165/22
Finnkode
273105346

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

På barne- og familievennlige Veldetun ligger denne innholdsrike enebolig i Vollebergvegen 2. Her bor familien i et trivelig nabolag med barn i alle aldre, barnehage i umiddelbar nærhet og med gangavstand til barneskole.

Innflytningsklar og holder god standard med oppussede overflater 2010-2022, nytt sikringsskap fra 2020, lekkert og helfliset bad fra 2010, renovert og flott bad fra 2015 og nydelig kjøkken med intg. hvitevarer fra 2020.

Familiebolig med vindfang, gang, bod, bod/garderoberom, 3(4) soverom, vaskerom, 2 bad, kjøkken, 2 tv-stuer og stor stue.

Tomten er pent opparbeidet og påkostet i 2021 med nytt og asfaltert gårdsrom, flotte bedd med kantstein og steinbelagt inngangsparti. Stor terrasse vendt mot sør og øst.

Garasje med automatisk portåpner og tilhørende bod.

+- Innhold

1. etasje:
Vindfang, gang, bod/garderoberom, 1(2) soverom, vaskerom, bad og tv-stue.

– Praktisk bi-inngang for familien fra gårdsrom til vaskerommet i 1. etasje.
– 1 soverom og tv-stue i denne etasjen (eller begge rommene kan brukes som soverom).
– Kjekk innvendig bod som ligger vegg-i-vegg med boden i garasjen. Kanskje mulighet for bi-inngang fra garasjen inn til bod/garderoberom (søknadspliktig).

2. etasje:
Gang, 2 soverom, bad, kjøkken, tv-stue og stue.

– Stor stue med god plass til sofa for gjester, spisebord for alle anledninger og tv-stue med plass til sofa for tv-titting. I tv-stuen og påbygget har en herlig takhøyde som er stigende opptil 3,3 m. Utgang fra rommet til den store terrasse vendt mot både sør og øst.
– Kjøkkenet ligger i naborommet til stuen, og er stort med god skap- og benkeplass samt det en skulle trenge av integrerte hvitevarer.
– Soverommene i denne etasjen ligger vegg-i-vegg, noe som er ekstra kjekt dersom en har små barn i hus. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og er innredet med kjekk garderobe.

+- Standard

– Vollebergvegen 2 og denne eneboligen ble oppført i 1980 og påbygd med tv-stue i 1998. Eneboligen og eiendommen er vedlikeholdt/oppgradert med årene og holder god standard.
– Vindu på bad fra 2009, vindu i trapperom fra 2010 og terrassedør fra 2011. Deler av kledning og enkelte vinduer har behov for vedlikehold/utskiftning.
– Det ble satt inn ny trapp i 2010 og i samme periode ble trolig alle innerdører i underetasjen byttet. Videre er det gjort mye overflateoppussing av tidligere og nåværende eier med en rekke nye gulv i eneboligen, nye plater på vegg i flere rom og malte, tidsriktige vegger. Trolig fra perioden rundt 2010 til nå i 2022, i gang og i stuen er det lagt et nydelig en-stavs gulv.
– Nydelig kjøkken fra 2020 med hvite fronter, steinaktig benkeplate med underlimt vask og kjøkkenplater mellom under- og overskap på vegg mot øst. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr med pyrolyse samt kombinert damp/mikro og stekeovn.
– Flott, renovert bad i 1. etasje iflg. tidligere tilstandsrapport fra 2015. Det er belegg på gulv, varmekabler og hvite baderomsplater på vegg. Videre har badet toalett, dusjkabinett og moderne baderomsinnredning med svart front og hvit vask.
– Lekkert, helfliset og kostbart bad i hovedetasjen fra 2010 med varmekabler i gulv. Behagelige fargevalg på både gulv- og veggfliser, vegghengt toalett, plassbebygd og fliselagt vask, medfølgende speil og dusjkabinett. Mekanisk avtrekk og nyere tak med downlights.
– Vaskerom med grå fliser på gulv og malte vegger 2022. Det er utslagsvask i rommet, sluk, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.
– Påkostet uteområde i 2021 med nytt og asfaltert gårdsrom, steinbelagt inngangsparti, lagt ny kantstein og opparbeidet bedene rundt gårdsrommet. Tidligere eier laget hele/deler av terrassen mot sør og nord (tidligere eier eide boligen i perioden 2005-2017).
– Sikringsskap med automatsikringer fra 2020, arbeid utført av Elektro & Bygg AS.
– Innlagt tv/internett fra Altibox.
– Nyere peisovn i stuen (tidligere eier).

