Velkommen til Rundhaug 74!

Tysvær - Frakkagjerd/Lundal Terrasse

Romslig og moderne 4-roms leilighet med panoramautsikt mot Aksdalsvatnet - Stor, solrik terrasse - Parkering og heis

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
101/105 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Fellesgjeld
kr  16 501
Totalpris
kr 3 006 501,-
Fellesutg.
kr  2 787 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2014
Primærrom
101 kvm.
Bruksareal
105 kvm.
Soverom
3
Tomt
4514 m²
Kommune
Tysvær
GNR
71
BNR
469
Oppdragsnr.
1-0241/22
Finnkode
264294024

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Lundal Terrasse og Rundhaug 74! Dette er en pen og moderne 4-roms leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten kan blant annet skilte med praktisk planløsning og stor, lun terrasse. Tre gode soverom og bad med vaskeromsnisje. Fantastisk utsikt mot Aksdalsvatnet både fra stuen og terrassen! Parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Det er heis i bygget. Fra boligen er det kort vei til de fleste fasiliteter i Frakkagjerd og Aksdal, samt et vell av turmuligheter i fjellene omkring og ved Aksdalsvatnet.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje med enkel adkomst via heis eller trapp, og inneholder stue/kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom, gang, bod og bod på terrasse.

I tillegg medfølger bod på terrasse, bod i fellesareal og én parkeringsplass i garasjeanlegg.

+- Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard. Utstrakt bruk av parkett.

– Entré/gang med stor skyvedørsgarderobe.
– Stor og lysrik stue med flere innredningsmuligheter. God plass til både sofa- og spisegruppe. Det er åpen, sosial løsning mot kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til herlig, solrik terrasse. Terrassen er utstyrt med overbygg og praktisk bod. Den praktfulle utsikten mot Aksdalsvatnet kan nytes både inne og ute!
– Pen kjøkkeninnredning i lys utførelse med god oppbevarings- og benkeplass. Folierte fronter. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator. Benkeplate i laminert spon.
– Leiligheten har tre soverom av god størrelse.
– Bad med vaskeromsnisje, som inneholder veggmontert klosett, baderomsmøbel med vask og speil, dusjløsning med garnityr, opplegg for vaskemaskin, sprinkler sentral og fordelerskap for rør i rør (tappevann). Adkomst til vaskeromsnisje via skyvedør. Fliser på baderomsgulv og vegger. Belegg på vaskeromsgulv og malt glassfiberstrie på vegger. Det er installert ventilasjonsanlegg i boligen. Det er i tillegg luftespalte under døren på baderommet.
– Bod med oppbevaringsplass og ventilasjonsanlegg.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett. Fliser og belegg på bad/vaskerom.
Vegger: Hovedsakelig malte bygningsplater. Fliser og malt glassfiberstrie på bad/vaskerom.
Himlinger: Hovedsakelig takplater/takess.

For øvrig:
– Automatsikringer og AMS strømmåler.
– Ventilasjonsanlegg.
– Brannalarmer med tilknytning til alarmsentral. Boligen er også fullsprinklet. Det er årlig vedlikehold på sprinkleranlegg med tilhørende ventiler, i regi av sameiet.

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og attraktivt område i Frakkagjerd, med nydelig utsikt mot Aksdalsvannet og fantastiske solforhold.

Kort vei til barnehager, Aksdal senter og flotte tur/rekreasjonsområder. Aksdal senter har en rekke servicefasiliteter, bakeri, blomsterbutikk, interiørforretning, apotek, lekebutikk m.m. Meny Aksdal har i tillegg egen ferskvaredisk. I og ved Tysværtunet kulturhus finner dere kafe, kino, bibliotek, idrettshall, treningssenter, svømmehall/ badeanlegg, klatrevegg, lyslagt trimløype, lege- tannlegesenter og flere ladestasjoner for El-biler.

Det er anlagt turvei rundt store deler av Aksdalsvatnet. Langs veien finner dere flere rasteplasser og gapahuk hvor en kan hvile trette ben og drikke kakao. Hvis det er barn i turfølget, kan området ved Skeiseid være en fin destinasjon. Her ligger blant annet Haugaland Hestesportarena, hvor man kan stoppe og hilse på hestene. Det er nydelig å gå på topptur til Alvanuten og radiomasten i klarvær, med Kvikklunsj og fantastisk utsikt på toppen! Fra Aksdal går det også merket sti til Valhest, som er en noe lengre og mer krevende tur.

Aksdal er et strategisk beliggende knutepunkt hvor vest-, øst-, nord og sydgående hovedfartsårer møtes. Bussterminalen i Aksdal (ny i 2019) ligger like ved senteret.
Fra leiligheten er det kun omlag 10 minutters kjøring til Haugesund sentrum!

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
83 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål og grøntareal (plan-ID 200711). Kopi av planbestemmelser og kart er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Energimerking

Energimerke B og oppvarmingskarakter RØD

+- Parkering

1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger.

I følge vedtektene i sameiet kan ikke tildelte parkeringsplass selges, men følger leilighet ved salg. Plasser kan leies ut innenfor sameiet (annen sameier). Leieforhold opphører automatisk ved salg av leilighet. Den innbyrdes fordeling av plasser kan ikke endres av styret eller andre sameiere uten at partene er enige om det.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for El-bil og ladbare hybrid i tilknytning til den parkeringsplassen seksjonen disponerer. Etablering av ladepunkt skal tilknyttes seksjonens sikringsskap og må være i henhold til gjeldende lovverk for lading av El-bil og ladbar hybrid. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bygget er hovedsakelig oppført i betong.

Tilstandsgrad 2 og 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe (luft til luft) med varmegjenvinning. Varmekabler i gulv på baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?