Velkommen til Leirangergata 23B!

Haugesund - Flotmyr

Trivelig 3-roms leilighet med sentral beliggenhet - Kort vei til "alt"

Prisantydning:
 1 150 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
65/65 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 150 000
Fellesutg.
kr  850 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
1920
Primærrom
65 kvm.
Bruksareal
65 kvm.
Bruttoareal
70 kvm.
Soverom
1
Tomt
765 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
652
Oppdragsnr.
1-0454/21
Finnkode
263235052

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Leirangergata 23B – En hyggelig treroms leilighet beliggende i rolige omgivelser på Flotmyr. Fra eiendommen er det få minutters gange til bussterminalen i Haugesund og alle fasilitetene i sentrum.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, stue, spisestue, kjøkken, soverom og bad.

Leiligheten disponerer ett bodareal (som er delt opp i to boder), i felles kjeller. I kjelleren er det også felles vaskekjeller og sykkelparkering.

+- Standard

Leiligheten holder en normal standard med et generelt behov for overflateoppussing.

– Entré/gang med plass til yttertøy og sko.
– Trivelig stue med vedovn og varmepumpe. Malt panel på vegger og i himling. Malt mur ved vedovn.
– Spisestue med god plass til spisegruppe eller sofa.
– Kjøkken med arealeffektiv, tidløs kjøkkeninnredning. Glatte fronter. Laminat benkeplate. Platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og stekeovn er integrert. Det er plass til et lite frokostbord på kjøkkenet.
– Romslig soverom med god plass til dobbeltseng.
– Helfliset bad som inneholder dusjnisje med skyvedører, gulvmontert klosett, baderomsinnredning og servant. Iht tilstandsrapport er fall på gulvet er lasermålt, og det er flatt på gulvet til sluk. Det er riss i flis i våt sone, og det er også tegn på saltutslag som tilsier at det noe vann som ligger igjen og ikke renner til sluk. Sluket er sperret av fast oppkant på dusjvegg som utgjør at sluket ikke dekker hele baderommet. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på membran eller tette-sjikte på befaringsdagen. Det er ikke synlig slukmanskjett i sluk. Naturlig ventilasjon.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig laminat og fliser.
Vegger: Hovedsakelig malt panel, malt tapet, tapet, malt mur og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig takess, malte bygningsplater og malt panel.

For øvrig:
– Beredere for varmt tappevann er plassert i kjeller.
– Automatsikringer og AMS strømmåler.

+- Beliggenhet

Enten du går eller sykler, vil du uansett oppleve at det aller meste er innen kort avstand når du bor på Flotmyr. Her bor man i et etablert og trivelig nabolag, samtidig som en kan rusle ned til liv og røre i sentrum på 5-10 minutter. Få steinkast unna ligger Haugesund Stadion og bussterminaltomta, som pt er under utvikling. Her skal blant annet Haugesund Folkebad bygges, og arbeidene er allerede godt i gang. I nærområdet finner dere dagligvarebutikker og treningssenter.

+- Omkostninger

28 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
37 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er uregulert og omfattes av Kommuneplanens arealdel 2014-2030 (ID 1106plan-kp3). Delareal: 100 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende. Et lite stykke sydvest for eiendommen ligger flere tomter som pt er under utvikling. Tomtene er blant annet regulert til bolig/tjenesteyting, idrettanlegg og avsatt til sentrumsformål» i Kommuneplanen. Det skal blant annet anlegges folkebad på utviklingstomta. Arebeidene er pt i gang og det må påregnes byggeaktivitet her i flere år fremover.

+- Parkering

Sameiet har felles gårdsrom som benyttes til parkering («første mann til mølla»-prinsippet), på baksiden av bygget. For øvrig, parkering i offentlig gate etter stedets gjeldende bestemmelser.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligbygg med flere enheter oppført i 1920. Oppført på grunnmur i betong, sparesteinsmur og betonggulv. Yttervegger i tømret utførelse som er utvendig kledd med malte paneler. Valmet tak i trekonstruksjon som er tekket med skifer.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Taktekking, nedløp og beslag, veggkonstruksjon, vinduer, overflater, pipe og ildsted, innvendige dører, bad, kjøkken, ventilasjon, elektrisk anlegg, manglende tilstandsrapport for byggets fellesdeler, etasjeskille, vannledninger, avløpsrør.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Branntekniske forhold (eldre slukkeutstyr).

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og ved. Det er montert varmepumpe og vedovn i stuen (ikke tetthets- eller funksjonsprøvd).

+- Diverse

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Eiendommen overleveres som den er, uten at den nødvendigvis er ryddet eller vasket. Kjøper aksepterer dette.

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Kjøper forplikter seg til å følge tvangsfullbyrdelseslovens regler. Ved en eventuell anke må kjøper for eksempel tegne forsikring på eiendommen, til tross for at man ikke har overtatt/det foreligger rettskraftig dom.

I forbindelse med tvangssalg risikerer man å måtte oppbevare eiers løsøre/eiendeler i en tidsavgrenset periode.

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet er seksjonert i 4 seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Seksjonseier betaler pt kr. 850,-/mnd i felleskostnader til sameiet, som dekker felles bygningsforsikring. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?