+- Beliggenhet

Veldetun er et veldig trivelig og rolig boligfelt med barn i alle aldersgrupper. På feltet har en et veldig trygt og godt bomiljø. Med barnehage, båthavn og en rekke lekeplasser på feltet er det ingen hemmelighet at feltet er svært attraktivt for barnefamilier.

Videre er det kort og trygg gangavstand via gamleveien til Avaldsnes med aktiv idrettsklubb og barneskole. Ikke langt fra Avaldsnes finner en også Bø ungdomsskole.

Ved innkjørselen til Veldetun har en dagligvarebutikk (Coop Extra) og gode bussforbindelser videre sørover på Karmøy eller inn mot Haugesund. Det finnes også ytterligere alternativer til handleturen på Avaldsnes med 3 dagligvarebutikker (Rema 1000, Kiwi og Coop Extra).

For den treningsglade er det også kort vei til TMK Treningssenter ved Jysk på Avaldsnes.

Ønsker en å ta familien med på en søndagstur eller en tur for trimmen sin skyld, er det fine turløyper ut mot historiske Avaldsnes kirken, Bukkøy og Vikinggården.

+- Omkostninger

79 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
92 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i garasje og i eget gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taket er tekket med betongtakstein. Undertak med pløyde bord. Takrenner og nedløp av plast. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og liggende bordkledning. Tak over tilbygg med TV-stue er bygget med sperrer og limtredragere. Plassbygde takstoler av tre. Balkongdør i soverom av teak. Malt terrassedør av tre i stue. Malt ytterdør av tre i vaskerom. Hovedytterdør i teak. Balkong med utgang fra soverom er bygget av tre. Rekkverk av tre. Terrasse er bygget av tre. Utvendig trapp mellom terreng og terrasse er bygget av tre. Det er byggegrunn av fjell. Grunnmur er beskyttet med grunnmursplast. Grunnmur med betongblokker med utvendig puss. Forstøtningsmurer i naturstein og plasstøpt betong. Terrenget skråner mot nordvest. Ukjent type avløpsrør og ukjent type vannledning.

TG:3 er gitt på følgende:
– Utvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk.
– Vaskerom: Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet.
– Forstøtningsmurer: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Det er råteskade i ende av vindski.
– Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det registreres puntråte i kledning på fasade mot sørøst.
– Vinduer: Vinduer i karnapp i TV-stue er slitte utvendig. Enkelte vinduer har trege beslager.
– Dører: Ytterdør i vaskerom tar i karm, og har en skade på terskel til karm. Balkongdør i soverom har slitt utvendig overflate.
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse. Veggen er vanskelig å vedlikeholde bak terrassebord.
– Overflater: Det er en skade etter kloring fra hund på gulv i TV- stue.
– Bad underetasje: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
– Vaskerom: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet har kun naturlig ventilasjon.
– Bad hovedetasje: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
– Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
– Grunnmur og fundamenter: Støpt fundament under søyle for tilbygg i stue er delvis over terreng.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
– Rom under terreng: Det ble registrert saltutslag på grunnmur i garasje og bod ved garasje, noe som er tegn på fuktvandring i grunnmur. Salter som vises som hvite krystaller på innsiden av grunnmuren, er avleiringer som kommer fra vann som har fordampet.
– Bad underetasje: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Dør er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj. Det er ikke montert sokkellist i underkant av våtromsplater. Det skal være montert sokkellist i underkant av våtromsplater i våtsoner.
– Vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
– Bad hovedetasje: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vinduet er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj.
– Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
– Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
– Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
– Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i gang og på badene.

Varmepumpe og vedovn i stuen, samt vedovn i kjellerstuen.

Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?