Velkommen til Tømmeråsvegen 16!

Tysvær - Skjoldastraumen

Rålekker funkisbolig fra 2019 - Utleieleilighet kr. 8.000 - 49 kvm garasje & 27 kvm utv. bod - 63 kvm herlig takterrasse

Prisantydning:
 6 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
201/267 m2
Visning:
27.03.2023 16:30 - 17:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
201 kvm.
Bruksareal
267 kvm.
Soverom
5
Tomt
1022 m²
Kommune
Tysvær
GNR
122
BNR
63
Oppdragsnr.
2-0134/22
Finnkode
291656286

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Rålekker, strøken funkisbolig oppført i 2019/2020 som ligger fint til på høyde med upåklagelige solforhold og utsikt.

Rikelig med parkering i stort, asfaltert gårdsrom med tilhørende utvendig bod på 27 kvm og dobbelgarasje på 49 kvm i flukt med boligen.

Holder høy standard med moderne overflater, 3 nydelige og helflisede bad, et smykke av en trapp, en rekke spile-detaljer, gasspeis, grovkjøkken/matbod med svart kjøkken samt rålekkert hovedkjøkken med stor kjøkkenøy.

Oppført som smarthus med KNX systemet Sensio og app-styring, utstrakt bruk av ledbelysning, digitale display på lysbrytere og solcellepanel på tak.

Forseggjort tomt som har fine rammer med spilegjerde rundt hele eiendommen, bedd i betong og kantstein, stor og lettstelt hage og herlig 63 kvm takterrasse.

+- Innhold

1. etasje – Eneboligen:
Hall, teknisk rom, bi-inngang med garderobe, bad og 2 soverom.

2. etasje – Eneboligen:
Trapperom/gang, walk-in-closet, hovedsoverom, bad, grovkjøkken/matbod og herlig, åpen kjøkken/stueløsning.

– Takhøyde i denne etasjen er på ca. 2,50 m.

Det er mulighet å åpne opp mellom gang i hoveddelen og utleieleiligheten for å bruke hele boligen som en enhet (søknadspliktig tiltak).

Utleieleiligheten:
Gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

Utleid for kr. 8.000 eks. strøm og inkl. internett.
– Leieinntekt fra 01.11.2022, 3 måneder gjensidig oppsigelse.

