Velkommen til Bergstø 11!

Etne - Vintertun

Koselig hytte usjenert, privat på høyde i fjellsiden - God standard, møblert & klar til bruk - Vakker naturutsikt!

Prisantydning:
 1 190 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
52/52 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 190 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1980
Primærrom
52 kvm.
Bruksareal
52 kvm.
Bruttoareal
57 kvm.
Soverom
3
Tomt
1179 m²
Kommune
Etne
GNR
104
BNR
57
Oppdragsnr.
2-0156/22
Finnkode
272182480

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Enkel adkomst fra Europavei, rett av veien og innpå parkeringsplassen. Videre har en ca. 150 m i luftlinje, innover vakker natur til hytten og Bergstø 11.

Hytten ligger i øverste rekke mot fjellsiden. På høyden har man en plass privat for seg selv, hvor en kan trekke tilbake fra en travel hverdag. Fra hytten og uteområdet har en vakker utsikt utover norsk natur- og fjellandskap.

Oppussede overflater i 2017-22 med en behagelige balanse mellom lyse, tidsriktige fargevalg samtidig som hyttesjarmen og kosen med en hytte er bevart.

Godt utnyttet hytte med 3 soverom med 6 faste soveplasser, romslig bad, hems, kjøkken og herlig stue med stigende takhøyde opptil 2,8m.

Hav av turmuligheter i område og kort kjøreavstand til både Odda, Korlevoll Skistadion og Røldal Skisenter.

+- Innhold

Alt på ett plan og inneholder:
Vindfang, mellomgang, 3 soverom, kjøkken og stue.

– Herlig stue med stigende takhøyde opptil 2,85 m og store vindusflater for godt med lys inn i rommet. I stuen har en plass til spisebord for de fleste anledninger og sofagruppe.
– Totalt 3 soverom. Soverom 1 med køyeseng (dobbeltseng nede og enkeltseng i høyde), totalt 3 soveplasser. Soverom 2 med køyseng, totalt 2 soveplasser. Soverom 3 med enkeltseng, 1 soveplass.

Mulighet for noe lagring under hytten.

+- Standard

– Hytte oppført i 1980 på pilarer, i bindingsverk i tre kledd med trekledning, taktekke med metallplater. Hytten fremstår velholdt og klar for å nytes.
– Overflater er pusset opp i perioden 2017-2022 slik at hytten er innbydende og moderne, samtidig som en har klart å bevare den koselige hyttesjarmen og kosen. Det er furugulv i alle rom i hytten som i perioden 2017-2022 er blitt malte grå (utenom bad og soverom 1 & 2).
– Vegger er med panel som er malt/eller beiset i perioden 2017-2022 (utenom soverom 1 & 2). Taket er panel som er malt hvitt 2017-2022, noe som gir en bedre romopplevelse (utenom soverom 1 & 2). Alle innerdører er malt i perioden 2017-2022 og er i dag hvite.
– Enkelt kjøkken med malte fronter (2017-2022) og steinkasting benkeplate. Det er vask, mindre steikeovn på benkeplate med 2 kokepunkt på toppen, mekanisk avtrekk (ikke vanlig kjøkkenventilator).
– Flott bad med furugulv, malte/beisende vegger, pen baderomsinnredning med hvit vask, overskap med speil og mekanisk avtrekk.
– Bio-toalett med ventilasjon.
– Vedovn i stuen.

+- Beliggenhet

Ca. 150 m fra parkeringsplassen, og ca. 7 min gange inn i vakker natur omringet av vakkert fjellandskap, ligger denne hytten i Bergstø 11.

Bergstø 11 ligger i øverste hytterekke mot fjellsiden, beliggende høyt i fjellsiden hvor en har fritt utsyn utover norsk natur- og fjellandskap. Det er god avstand mellom hyttene i dette område, og sammen med endebeliggenheten, får en opplevelse av at en har en plass litt for seg selv der familien kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag og finne roen.

I nærområdet har en flotte turområder og løyper både på sommer- og vinterstid.

Det er ca. 20 min kjøretur til Odda sentrum, ca. 1 time til både Ullensvang hotell og Mikkelparken, ca. 10 min til Korlevoll skistadion, ca. 20 min til Røldal skisenter og ca. 40 min til Etne.

Her kan en både skape god opplevelser i hytten, på det usjenerte uteområdet, akebakkene utenfor hytten og ikke minst ha en beliggenhet som byr opp til en rekke aktivitetsmuligheter innenfor korte avstand.

+- Omkostninger

29 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
42 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanens arealdel er avsatt til spredt fritidsbebyggelse (LNFR-areal). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Grunneier eier grunnen til og parkeringsplassen. Denne hytten disponerer her en parkeringsplass. Grunneier tar en årlig betaling for plassen og vedlikeholdet, inkludert brøyting. Kostnad for 2022 var kr. 2 500,-

Dersom det er ønskelig med 2 parkeringsplasser, kan grunneier kontaktes for å undersøke muligheten for å leie av en plass nr. 2. Herfra har en ca. 150 m i luftlinje og 7 minutters gange (sommerstid) innover vakker natur til hytten.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taket er tekket med metallplater. Undertak med pløyde bord og asfaltpapp. Takrenner og nedløp av plast. Det er kun montert takrenne til taket på baksiden av hytta. Bindingsverkskonstruksjon. Utvendig kledd med stående og liggende bordkledning. Takkonstruksjonen er bygget med sperrer og limtredrager. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Terrasse er bygget av tre. Utvendig trapp mellom terreng og terrasse er bygget av tre. Det er byggegrunn av fjell. Ingen tilgjengelig/synlig drenering. Hytten er oppført på pilarer av lettklinkerblokker (Leca) og enkelte søyler av tre. Kupert terreng som skråner mot baksiden av hytta. Det er ikke innlagt vann. Vann i utvendig kran. Avløpsrør går til terreng.

TG:3 er gitt på følgende:
– Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Takrenne er deformert og har sprekk, trolig som følge av skade på grunn av snø og is.
– Bad: Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Veggkonstruksjon: Utvendig listverk til vindu i soverom ved terrasse mangler vannbord.
– Bad: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
– Kjøkken: Det er skjevheter i front av underskap under vask.
– Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Enkelte ledninger på bad ser ikke ut til å være festet av elektriker. Det anbefales kontroll av det elektrisk anlegget. Anlegget er over 20 år gammelt og har ingen dokumentasjon (utenom for AMS- måleren).
– Grunnmur og fundamenter: Det er lite forankring/beslag mellom pilarer og bærebjelker under hytta.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
– Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt 28 mm høydeforskjell på gulv i stue. Det ble målt 15 mm høydeforskjell på gulv i soverom bak kjøkken.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stuen.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?