Velkommen til Svendsbøvegen 31!

Vindafjord - Vikebygd - Svendsbøvågen

Lunt, solrikt og vakkert sommerparadis med ca. 60 meters strandlinje - Hytte, anneks og brygge - Fantastisk fjordutsikt

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
95/95 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1958
Primærrom
95 kvm.
Bruksareal
95 kvm.
Soverom
2
Tomt
1541 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
336
BNR
11
Oppdragsnr.
1-0217/22
Finnkode
262917192

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Svendsbøvegen 31 – Et familieparadis beliggende i solrikt og lunt på solsiden av fantastiske Ålfjorden. Eiendommen utgjør ca. 1,5 mål og har ca. 60 meter lang strandlinje mot fjorden. Fantastiske bade- og fiskemuligheter på egen tomt. Romslig hytte med blant annet 2 soverom, stue, spisestue, kjøkken, bad og vaskerom. Fra hytta er det nydelig utsikt mot fjorden. I tillegg til hytte er det anneks på eiendommen som er innredet med stue og soverom. Solrike, herlige uteområder og overbygget og skjermet terrasse med utepeis, tilknyttet hytta. Tomta er opparbeidet med store plenareal og masse tumleplass for de yngste. Et steinkast nedenfor hytta er det anlagt brygge. Eiendommen må oppleves for korrekt inntrykk!

+- Innhold

Hytta er oppført med hovedetasje fordelt på tre halvetasjer og inneholder vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom.
Det er krypkjeller i boligen.

Videre er det oppført anneks (20 m2) på eiendommen, innredet med stue og soverom i åpen løsning (ikke byggemeldt/godkjent).

+- Standard

Hytta holder en normal, velholdt standard. Utstrakt bruk av panel og tregulv fra byggeår. Hytta ble påbygget i 1990 med bad og vaskerom. Det vil være påregnelig med oppgradering/modernisering av overflater og innredning i hytta.

– Vindfang med flislagt gulv.
– Gang med plass til yttertøy og sko.
– Svært romslig stue med mønet tak og store vindusflater mot fjorden. God plass til hele familien. Åpen peis som skaper hygge og varme på kjølige dager. Fra stuen er det utgang til terrasseområde på solsiden av hytta. Del av terrassen er overbygget. Det er anlagt utepeis. Her kan dere tilbringe lange sommerkvelder.
– Separat spisestue med plassbygget benk. Store vindusflater! Nyt måltidene med vakker utsikt mot fjorden. Utgang til terrasse.
– Kjøkken med eldre, enkel kjøkkeninnredning i tre utførelse. Hvitevarer er ikke integrert.
– Hytta har to gode soverom. Det ene soverommet har servant.
– Bad som inneholder dusjkabinett, servant, klosett, speil og hyller. Veggmontert håndklestativ. Det er vindu i rommet. Varmtvannstank på 120 liter. Panel på vegger/himling og tregulv – Overflatene er ikke ideelle i et våtrom. Badet har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapport og det må påregnes oppussing/renovering.
– Separat vaskerom med panel på vegger/himling og tregulv. Overflatene er ikke ideelle i et våtrom. Vaskerommet har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapport og det må påregnes oppussing/renovering.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig tregulv. Fliser i vindfang.
Vegger: Hovedsakelig panel.
Himlinger: Hovedsakelig panel.

Trivelig anneks som er innredet med stue og soverom (ikke byggemeldt/godkjent). Store vindusflater med flott utsikt mot fjorden. Mønet tak. Soverom med plassbygget familiekøye. Panel på vegger og himling. Tregulv. Det er innlagt elektrisitet i annekset. Panelovn i stue. Enkel minikjøkkeninnredning med skap/benkeplate.

+- Beliggenhet

Svendsbøvegen 31 ligger landlig og idyllisk til i Svendsbøvågen, på solsiden Ålfjorden. Holmer og nes mot vest tar brodden av vind og bølger, slik at Svendsbøvågen oppleves som en lun og trygg havn. Ålfjorden er for øvrig kjent for å være en svært god fiskefjord med et bredt utvalg arter og gode fiskemuligheter hele året. Det er mange flotte turmuligheter i området. Fra eiendommen er det kun en liten båt- eller biltur bort til Vikebygd. Her finner dere blant annet butikk og Plassabakeriet med alle rettigheter og matservering. Bollene på Plassabakeriet er viden kjente! Isvik med nærbutikk ligger heller ikke langt unna. I Svendsbøvågen ligger alt til rette for minnerike dager og ferier med familie og venner.

+- Omkostninger

130 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
142 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

EIendommen er ikke regulert. Den omfattes av Kommuneplan arealdel 2017-2029 (planID 1160-2016-2026), og ligger i LNF-område. Hytta er oppført innenfor 100-metersbeltet mot sjø. Eiendommer som ligger i LNF og innenfor 100-metersbeltet til sjø har generelt begrensninger ift utnytting, og det vil ikke nødvendigvis være mulig/lov å utvide eksisterende bygningsmasse eller oppføre nye bygg.

+- Parkering

Parkering på egen eiendom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på ringmur i betong og lødd stein. Trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med decra takplater i takpannekopi.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Nedløp og beslag.
– Veggkonstruksjon.
– Takkonstruksjon/Loft.
– Vinduer.
– Dører.
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger.
– Andre utvendige forhold (betongbrygge).
– Etasjeskille/gulv mot grunn.
– Radon – Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
– Pipe og ildsted.
– Krypkjeller.
– Innvendige dører.
– Andre innvendige forhold – ikke tilgang til kaldloft.
– Overflater og innredning kjøkken.
– Vannledninger.
– Avløpsrør.
– Ventilasjon.
– Varmtvannstank.
– Elektrisk anlegg.
– Byggegrunn.
– Grunnmur og fundamenter.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
– Baderom.
– Vaskerom.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hytte: Elektrisk og ved. det er åpen peis i stue.
Anneks: Elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Last ned

Lurer du på noe?