+- Standard

Funkisboligen:
– Funkisboligen ble påbegynt i 2019 og ferdigstilt i april 2020. Stilren fasade med hvit og svart kledning, svarte 3-lags vinduer med aluminiumsbeslag og soldemping i store vindu 2. etasje mot vest. Isolasjon mot yttervegger med 198 mm rockwoll, etasjeskille med 400 mm med rockwoll, alle innervegger med 98 mm i rockwoll og i yttertak 400 mm rockwoll. Taktekke tekket med Sarnafil. Rekkverk i glass på terrasse mot vest og spilerekkverk på terrasse 2. etasje og på mur langs grense mot sør, nord og vest.
– Det er lagt tidsriktig, gråtonet en-stavs laminatgulv i hele eneboligen. Det er moderne, listefrie overganger både rundt vindu og i skille mellom vegg og tak. «I vinden» fargevalg på vegger med «Deco-Blue» i stue/kjøkken, fargen «Havgud» på soverommene i 1. etasje. Hovedsoverom og walk-in-closet med mørkegrønn farge på vegger og grå farger med navn «Panther» i hall og grovkjøkken. Påkostede, kompakte innerdører i heltre fra Swedoor med karmer med demping og svarte håndtak. Utsmykninger med spiler bak tv i hvitlasert ask, sengegavl med hylle i hvitlasert ask, kleshenger i spiler i hall i hvitlasert ask og barnegrind i samme materiale.
– Rålekkert IKEA kjøkken med 8 høyskap som går fra vegg-til-vegg og stor kjøkkenøy med svarte fronter, bambus fronter og fronter med svart glass. Benkeplate på kjøkkenøy i hvit høyglans og laminat. Integrert 2 stk kombi komfyr/dampovner, 2 stk oppvaskmaskiner, 80 cm platetopp med opptil 5 kokepunkt, kjøleskap og fryseskap. Svart innfelt ventilator i tak.
– I matbod/grovkjøkken ble det satt inn kjøkkeninnredning i 2021. Innredning fra IKEA med svarte fronter og hvit benkeplate, videre er det i dette kjøkkenet integrert kjøl/fryseskap.
– Et nydelig drømmebad i 2. etasje med 60×60 marmor fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett, hvitt sideskap, hvit ramme på moderne innredning med svarte fronter og 2 servanter med svarte blandebatteri. Speil på vegg med svart ramme, belysning og Bluetooth anlegg. Svanesjø glassvegg med svarte detaljer, svart dusjgarnityr med rainshower og hånddusj. Stort badekar som er hvitt med svart blandebatteri.
– Lekkert bad i 1. etasje med «betong-grå» 60×60 fliser på gulv og vegger med mosaikkfliser i dusjhjørne som har vegg i glass med svart ramme, svart dusjgarnityr med rainshower og hånddusj. Hvit baderomsinnredning med svart blandebatteri, speil med svart ramme, vegghengt toalett. Praktisk innredning med skuffer under vaskemaskin/tørketrommel.
– Dør fra bad til bi-inngang som leder videre til garasjen. Rommet er innredet med god garderobe med 4 skuffer, oppheng til yttertøy, 3 hyller og 4 skohyller.
– Soverom 2 med hvit skyvedørsgardobe. Walk-in-closet mellom hovedsoverom og bad med 2,75 m garderobeskap.
– Solskjerming med svarte lameller på vindu i stue/kjøkken, svarte lameller på hovedsoverom. Soverom 2 og 3 med både svarte lameller og svarte persienner.
– Trappen «svever» i luften med feste i vegg og i glass. En møblement i seg selv som gjør seg godt i huset. Trappen har svart konstruksjon, trinn i tre og håndrekke i glass med svart ramme.
– Teknisk rom med 60×60 fliser på gulv i samme utførelse som bi-inngang og bad. 2 varmtvannstank en til eneboligen og en til utleieleiligheten. Anlegget for den balansert ventilasjon, rør-i-rør skapet og sikringsskap.
– Funkisboligen er oppført som smarthus med KNX systemet Sensio. Det er digitale lysbryter gjennom nesten hele eneboligen. Utstrakt bruk av ledstriper innfelt i tak for behagelig og moderne belysning på rommene hall, trapperom/gang 2. etasje og i den åpne kjøkken/stueløsningen. Led-downlights i tak på soverommene, walk-in-closet, badene, bi-inngang og grov-kjøkken. App-styring på belysning, stikk ovenfor vindu i stue mot vest, trapperom samt app-styring av varmekabler. App-styring på alle panelovner i eneboligen og Phillips Hue app-styring på utebelysning. Elko-Pluss stikk. Sikringsskap med automatsikringer, eget sikringsskap i leiligheten med minus-måler mot eneboligen. Solcellepanel på tak til eneboligen.
– Gasspeis fra Nær Energi som en fin romdeler og et møblement i seg selv, det er stasjon for gassflasker på vegg mot nord. Varmepumpen i stuen ble satt inn 2021: Varmepumpen er opprinnelig hvit, men lakket svart.
– Innlagt tv og internett fra Altibox. Det er montert kamera på hjørne sør/vest, på hjørne øst/nord og ett ved inngangsdøren. Det er kablet frem til strømskap, men ikke koblet ferdig. Verisure alarm medfølger eneboligen med kamera i stue og i hall 1. etasje, dørsensor på terrassedør 2. etasje, dørsensor hovedinngangsdør og dør ut fra garasjen. Utstyret medfølger, men det må allikevel tegnes abonnement med Verisure (Ca. kr. 565 pr. mnd). Utebelysning installert i 2021.
– Støpt mur mot øst i 2021, støpt mur mot sør i august 2018 og mot nord og vest i mars 2018. Fundament med støpt plate til utvendig bod og støpte blomsterbed i 2021. Gjerde mot sør, nord og vest fra 2019. Videre opparbeidet tomten med kantstein, bedd med kantstein og asfaltert gårdsrom i juli 2021. Arbeid på tomten er utført av selger, asfaltering utført av Velde Asfalt AS. Bod oppført i 2022 og det vil ferdigattest til overtagelsen.

