Velkommen til Emberlandsvegen 43!

Sveio - Emberlandsvatnet

Velholdt og innholdsrik bolig brukt som fritidsbolig - Idyllisk, solrik beliggenhet ved Emberlandsvatnet

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
84/129 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1979
Primærrom
84 kvm.
Bruksareal
129 kvm.
Bruttoareal
80 kvm.
Soverom
3
Tomt
1975 m²
Kommune
Sveio
GNR
46
BNR
19
Oppdragsnr.
1-0193/22

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Emberlandsvegen 43 – En velholdt og innholdsrik eiendom beliggende i naturskjønne omgivelser, ca. 100 meter fra Emberlandsvatnet. Eiendommen blir brukt som fritidsbolig, men er registrert som enebolig med anneks/lysthus, pumpehus og bod. Store plenarealer med masse tumleplass for de minste. Flere solrike uteområder og terrasser. Eneboligen er oppført med alt på ett plan og har en praktisk planløsning med 3 soverom, stue, kjøkken, bad og trivelig utestue. Det er vaskerom i pumpehuset og stue med bar i annekset. Dette er en eiendom med meget høy trivselsfaktor, som bør oppleves!

+- Innhold

Eneboligen ble opprinnelig oppført som fritidsbolig og senere omregulert til enebolig. Boligen har én etasje og inneholder stue, kjøkken, 3 soverom, bad, entré, gang og utestue.

I tillegg er det på eiendommen oppført anneks (28 m2), pumpehus (5 m2) og bod/uthus (16 m2).

+- Standard

Eneboligen holder en gjennomgående normal, velholdt standard. Utstrakt bruk av hvitmalt panel på vegger og himling.

– Entré med plass til yttertøy og sko.
– Romslig og koselig stue med plass til både sofa og spisegruppe. Vedovnen skaper trivsel og varme på kalde dager. Fra stuen er det utgang til utestue.
– Utestue oppført på eksisterende terrasse, med et areal på ca. 11 m2. Her kan dere nyte lange sommerkvelder med familie og venner. Videre utgang til den solrike terrassen. Skyvevinduer med mulighet for å åpne godt opp.
– Praktisk kjøkken med pen, tidløs innredning. Hvitevarer er ikke integrert. Kjøkkenet har egen varmtvannstank (10 liter) i servantskap.
– Hovedsoverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng.
– Soverom 2 og 3 passer flott som barnerom, gjesterom eller kontor.
– Bad med flislagt gulv, panel på vegger. Badet inneholder dusjkabinett, gulvmontert klosett, varmtvannstank (116 liter) og baderomsinnredning med høyskap og skap med nedfelt servant. Naturlig ventilasjon (ventil i vegg). Gulv ble flislagt ca. 2005 og har elektriske varmekabler.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig laminat og furugulv. Fliser på bad.
Vegger: Hovedsakelig malt panel.
Himlinger: Hovedsakelig panel – Malt og ubehandlet. Noen rom har downlights i himling.

+- Beliggenhet

Landlig og naturskjønn beliggenhet i et område med spredt bebyggelse. Eiendommen ligger ca. 50 meter fra Emberlandsvatnet. For øvrig kort kjørevei til fasilitetene i Sveio sentrum, golfpark, Buavåg båthavn, Auklandshamn og fantastiske friluftsområder.

+- Omkostninger

58 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
71 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er uregulert og omfattes av kommuneplanen for Sveio, som LNF- område (landbruks-, natur-, og friluftsområde). Kommuneplanens bestemmelser er gjeldende her.

+- Parkering

Parkering på egen eiendom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport – Enebolig: Trebjelkelag med stubbloftsplater/asfaltplater under. Krypkjeller med tilkomst fra luke mot øst. Krypkjeller virker tørr. Liggende trekledning. Sperrekonstruksjon med sutak av trepanel. Utenpåliggende Decra takplater med panneprofil. Tak i utestue er lysplater i plast. Plasttakrenner og nedløp. Avløpsvann går til terreng. Utadgående ytterdør med glassfelt. Veranda i tre med terrassebord, samt terrasse på bakkeplan i tre med terrassebord.

Bod/uthus (1979, tilbygget i 2011): Yttervegger i eldre del har leca som er pusset på utsiden. Sperretak med utenpåliggende takshingel. Fundamenter i betong/stein. Utbygget del mot sør har tregulv med terrassebord. Eldre del er noe innredet med trepanel på vegger og plater i tak.

Pumpehus (ukjent byggeår): Yttervegger i Leca som er pusset på utsiden. Sperretak med utenpåliggende takshingel. Malt betong inne med sluk. Vann til grunn. Vegger og himling har panel.

Anneks (1980, tilbygget i 2020): Fundament i betong. Bod på baksiden står på søyler. Yttervegger i bindingsreisverk. Utebod er uinnredet, men har malte sponplater på gulv. Sperretak med utenpåliggende takshingel.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Nedløp og beslag, veggkonstruksjon, takkonstruksjon/loft, rekkverk terrasse, overflater innvendig, etasjeskille/gulv mot grunn, radon, bad, vanskelig tilkomst feieluke.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming og ved. Det er vedovn i stuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?