Velkommen til Munkajordtunet 9C!

Karmøy - Munkajordtunet

Lys og lettstelt leilighet - NY PRISANTYDNING! Trappefritt - Stor og solrik terrasse

Prisantydning:
 1 990 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
88/92 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 990 000
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2006
Primærrom
88 kvm.
Bruksareal
92 kvm.
Soverom
2
Tomt
562 m²
Kommune
Karmøy
GNR
4
BNR
435
Oppdragsnr.
1-0225/22
Finnkode
268593281

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Munkajordtunet 9C – Nå satt ned med kr 110.000,- i prisantydning! En moderne, lettstelt 4-roms leilighet beliggende i 1. etasje. Leiligheten har en meget praktisk og sosial planløsning uten trapper, og inneholder blant annet stor stue med utgang til terrasse, trivelig kjøkken/spisestue, 2 soverom, bad og vaskerom. Boligen har store vindusflater og oppleves som lys og luftig. Solvendt beliggenhet i barnevennlig, rolig område uten gjennomgangstrafikk.

+- Innhold

Leiligheten er ligger i 1. etasje med trappefri adkomst, i en vertikal og horisontal delt bygning med fire leiligheter. Leiligheten inneholder stue, kjøkken/spisestue, 2 soverom, bad, vaskerom, gang, vindfang og bod. Utgang til stor markterrasse fra stuen.

+- Standard

Boligen holder en normal standard. Utstrakt bruk av parkett og malte MDF-plater. Boligen har stedvis behov for modernisering. De godkjente byggetegningene for eiendommen viser 3 soverom i leiligheten. Det er derfor mulig å etablere et tredje soverom i bod og del av spisestue.

– Overbygget inngangsparti. Det er montert vannslange/trommel ved inngangspartiet.
– Hyggelig vindfang med egen plass for yttertøy og sko.
– Gang med adkomst til begge soverommene, badet og stuen.
– Lys og romslig stue med flere innredningsmuligheter. Store vindusflater. Utgang til stor markterrasse med plass til både spisegruppe og lounge. Det er montert varmepumpe (ny i 2013 – service i 2019) i stuen. Delvis åpen løsning mot kjøkken/spisestue.
– Stort, sosialt kjøkken/spisestue med god plass til spisegruppe. Prefabrikkert kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarene er frittstående.
– Hovedsoverom med garderobeskap. Plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 med garderobeskap.
– Romslig, helfliset baderom som inneholder dusjnisje med vegger, servant og baderomsinnredning. Varmekabler i gulv.
– Vaskerom med direkte adkomst fra bad. Vinylbelegg og plastsluk på gulv. MDF-plater på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin, samt varmtvannstank. Det må etableres ventilasjon på vaskerommet.
– Praktisk bod innredet med vegghyller. Boden har adkomst fra kjøkken/spisestue.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig MDF-plater og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig himlingsplater.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon.
– Varmtvannstank på 200 liter.
– Automatsikringer.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger fint og solvendt til på Munkajordtunet i Veavågen, i en rolig blindgate uten gjennomgangstrafikk. Kort avstand til barnehager, barneskole, privat ungdomsskole, idrettsanlegg og butikker. Ca. 5 minutters kjøreavstand til Åkrehamn og alle fasilitetene der, samt den flotte Åkrasanden.

+- Omkostninger

52 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
58 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av kommuneplan og reguleringsplan:
– Kommuneplan 2014-2023 (ID 670). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringplan for Rekkje, Krokhaugen, Båshus (ID 215-5). Formål: Konsentrert småhusbebyggelse.

+- Parkering

Det er plass til én bil like utenfor leiligheten. Ellers parkering på felles parkeringsplass på nabotomta for besøkende (tinglyst rett til parkering).

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Leiligheten er oppført på 1. etasje og ligger i en vertikal og horisontal delt bygning med fire leiligheter. Bygning med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med liggende trepanel. «Flatt» tak. Antatt tekket med pvc-belegg (Sarnafil eller tilsvarende).

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Veggkonstruksjon, utvendige dører, terrassebord, parkett, ikke foretatt radonmåling, innvendige dører, bad, vaskerom, benkeplate kjøkken, varmesentral, varmtvannstank, el.anlegg.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Manglende ventilasjon på vaskerom.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk. Det er montert varmepumpe i stuen. Varmekabler i gulv på baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet består av 4 seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Sameiet driftes ikke per dags dato og seksjonseierne betaler kun felles bygningsforsikring (pt kr. 410,-/mnd for denne seksjonen). Det foreligger heller ikke husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon (eks. vinduer, hage/terrasse). Det er ikke krav om styregodkjenning ved overdragelse av seksjonene i sameiet.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?