Leiligheten:
– Det er lagt tidsriktig, gråtonet en-stavs laminatgulv i hele leiligheten og det er moderne, listefrie overganger både rundt vindu og i skille mellom vegg og tak. «I vinden» fargevalg på vegger fargene «Havgud» og «Panther». Påkostede innerdører fra Swedoor med kompakte dører i heltre, karmer med demping og svarte håndtak.
– Rålekkert IKEA kjøkken med svarte fronter og grå benkeplate. Integrert mikro, komfyr, oppvaskmaskin, platetopp og kjøl/fryseskap.
– Lekkert bad i 1. etasje med «betong-grå» 60×60 fliser på gulv og vegger med mosaikkfliser i dusjhjørne med vegg i glass med svart ramme, svart dusjgarnityr med rainshower og hånddusj. Hvit baderomsinnredning med svart blandebatteri, speil med svart ramme, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.
– Eget balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten og eget sikringsskap med minusmåler mot eneboligen.

Utførende:
Grunnarbeid tomt: Nerheim & og sønner AS.
Fundament: Betongarbeid utført av Lilleskog Forskaling AS.
Tømrerarbeid: Utført av selger med dokumentasjon fra Kjellesvik & Severinsen AS.
Taktekke: Haugaland Takservice AS.
Elektro: Helgevold Elektro AS.
Rør: Tindeland Rør AS.
Fliselegging: Fliselegger & Maler Pawel Pietruniak AS.
Malerarbeid: Fliselegger & Maler Pawel Pietruniak AS.

+- Beliggenhet

Tømmeråsvegen 16 og denne funkisboligen ligger herlig til på høyde med upåklagelig sjøutsikt og solforhold. Her bor en med nydelig utsikt utover sjøen, inn til Skjoldastraumen sentrum, videre utover naturen og fjelltoppene.

+- Omkostninger

162 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
175 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Nabotomtene på andre siden av Tømmeråsvegen er ubebygde boligtomter (gnr. 122/bnr. 55, 56 og 57). Fremtidig bebyggelse på disse tomtene må påregnes, noe som også vil påvirke dagens utsiktsforhold i Tømmeråsvegen 16.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i garasje og i asfaltert gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taktekkingen er av pvc-duk. Undertak med OSB-plater. Bindingsverkskonstruksjon. Utvendig kledd med stående bordkledning. Flat takkonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Vinduene er utvendig kledd med lakkerte beslag av aluminium. Malte hovedytterdører i tre.
Terrassedører av tre med 3-lags glass. Terrassedører er utvendig kledd med lakkerte beslag av aluminium. Altan med utgang fra soverom og stue er tekket med PVC-belegg. Rekkverk av glass. Terrasse over garasje er tekket med PVC- belegg. Det er montert terrassebord på tilfarere over tekking. Rekkverk av tre. Det er byggegrunn av fjell. Antatt oppført på drenerende masser. Det er montert drensrist foran åpning til garasje og mot vegg mot øst på garasje. Det er drenskum på gårdsplass. Grunnmur med isolerte ringmurselementer. Terreng rundt bolig er forholdsvis flatt. Bygningen har utvendig avløpsrør av plast og vannledning av plast. Offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
– Bad leilighet: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj.
– Bad 2. etg: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen til dusj og badekar. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj og badekar.

Det er oppført en frittstående bod på eiendommen. Boden er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er flat takkonstruksjon av tre. Det gjensto arbeid på befaringsdagen. Det gjensto arbeid med å montere taktekking, nedløp og noe utvendig kledning.
Eier opplyser om at boden vil bli ferdigstilt i uke 26. Boden er kun enkelt beskrevet. Den er ikke inngående vurdert og fuktsøk er ikke gjennomført. Tilstandsgrad settes derfor ikke.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Eneboligen:
Varmepumpe. Varmekabler på badene.

I leiligheten:
Varmekabler på bad i leiligheten.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?