Velkommen til Forehammar 19!

Haugesund - Skåredalen

Tiltalende og gjennomført enebolig - Pent uteområde og dobbel garasje - Vannbåren varme

Prisantydning:
 9 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
273/340 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
273 kvm.
Bruksareal
340 kvm.
Soverom
5
Tomt
916 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
414
Oppdragsnr.
1-0276/22
Finnkode
269391442

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Forehammar 19! En gjennomført og påkostet enebolig, i attraktive Sveiven. Boligen fremstår som stilfull og innbydende, har gjennomgående gode kvaliteter og energivennlige løsninger. Den har bl. a. balansert ventilasjon og vannbåren varme i gulv. Soldemping foran vinduer i stue/kjøkken. Boligen har hele 5 soverom, samt 2 baderom, i tillegg til vaskerom og gjestetoalett. Gode oppbevaringsmuligheter i garderober/boder. Pent opparbeidet tomt med steinbed, natursteinsmurer og plen. Asfaltert gårdsrom med varmekabler. Stor balkong og terrasse i tilknytning til hovedetasjen/hagen (Royalimpregnert terrassebord og spilerekkverk). Velkommen til visning!

+- Innhold

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder:

Underetasje:
Gang m/garderobe og bi-inngang (adkomst fra garasje), vaskerom, teknisk rom, baderom, hobbyrom, hall og 3 soverom hvorav ett har adkomst til garderoberom.

Dobbel garasje som har adkomst til bod (el. portåpner). Totalt BRA 55 m2.

Hovedetasje:
Stue/kjøkken m/utgang til terrasse, bod, bad m/garderobe, 2 soverom hvorav ett har utgang til terrasse, samt gang og wc-rom.

+- Standard

Hovedetasje:
Innbydende stue og kjøkken i åpen løsning. Store vindusflater og utgang til stor, usjenert terrasse som er delvis overbygget. Denne har Royalimpregnert terrassebord og spilerekkverk.

Delikat kjøkkeninnredning av typen Svane, fra Friestad kjøkken. Integrerte hvitvarer. Stor kjøkkenøy med barløsning. Adkomst til praktisk bod.

Hovedsoverom med adkomst til baderom, samt utgang til terrasse.

Stort, fullfliset baderom med vegghengt toalett, seksjon med servant, badekar og dusjnisje. Baderommet har adkomst til garderoberom med innredning (Pax innredning fra Ikea).

Soverom med garderobeskap.

Gjestetoalett med innredet med fliser på gulv. Delvis flisbelagt på vegger. Vegghengt toalett og seksjon med servant.

Underetasje:
Flott, romslig hall med trapp.

Delikat, fullfliset baderom med vegghengt toalett, seksjon med servant og stedbygd dusj.

Hobbyrom brukt som tv-stue.

Soverom med adkomst til garderoberom/soverom (Pax innredning fra Ikea).

To soverom hvorav ett er brukt som treningsrom.

Praktisk bi-inngang med garderobe. Åpen vaskeromsløsning. Vaskerom med innredning. Her er videre adkomst til teknisk rom.

Overflater:
– Parkett, fliser og Epoxy maling på gulv.
– Malte vegger og himlinger, med listfrie overganger.

Tekniske installasjoner:
– Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
– Vannbåren varme i gulv.

+- Beliggenhet

Nyere og barnevennlig boligområde i Sveiven, i Skåredalen. Flott utsikt utover boligområdet.

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

237 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
250 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

God parkering i gårdsrom, samt dobbel garasje.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Grunnmur av isolerte betongblokker. Pusset overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med grunnet trepanel og fasadeplater. Flatt tak i trekonstruksjon, tekket med asfaltpapp.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Varmtvannstank – Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
– Forstøtningsmurer – Det er ikke anordnet rekkverk på forstøtningsmur i gårdsrom.

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vannbåren varme i gulv inkl. garasjedel (ikke i teknisk rom).

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?