Velkommen til Hetlandsvågen 4!

Tysvær

Hytteidyll i Førresfjorden - Sjarmerende hytte med store, solrike uteområder - Brygge og "lagune"

Prisantydning:
 2 390 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
25/25 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 390 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Primærrom
25 kvm.
Bruksareal
25 kvm.
Bruttoareal
28 kvm.
Soverom
2
Tomt
2400 m²
Kommune
Tysvær
GNR
3
BNR
16
Oppdragsnr.
1-0164/22
Finnkode
260788065

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til sommerparadiset Hetlandsvågen på østsiden av Førresfjorden, og denne sjarmerende eiendommen, beliggende i en idyllisk og solrik «lagune». Adkomsten er enklest med båt – Området er nemlig helt bilfritt, og dette er virkelig noe av det mest magiske ved stedet. Her er tilværelsen og atmosfæren akkurat slik den bør være, når en forlater byens kjas og mas. Både roen og skuldrene senkes når en ankommer eiendommen, skjermet og privat helt innerst i vågen. Hytta ble oppgradert i 2009 og det er etablert rause terrasseplattinger like utenfor og nede ved sjøen. Herlig sandstrand. Hytta holder en moderne, men enkel standard uten innlagt vann, avløp eller elektrisitet. Mye av innbo og møbler medfølger i handelen!

+- Innhold

Hytta er oppført over èn etasje + lagringshems, og inneholder stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg er det oppført utedo og en liten lekehytte på eiendommen.

+- Standard

Byggeår for hytte og utedo er ukjent. Hytta ble kjøpt av nåværende eiere i 2004 og vesentlig oppgradert i 2009. Hytta holder en moderne, men enkel hyttestandard. Stue/kjøkken i åpen løsning med mønet tak. Plass til sofakrok og liten spisegruppe. Det er praktisk lagringshems med adkomst via stige fra stuen. Hytta inneholder videre to soverom – Et foreldresoverom med plass til dobbeltseng, og et barne rom med plassbygget køyeseng. Fra foreldresoverommet er det utsikt mot sjøen. Vegger og tak er belagt med hvitmalt panel. Parkett på gulv i alle rom. Hytta har inngang både på forsiden og baksiden. Det er anlagt stor treplatting mot sjøen, og det er i tillegg platting på baksiden av hytta, samt en i terrenget. Her kan dere samles rundt bålpannen om kveldene for gode historier og sosialt samvær.

Hytta er lekkert innredet med møbler, utstyr og pyntegjenstander. Alt medfølger i handelen!

Det er oppført utedo på eiendommen med renoveringsbehov. Det er gitt tillatelse fra kommunen til å rehabilitere utedoen.

Brygge/platting i tre ble anlagt rundt 2008-2009, og har behov for oppgradering i følge selger. Flytebrygge med rampe medfølger.

Hytta er ikke oppmålt eller gjennomgått av takstmann. Areal er antatt å være ca. 25 m2, men dette kan avvike ved oppmåling. Kjøper aksepterer risikoen ved arealavvik.
Det foreligger ingen tilstandsrapport. Meglers klare anmodning er at dette bør innhentes. Kjøper oppfordres til å gjennomgå eiendommen og bygningene med fagperson/takstmann.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger lunt og solrikt til innerst i det idylliske sommerparadiset Hetlandsvågen, i Førresfjorden. Her ligger alt til rette for herlige, minnerike dager og ferier med familien! De gode opplevelsene ligger like utenfor hyttedøra. I lagunen/vågen like nedenfor kan dere bade fra sandstrand og brygge, fiske og andre maritime aktiviteter. Eiendommen har et fantastisk utgangspunkt for båtturer til blant annet Lindøy og Røyksund og spennende holmer i Førresfjorden.

+- Omkostninger

59 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
68 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område som er avsatt til LNF – hensynssone friluftsliv og bevaring naturmiljø – i kommuneplan for Tysvær. Innenfor dette området er det strenge regler for hva som kan bygges, terrenginngrep, endringer på eksisterende bygg m.m. Hytta ble i sin tid oppført innenfor 100-metersbeltet mot sjø. Dette er med andre ord ikke en eiendom som enkelt kan «utvikles» og en kan ikke ta høyde for at kommunen f.eks vil tillate utvidelse av hytta. Interessenter må sette seg godt inn i plankart og bestemmelser (vedlagt i salgsoppgaven).

+- Parkering

Da det ikke er bilvei frem er det ikke parkering. Selger har leid båtplass i båthavnen i Røyksund. Ny eier må selv sørge for å anskaffe/leie egen båtplass om det er nødvendig.

+- Adkomst

Adkomst til eiendommen med båt eller til fots. Det er ikke bilvei frem til eiendommen. Nåværende eier har leid båtplass i Røyksund og hatt dette som utgangspunkt for til- og frakomst.

+- Byggemåte

Hytte og plattinger er hovedsakelig oppført i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er pt ingen varmekilder i hytta.

+- Diverse

– Opprinnelig byggeår for bygningene på eiendommen er ukjent.
– Det er ikke innlagt strøm. Strømpunkt/stolpe er plassert i nærheten av eiendommen. Kjøper må evt kontakte Haugaland Kraft for påkobling (påkoblingsavgift for dette vil påløpe). Det er påbegynt et elektrisk anlegg i hytta, men dette er ikke ferdigstilt.
– Selger opplyser at flytebrygge/rampe må tas inn før vinteren ankommer, ettersom det er fare for at vågen fryser til is.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?