Velkommen til Tjordal 21!

Tysvær - Utsikten Terrasse

Lekker og luftig 4-roms leilighet (2017) med fantastisk utsikt - Solrik balkong - Garasjeplass - Heis

Prisantydning:
 4 390 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
124/124 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 390 000
Fellesgjeld
kr  1 643
Totalpris
kr 4 391 643,-
Fellesutg.
kr  3 182 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2017
Primærrom
124 kvm.
Bruksareal
124 kvm.
Soverom
3
Tomt
2580 m²
Kommune
Tysvær
GNR
72
BNR
165
Oppdragsnr.
1-0285/22
Finnkode
271366650

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Utsikten Terrasse og denne flotte 4-roms leiligheten beliggende høyt og fritt, med spektakulær panoramautsikt mot Aksdalsvatnet og omegn. Boligen sto ferdigstilt i 2017 og fremstår som innbydende og tidsriktig. Delikate fargevalg og utstrakt bruk av enstavs eikeparkett listfrie overganger. Meget praktisk planløsning. Leiligheten har stor, solrik balkong med glassrekkverk, delikat kjøkkeninnredning, energieffektiv vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjon og parkeringsplass i felles garasjeanlegg (i samme bygg). Leiligheten bør oppleves for korrekt inntrykk! Kort vei til alle fasilitetene på Aksdal senter, Tysvær badeanlegg, kino, barnehage m.m.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder gang/entré, stue/kjøkken, 3 soverom, bad og vaskerom.
Adkomst via heis eller trapp.

I tillegg medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt sportsbod. En kan ta heis direkte fra garasjen og opp til 2. etasje.

+- Standard

Leiligheten er gjennomgående og holder en delikat, moderne standard. Utstrakt bruk av enstavs eikeparkett og listfrie overganger vegger/himlinger. Vannbåren varme med gulvsløyfer i alle rom, med unntak av soverommene.

– Svært romslig stue med store vindusflater som lar den vakre utsikten komme til sin rett. Flere innredningsmuligheter og god plass til sofa og spisegruppe. Flott enstavs eikeparkett og downlights. Utgang til herlig, solrik balkong med tilsvarende fantastisk utsikt. Her er god plass til utemøbler og planter. Balkongen er overbygget.
– Kjøkken i åpen, sosial løsning mot hovedstuen. Tiltalende og tidløs kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i laminert spon. Barløsning. God oppbevaring i skuffer og skap. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, kaffemaskin, platetopp og komfyr. Ventilator.
– Innbydende foreldresoverom med skyvedørsgarderobe. God plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 og 3 egner seg godt som f.eks barne-, gjesterom eller hjemmekontor.
– Stort, helfliset bad med vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med dusjnisje med glassvegger, veggmontert klosett, servant nedfelt i baderomsinnredning og veggspeil. Det balansert ventilasjonsanlegget dekker badet og det er i tillegg luftespalte under døren.
– Separat bod/vaskerom/teknisk rom med adkomst via baderommet. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, varmtvannsbereder (200 liter), vaskeromsinnredning, servant/utslagsvask og balansert ventilasjonsanlegg. Gulv er flislagt og har vannbåren varme. Malte flater på vegger og i himling.
– Entré med praktisk skyvedørsgarderobe.
– Lang gang med adkomst til samtlige rom i boligen, med unntak av vaskerom.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig enstavs eikeparkett. Fliser på begge baderom, samt vaskerom.
Vegger: Gipsplater som er sparklet og malt. Fliser på baderom.
Himlinger: Gipsplater som er sparklet og malt.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon
– Sprinkleranlegg i hele bygget
– Brannalarmer og brannslange
– Alarmsentraltilknytning
– Automatsikringer og AMS strømmåler

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og attraktivt område like ovenfor Aksdal sentrum, med Alvanuten ruvende i bakgrunnen. Fri beliggenhet med nydelig utsikt mot Aksdalsvannet og fantastiske solforhold.

Kort vei til barnehager, Aksdal senter og flotte tur/rekreasjonsområder. Aksdal senter har en rekke servicefasiliteter, bakeri, blomsterbutikk, interiørforretning, apotek, lekebutikk m.m. Meny Aksdal har i tillegg egen ferskvaredisk. I Tysværtunet kulturhus finner dere kafe, kino, bibliotek, idrettshall, treningssenter, svømmehall/ badeanlegg, klatrevegg, lyslagt trimløype, lege- tannlegesenter og flere ladestasjoner for El-biler.

Alvanuten er et 224 meter høyt fjell nord for Aksdal senter. Det er nydelig å gå på tur til Alvanuten og radiomasten i klarvær, med Kvikklunsj og fantastisk utsikt på toppen! Fra Aksdal går det også merket sti til Valhest, som er en noe lengre og mer krevende tur. Det er anlagt turvei rundt store deler av Aksdalsvatnet. Langs veien finner dere flere rasteplasser og gapahuk hvor en kan hvile trette ben og drikke kakao. Hvis det er barn i turfølget, kan området ved Skeiseid være en fin destinasjon. Her ligger blant annet Haugaland Hestesportarena, hvor man kan stoppe og hilse på hestene.

Aksdal er et strategisk beliggende knutepunkt hvor vest-, øst-, nord og sydgående hovedfartsårer møtes. Bussterminalen i Aksdal (ny i 2019) ligger like ved senteret.

+- Omkostninger

109 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
118 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av både kommunedelplan og reguleringsplan.
– Kommuneplan 2019-2031 – PlanID 201501.
Området er i planen avsatt til bolig (R47). Sameiets eiendom ligger innenfor faresone skred.
– Reguleringsplan: Detaljplan Utsikten – PlanID 201203.
Området er hovedsakelig regulert til boligbebyggelse, friområde, vei m.m. Del av sameiets eiendom ligger innenfor sikring jord-/steinras. Utdrag fra reguleringsbestemmelsene: «I hensynssone forekommer ustabile partier, jfr. rapport utført av Multicons dat. 26.09.2005. Sikringsarbeider iht Multicons rapport 210901 er utført. Sikring er godkjent av Multivonsult i skriv dat. 09.02.2006.»

+- Parkering

En parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Det er mulig å leie ut parkeringsplass til andre beboere i sameiet, men ikke til eksterne. Beboere må selv bekoste montering av godkjent ladekontakt for sin EL-bil til egen parkeringsplass. Sameiet har for øvrig gjesteparkering.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligbygg oppført i 2017. Bygget er i all hovedsak oppført i betong. Dette gjelder også for etasjeskiller og seksjoneringsvegger. Bygget er utvendig kledd med fasadeplater og trekledning.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumper henter energien fra jordvarme og produserer varmtvann som sendes ut til boenhetene både som gulvvarme og forbruksvann. Elektrisk kolbe tar toppene. Det er installert balansert ventilasjonsanlegg i boligen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?