Velkommen til Dølevegen 76B!

Karmøy - Kolnes/Døle

Lekker funkisbolig med spektakulær utsikt mot Førresfjorden - Carport - Terrasse og altan

Prisantydning:
 3 950 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
143/144 m2
Visning:
05.10.2022 16:30 - 17:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 950 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2013
Primærrom
143 kvm.
Bruksareal
144 kvm.
Soverom
3
Tomt
254 m²
Kommune
Karmøy
GNR
113
BNR
83
Oppdragsnr.
1-0273/22
Finnkode
270997684

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Dølevegen 76B – En utrolig gjennomført og lekker enebolig, med meget funksjonell og familievennlig planløsing. Boligen inneholder blant annet 3 soverom i samme etasje, bad i hver etasje, stor stue med utgang til altan, kjøkken/spisestue og separat vaskerom. Huset er innredet med duse, delikate fargetoner. Utstrakt bruk av listfrie overganger og eikeparkett. Store vinduer i 2. etasje lar panoramautsikten mot Førresfjorden komme til sin rett. Videre kan boligen skilte med carport, balansert ventilasjon, solrik altan og særdeles tiltalende terrasseområde på baksiden av boligen. Her kan dere flytte rett inn uten å behøve å gjøre større justeringer. Kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, handelsområdet Raglamyr, Haugesund sentrum, Aksdal senter og fantastiske turmuligheter!

+- Innhold

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

– 1. etasje: Vindfang/entré, hall/gang/trapperom, 3 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og kott.
– 2. etasje: Stue, kjøkken/spisestue/trapperom og bad.

Det er carport i flukt med boligen.

+- Standard

Boligen holder en gjennomgående god/moderne standard. Utstrakt bruk av listfrie overganger mellom vegger og himling, eikeparkett og delikate, duse fargekombinasjoner.

1. etasje:
– Vindfang med plass til yttertøy og sko.
– Stor hall/gang/trapperom med god plass til f.eks garderobeskap. Trapp opp til 2. etasje.
– I denne etasjen finner dere tre gode soverom – En svært praktisk løsning for en barnefamilie! Hovedsoverommet har flott, åpen garderobeløsning.
– Helfliset baderom med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med dusjkabinett, baderomsinnredning/servant, veggskap med speil, samt veggmontert klosett.
– Separat vaskerom med fliser på gulv. Malte flater på vegger og i himling. Rommet er innredet med vaskeromsinnredning, vegghylle, utslagsvask og blandebatteri/spring. Det er opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder (200 liter) og balansert ventilasjonsanlegg er plassert på vaskerommet.
– Bod innredet som gang, med praktisk hylleløsning og utgang til carport. Flislagt gulv.

2. etasje:
– Særdeles behagelig hovedstue med store vinduer mot Førresfjorden. Her er flere innredningsmuligheter! Utgang til stor og delvis overbygget altan med panorama mot fjorden. Her er god plass til utemøbler, planter og lykter. Sarnafil på gulv.
– Meget romslig kjøkken/spisestue, også her er det mange innredningsmuligheter. Utgang til lun og skjermet terrasse. Praktisk og arealeffektiv kjøkkeninnredning med profilerte fronter og integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap er frittstående. Benkeplate i heltre eik.
– Pent, helfliset baderom med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjkabinett, baderomsinnredning/servant, veggskap med speil, samt veggmontert klosett.
– Hyggelig kontor med dekorativ spilevegg.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig slette, malte gipsplater. Fliser på bad.
Himlinger: Hovedsakelig slette, malte gipsplater.

+- Beliggenhet

Dølevegen 76B ligger høyt og fritt i terrenget, med en utsiktsbeliggenhet som hører til sjeldenhetene. Her kan dere nyte vakker utsikt mot Førresfjorden og fjelltoppene i det fjerne, hver eneste dag.

På Kolnes/Døle bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet, omtrent midt mellom Raglamyr og Aksdal. Boligfeltet er svært barne- og familievennlig med barn i alle aldersgrupper, og gata er rolig uten gjennomgangstrafikk. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Det går rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene ved starten av feltet.

Fra Dølevegen 76B er det gå- og sykkelavstand til Aksnes strand, og Myrafjellet ligger kun en liten spasertur (ca. 10 min) unna.

På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

Trivelig nærmiljø med gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL har idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Nylig opparbeidet tursti fra idrettsanlegget til golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

+- Omkostninger

98 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
111 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, samt avsatt til boligformål både i kommunedelplanen for Eike-Kolnes-Skre og kommuneplanen for Karmøy. Eiendommen omfattes av følgende planer:

– Kommuneplan 2014-2023 (ID 670). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Kommunedelplan for Eike-Kolnes-Skre (ID 669). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringsplan for Døle/Skre (ID 540). Formål: Boligbebyggelse.

+- Parkering

Parkering i carport og ellers på egen tomt. Det er montert ladeboks i carport.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig oppført i 2013. Oppført på grunnmur/ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger ovenpå ringmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Kompaktakskonstruksjon som er utvendig tekket med protanduk(sarnafil)

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Taktekking, ytterdører, radonmåling ikke foretatt, innvendige dører, forhold ved bad, varmtvannstank.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Boligen har balansert ventilasjon. Det er varmekabler i gulv på begge bad. Det er montert vedovn i hovedstuen i 2. etasje.

+- Diverse

– Eier av denne eiendommen har tinglyst plikt til å delta i vedlikehold av lekeplass.
– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?