Velkommen til Leitevegen 2A!

Haugesund - Stadion Terrasse

Nyere, råflott 4-roms leilighet i 4. etg/ende - Terrasse/hagestue på 59 m2 med "tribuneplass" mot stadion - P-plass

Prisantydning:
 7 200 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
141/156 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 200 000
Fellesutg.
kr  3 339 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2019
Primærrom
141 kvm.
Bruksareal
156 kvm.
Soverom
3
Tomt
3239 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
1066
Oppdragsnr.
1-0268/22
Finnkode
268598282

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Stadion Terrasse og denne fantastiske leiligheten, beliggende i 4. etasje i enden av bygget. Her bor dere høyt og fritt med fullt utsyn mot fotballbanen i Haugesund Stadion. Leilighetens overflater er holdt i lyse, delikate farger og står i flott kontrast til den mørke innredningen på kjøkken og bad, samt mørke dører/dørlister. Sosial og funksjonell planløsning med luftige, behagelige rom. Om sommeren fungerer hovedterrassen på hele 59 kvadratmeter(!) som en forlengelse av stuen. Denne terrassen har romslig, innglasset hagestue. Dere har to utganger til hovedterrassen via store skyvedører fra henholdsvis stue/utestue og kjøkken. Leiligheten har i tillegg nok en terrasse mot sør. Medfølgende parkeringsplass med elbillader, samt sportsbod, i felles garasjeanlegg.

+- Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje – helt i enden (adkomst via heis eller trapper) og inneholder:

Stue og kjøkken med utgang til hagestue og stor terrasse, 3 soverom, hvorav hovedsoverom m/adkomst til walk-in-closet og baderom, bad nr. 2, entré/gang og bod/teknisk rom/vaskerom.

Medfølgende garasjeplass og sportsbod i felles anlegg. I tillegg har sameiet felles sykkelbod. Det er montert el-bil lader ved parkeringsplassen, som lader ca. 22 kWh.

+- Standard

Leiligheten holder en nyere/moderne og påkostet standard. Utstrakt bruk av enstavs, 250 mm hvitoljet slottsplank (eik), slette vegger/listfrie overganger mellom vegg/himling, samt LED downlights i himling.

– Stor og lysrik stue med utgang til hovedterrasse på ca. 59 m2 med nyere hagestue (59 m2 totalt). Her er flere innredningsmuligheter.
– Kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen. Lekker og tidløs kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken i sort utførelse, med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens. Lys Silestone 20 mm benkeplate i flott kontrast mot den mørke innredningen. God plass til spisegruppe. Utgang til fantastisk hovedterrasse med hagestue.
– Leiligheten har til sammen tre gode soverom. Hovedsoverom har adkomst eget walk-in-closet (ca. 6 kvadratmeter stort) og baderom. Ett av de to andre soverommene har utgang til sydvendt, overbygget balkong på ca. 10 kvadratmeter.
– Leiligheten har til sammen 2 delikate bad som begge inneholder Tapwell servant (bad tilknyttet hovedsoverom har dobbel servant) nedfelt i baderomsinnredning (Flow fra Vedum) med skuffer, speil med overlys, dusjnisje med Ark glassvegger og Tapwell takdusj, samt veggmontert klosett (Laufen). Både vegger og gulv er flisbelagte og det er varmekabler i gulv.
– Lys og romslig entré med porttelefon.
– Innvendig bod/teknisk rom/vaskerom med et areal på ca. 3,5 m2, som inneholder 200 l varmtvannsbereder, avløp og opplegg for vaskemaskin.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig eik slottsplankt (250mm hvitoljet). Fliser på bad. Heldekkende sveist våtromsbelegg med oppbrett i bod/vaskerom.
Vegger: Hovedsakelig sparklede/malte gipsplater. Fliser på bad.
Himlinger: Hovedsakelig sparklede/malte gipsplater.

For øvrig:
– Bredbånd/TV.
– Sort elkoplus
– LED downlights Junistar Square (sort)
– Det er porttelefonanlegg ved hovedadkomst til hver inngang med betjeningsforbindelse til leiligheten.
– Fulldekkende boligsprinkleranlegg. 2 stk. røykdetektorer tilkoblet brannkonsept. 6 kg pulverapparat.

+- Beliggenhet

Stadion Terrasse ligger ovenfor Haugesund stadion, omkranset av Grindesvingen, Hollenderhaugen og Hollenderhaugen Amfi. Med Haugesund stadion som en av de nærmeste naboene, kan dere regne med god underholdning flere helger i året. Fra leiligheten er det få minutters gange til liv og røre i sentrumskjernen – Byens kulturliv er tilgjengelig enten du søker underholdning eller bare vil nyte en bedre middag på en av byens restauranter. Haugesund sjukehus kan skimtes i luftlinje, og det finnes shopping og spisesteder med et bredt utvalg i både Haraldsgata og på Indre kai.

For de med små barn finnes det flere barnehager i nærområdet, og skolebarna vil tilhøre Lillesund skolekrets.

+- Omkostninger

180 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
188 772,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligbegyggelse, uteoppholdsareal, lekeplass, renovasjonsanlegg m.m.
Eiendommen omfattes av følgende planer:
– Kommunedelplan for Haugesund sentrum 2022 (ID RL1700). Arealbruk: Boligbebyggelse, veg og idrettsanlegg.
– Detaljregulering for Hollenderhaugen (ID RL1739)

For kopi av planbestemmelser og kart, kfr. megler eller last ned salgsoppgave.

+- Parkering

Medfølgende parkeringsplass og sportsbod i felles garasjeanlegg, i byggets kjelleretasje. Det er montert el-bil lader ved parkeringsplassen, som lader ca. 22 kWh.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligbygg med flere enheter oppført i 2019/20. Bygget er i all hovedsak oppført i betong. Dette gjelder også for seksjoneringsvegger og etasjeskillere.

Tilstanden på boligen fremstår som meget god. Det må allikevel påregnes normalt fremtidig vedlikehold. Det er ingen anmerkninger i rapporten med tilstandsgrad 2 eller 3.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Nibe varmepumpebereder som er en enhet med varmtvannsbereder, varmepumpe og balansert ventilasjonsanlegg i ett. Dette gir også energieffektivt oppvarming av tappevann. Vannbåren varme som går i viftekonvektor i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?