Velkommen til Strandgata 201!

Haugesund - Sentrum

Sjarmerende 2-roms i sentrum - Lun og trivelig bakgård - Kort vei til "alt"!

Prisantydning:
 1 350 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
49/49 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 350 000
Fellesutg.
kr  800 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
1920
Primærrom
49 kvm.
Bruksareal
49 kvm.
Bruttoareal
53 kvm.
Soverom
1
Tomt
331 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
181
Oppdragsnr.
1-0250/22
Finnkode
269264163

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Strandgata 201 – En sjarmerende 2-roms leilighet beliggende i nordre del av sentrum, i et koselig og rolig nabolag. Herfra har du gangavstand til alt som rører seg i byen. Leiligheten ligger i 1. etasje og har alt på ett og samme plan. Planløsningen er praktisk og arealeffektiv med god størrelse på rommene. Sameiet har lukket, lun og solrik bakgård med sittegruppe, plen og beplantning – Her er det kjempekoselig å ta en kaffe på fine sommerdager! I nabolaget finner du blant annet Byparken, kafé Vanias og Edda Kino.

+- Innhold

Boligen er oppført over én etasje, ligger i 1. etasje og inneholder stue, kjøkken, soverom, bad og entré. Felles inngangsparti og trappegang.

I tillegg medfølger én bod i felles kjeller. Her er det også etablert felles vaskerom for beboerne.

+- Standard

Leiligheten holder en gjennomgående normal standard. Utstrakt bruk av malt panel på vegger. Leiligheten ligger i et bygg fra 1920, og det må tas høyde for noe skjevheter og knirk i gulv og vegger.

– Entré med praktisk nisje til ytterklær og sko.
– Hyggelig stue med plass til sofa. Vinduer ut mot Strandgata. Det er installert luft/luft varmepumpe på kjøkkenet.
– Romslig kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen. Plass til spisegruppe. Tidløs kjøkkeninnredning i hvit utførelse med god oppbevaringsplass i skap og skuffer. Frittstående hvitevarer. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er installert luft/luft varmepumpe på kjøkkenet.
– Soverom med vindu mot bakgården. Gardeobeskap og plass til dobbeltseng. Fra soverommet er det direkte adkomst til badet.
– Helfliset baderom som inneholder gulvmontert klosett, elektrisk gulvvarme, dusjnisje med skyvedør og baderomsinnredning med servant. Det er installert elektrisk avtrekksvifte i vegg. For øvrig er det vindu på badet som kan åpnes. Badet har adkomst både fra entréen og soverommet. Det er felles vaskekjeller i bygget, kun én trapp ned. Her er også varmtvannstank (200 liter) plassert.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig laminat og fliser.
Vegger: Hovedsakelig malt panel og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig slette, malte flater.

+- Beliggenhet

Urban beliggenhet i et svært trivelig strøk nord i Haugesund sentrum, med gangavstand til alle fasilitetene i byen – Enten dere vil se en forestilling på Festiviteten, shoppe, ta en kaffe med venner eller nyte en bedre middag hos en av byens mange restauranter. I nabolaget finner du blant annet Byparken, med lørdagsmarked om sommeren og nyrestaurert paviljong, den koselige kaféen Vanias, Cupcakehuset, Strandgaten Maling og Hasseløybrua. Kort vei til bussterminal og fotballstadion.

+- Omkostninger

33 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
42 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av Kommunedelplan for Haugesund sentrum 2022 (ID RL1700). Arealbruk: Sentrumsformål, nåværende og vei.
Eiendommen ligger i hensynssone nr 1 «Sentrumskjernen». Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar.
Eiendommen ligger i «faresone for brann-/eksplosjonsfare» – Området består av mye eldre bebyggelse som ligger tett i tett og er derfor mer utsatt for spredning av brann (som definert av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i samarbeid med Riksantikvaren). Ferdselsårer og rommene mellom byggene må ikke bygges inn eller tettes igjen uten at dette er avklart med Byantikvar og Brannvesenet.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter stedets gjeldene bestemmelser.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bolig opprinnelig oppført i 1920 men oppgradert i nyere tid. Oppført på grunnmur i betong, fyllsteinsmur og betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tømret utførelse. etasjeskillere i tre.
Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongtakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Vinduer, manglende tilstandsrapport og vedlikeholdsplan for bygget, manglende radonmåling, kjøkkeninnredning, ventilasjon, el.anlegg, etasjeskille/gulv mot grunn, innvendige dører, bad.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er installert luft/luft varmepumpe på kjøkkenet. Varmekabler i gulv på baderom.

+- Diverse

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Bygningsmassen er seksjonert i 4 seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Seksjonseierne betaler inn et månedlig beløp som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til en felles konto. Det foreligger heller ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?