Velkommen til Skeisvollsvegen 22!

Haugesund - Gard

Klassisk villa med solide materialvalg - BRA 456 m2 - Energivennlig - Trippel garasje - Solrike uteområder

Prisantydning:
 13 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
338/456 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  13 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2003
Primærrom
338 kvm.
Bruksareal
456 kvm.
Soverom
4
Tomt
1652 m²
Kommune
Haugesund
GNR
26
BNR
168
Oppdragsnr.
1-0271/22
Finnkode
269435101

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Skeisvollsvegen 22 – En sjeldent flott eiendom beliggende i familievennlige omgivelser på populære Gard. Eneboligen er særdeles gjennomført og staselig – Kledd med teglsten, med et bruksareal på hele 456 kvadratmeter. Energivennlige løsninger som bårehull med vannbåren varme gjør at boligen scorer høyt i energiklassifiseringen (B2). Innholdsrik og spennende planløsning over to etasjer + høgloft. Boligen kan blant annet skilte med 4 luftige stuer, kjøkken, 4 soverom, 2 bad og vaskerom. Eiendommen har vakkert opparbeidede, solrike uteområder og stor plen. Trippel garasje i flukt med boligen, hvor du kan gå tørrskodd inn/ut av huset. Umiddelbar nærhet til skole og bussholdeplass, og ellers kort gangavstand til barnehage, Gard senter og fantastiske turområder.

+- Innhold

Eneboligen er oppført over to etasjer + høgloft, og inneholder:

1. etasje: Vindfang, hall med trapp, dagligstue, TV-stue, spisestue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, WC-rom, gang, bod/garderobe og garasje med tre porter.
2. etasje: Stue, 3 soverom, bad, gang, kontor og disponibelt rom.
Høgloft: Disponibelt rom/lagring.

+- Standard

Boligen holder en gjennomgående god/høy standard, og er jevnlig og godt holdt vedlike. De fleste rommene i boligen er av meget god størrelse. Utstrakt bruk av heltre parkett, profilert listverk og doble dører. Takhøyde i stuer og kjøkken på hele 2,7 meter!

1. etasje:
– Flott, overbygget inngangsparti med tofløyet ytterdør og utebelysning.
– Vindfang med praktisk garderobeløsning. Adkomst til gjeste-WC og hall.
– Storslått hall med svært god takhøyde og luftig atmosfære! Hallen er romslig og har peis, samt trapp opp til 2. etasje. Flislagt gulv.
– Stor dagligstue med mange innredningsmuligheter. Dekorativ peis med innsats. Utgang til solrikt, vestvendt og skiferbelagt uteområde og hage/plen med masse plass til utemøbler, grill etc.
– Lys og romslig TV-stue med store vindusflater mot syd og vest.
– Spisestue med plass til stor spisegruppe. Utgang til hage/uteområde og direkte adkomst til kjøkkenet.
– Herlig kjøkken med gode arbeidsflater og mange oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Flott, tidløs kjøkkeninnredning med profilerte fronter, som står i stil med huset. Heltre Merbau benkeplate i meget god kvalitet. Det er integrert kjølehjørne, mikro, platetopp og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Plass til spisegruppe, om en ønsker det.
– Luftig soverom med adkomst til bad og hall. God plass til dobbeltseng.
– Stort, helfliset bad med vannbåren gulvvarme. Downlights i himling. Badet inneholder hjørnebadekar, dusjnisje med glassbyggersten, og stedbygget innredning med skap og nedfelt, dobbel servant. Badet har to vinduer. Balanserte ventilasjonsanlegg sørger for ventilering av badet og det er luftespalte under døren.
– Separat vaskerom innredet med fliser på gulv og malte plater på vegger og i himling. Vannbåren gulvvarme. Balanserte ventilasjonsanlegg sørger for ventilering av rommet og det er luftespalte under døren.
– Gang med flislagt gulv og direkte adkomst til garasje, samt bi-inngang fra gårdsrommet. Det er integrert garderobeløsning i denne gangen, samt trapp opp til 2. etasje.
– Stor garasje i flukt med boligen. Garasjen har tre porter i metall og plass til tre biler. Gulvet er flislagt.

2. etasje:
– Svært rommelig loftstue med peis.
– I denne etasjen finner dere 3 gode soverom, hvorav to har utgang til altan. Rommene har skrå vegg/himling.
– Helfliset baderom med vannbåren gulvvarme, dusjnisje/glassbyggersten, klosett og baderomsinnredning med nedfelt servant. Balanserte ventilasjonsanlegg sørger for ventilering av badet, og det er i tillegg luftespalte under døren. Rommet har skrå vegg/himling.
– Kontor med skrå vegg/himling.
– Disponibelt rom som pt er innredet som treningsrom. Rommet har skrå vegg/himling.

