Velkommen til Storøyvegen 92!

Vindafjord - Storøyna/Imsland

Sjarmerende familiehytte med brygge og naust - Lun og solrik utsiktbeliggenhet - 4 soverom

Prisantydning:
 3 900 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
65/114 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 900 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1971
Primærrom
65 kvm.
Bruksareal
114 kvm.
Bruttoareal
70 kvm.
Soverom
4
Tomt
1460 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
87
BNR
1
Oppdragsnr.
1-0205/22
Finnkode
262379917

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Storøyvegen 92 – En solrik, usjenert fritidseiendom med idyllisk, lun beliggenhet mot Vindafjorden. Eiendommen består av en koselig, velholdt familiehytte, romslig naust, trebrygge og lang strandlinje. Hytta inneholder 4 soverom, stue/kjøkken, bad og gang. Eiendommen har flere herlige uteplasser, deriblant stor, overbygget terrasse med nydelig utsikt mot fjorden.

+- Innhold

Hytta er oppført over én etasje og inneholder stue/kjøkken, 4 soverom, bad og gang.

I tillegg er det naust på eiendommen med et BRA på 49 m2 som inneholder bod (innredet som gjesterom) og naustrom. Båtgarasje med mulighet for å heise båten opp.

+- Standard

Hytta holder en lys, normal standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Utstrakt bruk av malt trepanel.

– Ved inngangspartiet er det stor og herlig terrasse, hvor dere kan nyte utendørs måltider om sommeren – Nesten uansett vær, takket være mønet overbygg. Herfra er det nydelig utsikt mot naust/bryggeområdet, fjord og fjell.
– Gang med plass til yttertøy og sko.
– Stue/kjøkken i sosial åpen løsning, holdt i lyse, sommerlige farger. Plass til både sofa og spisegruppe. Store vindusflater (av nyere dato) gir godt med naturlig lys og lar den flotte utsikten komme til sin rett. Det er vedovn i stuen.
– Praktisk, arealeffektiv og tidløs kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte fronter og benkeplate i laminert spon. Integrert stekeovn og platetopp. Dobbel kum.
– Hytta har fire gode soverom, så her er god plass til både familie og gjester.
– Bad er innredet med malte paneler på vegger og i himling, samt vinylbelegg med oppbrett ved sokkel på gulvet. Iht tilstandsrapport er det er registrert avvik som kan tolkes som om at belegg er etablert ved egeninnsats. Toalett av type «Jets» (vakuumtoalett). Dusjkabinett og servant/baderomsinnredning. Badet har fått TG3 i tilstandsrapporten og har behov for oppgradering.

Naustet har bod innredet som gjesterom (ikke godkjent for varig opphold), i tillegg til romslig naustrom.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig malte trepaneler. Belegg på bad.
Vegger: Hovedsakelig malte trepaneler.
Himlinger: Hovedsakelig malte trepaneler.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og vakkert til på Storøyna/Imsland, i en lun bukt i Vindafjorden. Bade- og fiskemuligheter et lite steinkast nedenfor hytta – Her ligger alt til rette for fantastiske opplevelser med venner og familie! Gangavstand til dagligvareforretning (Matkroken Imsland). Om vinteren kan dere kjøre fra hytta til Sauda og Svandalen Skisenter på ca. 40 minutter. Området rundt Vikedal bugner over av fantastiske rekreasjonsmuligheter og fotturer i fjell og skog!

Ca. 15 minutters kjøring fra hytta ligger bygda Vikedal – «Perlå i Vindafjord». I Vikedal sentrum finner dere blant annet butikker, spisesteder, post m.m. Sval dere ned på varme sommerdager ved den flotte sandstranda i Vikedal. Stranda er langgrunn og er populær for både små og store.

Vikedalselva er viden kjent for laksefiske, og er åpen for laksefiske onsdag – søndag i perioden 15.06.22 – 15.08.22. Vikedal har båthavn med gjestebrygge (ca. 200 meter). Fiskefestivalen (sjøfiske) er blitt arrangert hvert år siden 1979 – En veldig trivelig severdighet i bygda!

Avstander:
– Ca. 70 minutter fra Haugesund
– Ca. 40 minutter fra Sauda
– Ca. 2 timer fra Stavanger

+- Omkostninger

97 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
110 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig, og omfattes av Reguleringsplan for del av gnr. 87 bnr. 1 m.fl. : Vågen Naturcamping, Kvaløy i Vindafjord kommune. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Det medfølger rett til båtfeste, samt parkeringsplass ved Brakarneset (ca. 100 meter fra hytta).

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig oppført i 1971. Oppført på ringmur i betong, trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med shingel. Boligen er påbygget i flere omganger (ukjent årstall).

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Taktekking, nedløp og beslag, veggkonstruksjon, takkonstruksjon/loft, vinduer, manglende radonmåling, krypkjeller, innvendige dører, bad, overflater kjøkkeninnredning, avtrekk kjøkken, avløpsrør, ventilasjon, varmtvannstank, byggegrunn.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Dører, etasjeskille/gulv mot grunn, bad.

Naust oppført på tidlig 70-tall. Oppført på søyler i betong, forankret i fjell. Yttervegger i bindingsverk i tre som er utvendig kledd med trepaneler. Saltakskonstruksjon i tre som er tekket med metallplater. Det er enkelte skader/bulker i tekking. Vinduer i bod er skiftet og er av nyere dato. Vinduer ellers er fra byggeåret. Ytterdører i malt tre normal slitasje. Enkelte noe strie og betjene.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og ved. Terrassevarmer montert i tak på terrasse. Det er montert vedovn i stuen. Vedovnens plassering er ikke iht byggetegningene og det bør undersøkes hvordvidt løsningen er trygg/forskriftsmessig/lovlig.

+- Diverse

– Kopi av festeavtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøper må sette seg godt inn i avtalens innhold, ettersom denne regulerer vesentlige forhold ved eiendommen. Konferer megler dersom dere lurer på noe.
– Salg av festeretten med bebyggelse kan bare skje med eierens samtykke, men samtykke kan ikke nektes uten saklig grunn.
– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?