Høgloft:
Disponibelt rom med masse oppbevaringsplass. Rommet er innredet med trestavsparkett på gulv, og gipsplater som er sparklet og malt på vegger og i himling/skråhimling. Rommet er ventilert. Det er kun tilgang til høgloft via loftsstige, og rommet er derfor ikke godkjent for varig opphold.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig heltre parkett (22 mm) og fliser.
Vegger: Hovedsakelig tapetserte flater og noe malte plater.
Himlinger: Hovedsakelig malte plater.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger og villaer, med umiddelbar nærhet til Gard skole (1. -7. klasse) og kort gangavstand til flere barnehager.

Et lite stykke nedi gata finner dere fantastiske rekreasjonsområder; Opparbeidet turvei rundt Skeisvannet, for ikke å snakke om Haraldsvang Naturpark, også kalt “Vangen”. Vangen er et av de mest populære og sentrumsnære turområdene i Haugesund, og tilbyr fantastiske turmuligheter for både store og små. Et nettverk av turveier og stier strekker seg fra Vangen til Kattanakk, Djupadalen og helt opp til Steinsfjellet. Ved Skeisvannet finner dere flott badeplass med sandstrand og stupetårn på østsiden. På varme sommerdager er dette et yndet sted for avkjøling, bading og hygge for Haugesundinger i alle aldre. Start dagen med en joggerunde, luft hunden eller mat endene med de minste – Mulighetene er mange! På andre siden av vannet har ekteparet Brakstad blåst nytt liv i Vangen Terrasse. Det koselige, rødmalte bygget har sesongbasert meny og herlig, solrik terrasse med uteservering om sommeren. Bak Vangen Terrasse er det populær lekeplass med klatrestativ, sandkasse, rusjebane og overbygg med benker hvor man kan spise nistemat.

Videre er det kun en liten spasertur bort til Haraldsstøtta og Kyststien, som strekker seg fra Skjelavika til Killingøy – En flott og passelig lang tur for både store og små. På veien passerer dere Kvalen Fyr, beitende villsauer og flere sitteplasser hvor dere kan nyte nistemat.

I sydenden av Skeisvannet ligger den store idrettsparken i Haugesund. Parken byr på fotballbaner, ballbinger, volleyballbaner, ishall, klatrevegg, skytebane, svømmehall, turnhall, skatehall, tuftepark, friidrettsarena med mer. Her finner dere også HTG (Haugesund toppidrettsgymnas).

Bussholdeplass finner dere et steinkast unna. Fra eiendommen er det for øvrig kort gangavstand til Gard senter (Kiwi, apotek, kiosk og frisør). For øvrig er det få minutters kjøring, evt ca. 15-20 minutters gange, inn til alle fasilitetene i Haugesund sentrum. Kort oppsummert: I Skeisvollsvegen 22 ligger alt til rette for en behagelig og trivelig tilværelse!

+- Omkostninger

337 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
350 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og avsatt til bolig i kommuneplanen. Eiendommen omfattes av følgende planer:
– Kommuneplanens arealdel 2014-2030 (ID 1106plan-kp3). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringsplan Felt Y – Nordøstre bydel I (ID RL855)
– Reguleringsplan for Gardområdet (ID RL867).
– Reguleringsplan under arbeid: Skeisvollsvegen/Austrheimvegen (ID RL1791). Det foreligger ingen saksdokumenter om planen per 17.08.2022, og i følge kommunen har planarbeidet foreløpig stoppet opp. Så vidt megler bekjent omhandler planen en mulig utvidelse av Skeisvollsvegen med sykkelfelt og bedre trafikksikkerhet. I planens kartlag krysser plangrensa over eiendomsgrensa til Skeisvollsvegen 22, mot syd. Det må tas høyde for at disse planarbeidet på et eller annet tidspunkt igangsettes, og at et endelig vedtak kan få noe mindre konsekvenser for denne eiendommen, ved at noe av tomta mot syd approprieres av kommunen. Foreløpig kartlag er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Parkering

Eiendommen har rikelig med parkeringsmuligheter, både i trippel garasje og stort, asfaltert gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig oppført i 2003. Boligen er oppført på ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig oppført med teglsteinfasader. Etasjeskiller i tre. Valmet tak i trekonstruksjon av sperrer som er utvendig tekket med glasert teglstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Bad, vaskerom, vannledninger, varmtvannstank, el.anlegg, kjøkken, WC-rom.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Borehull, vann-vann varmepumpe med vannbåren varme i de fleste gulv, samt i radiatorer. Balansert ventilasjon. For øvrig oppvarming via ved; Boligen har til sammen tre ildsteder (peis med innsats).

Boligen har dobbelmantlet bereder. Dette betyr i korte trekk at den inneholder to kamre; Ett for normalt tappevann, og en tank for akkumulert vann til gulvvarmesystem.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?