Velkommen til Nygårdsvegen 51!

Sveio - Nygårdsvegen

Innholdsrik enebolig med utleiedel - Naturskjønn beliggenhet med utsikt mot Åsevatnet - Kort vei inn til Sveio sentrum

Prisantydning:
 3 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
213/213 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2010
Primærrom
213 kvm.
Bruksareal
213 kvm.
Soverom
5
Tomt
1113 m²
Kommune
Sveio
GNR
41
BNR
71
Oppdragsnr.
1-0065/22
Finnkode
261350861

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Nygårdsvegen 51! Her bor dere i rolige, naturskjønne omgivelser med nydelig utsikt mot Åsevatnet. Eneboligen ble oppført i 2010 og senere ombygd, slik at den nå har hoveddel og utleiedel. Boligen er innholdsrik og har store, luftige rom. I hoveddelen finner dere blant annet 3 gode soverom, særdeles romslig stue/kjøkken, bad/vaskerom og bad nr. 2, samt stor hall med vedovn. Fra eiendommen er det kort kjørevei inn til fasilitetene i Sveio sentrum, og videre ca. 20 minutter inn til yrende byliv i Haugesund sentrum.

+- Innhold

Eneboligen er oppført med ett plan og inneholder hoveddel (B) og utleiedel (A).

Del B (hoveddel) inneholder: Stue/kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom, bad og hall/gang.
Del A inneholder: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og entré/gang.

+- Standard

Bygget holder en normal standard og fremstår jevnlig vedlikeholdt. Bygget har vannbåren varme som dekker flere rom.

Del B (hoveddel):
– Stor hall/gang med vedovn og garderobeskap. Flislagt gulv.
– Meget romslig stue/kjøkken med flere innredningsmuligheter. God plass til sofa- og spisegruppe. Utgang til uteområde.
– Kjøkken i åpen løsning mot stue. Pen og tidløs kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate av heltre. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og micro. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Frittstående side-by-side kjøleskap medfølger i utgangspunktet ikke i handelen.
– Hoveddelen inneholder 3 gode soverom. Foreldresoverommet er særdeles romslig og har stor garderobeløsning.
– Helsfliset bad/vaskerom som inneholder baderomsinnredning med nedfelt servant, gulvstående toalett og stedbygd dusj med dører av glass. Opplegg for vaskemaskin med avløp til vegg. Gulvvarme. Elektrisk styrt vifte montert på vegg.
– Bad nr. 2 er helfliset og inneholder baderomsinnredning med nedfelt servant, gulvstående toalett og dusjkabinett. Elektrisk styrt vifte montert på vegg. Gulvvarme.

Del A:
– Gang/hall med plass til yttertøy og sko.
– Stue og kjøkken i sosial, åpen løsning. God plass til sofa- og spisegruppe.
– Pen og praktisk kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og micro.
– Utleiedelen inneholder 2 soverom.
– Helsfliset bad/vaskerom som inneholder baderomsinnredning med nedfelt servant, gulvstående toalett, stedbygd dusj og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk styrt vifte montert på vegg. Gulvvarme.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig malt tapet.
Himlinger: Hovedsakelig malt gips.

For øvrig:
– Automatsikringer
– Brannslukningsapparat
– Luft til vann varmepumpe (plassert i teknisk rom)
– Ca. 200 liters varmtvannstank (fra byggeår)

+- Beliggenhet

Nygårdsvegen 51 ligger ca 5 minutters kjøring fra Sveio sentrum. Her er rolige, landlige omgivelser og flott utsikt mot Åsevatnet.

I Sveio sentrum finner dere butikker, Sveio barne- og ungdomsskole, barnehage, apotek, kafé, frisør, interiør, golfbane m.m.

Sveio ligger strategisk til, både når en reiser til lands og til sjøs. Kyststamveien E39 går gjennom hele kommunen, mens skipsleia går over Sletta nord for Haugesund, og gjennom Bømlafjorden.

Landskapet i Sveio varierer fra åpent hav og nakne svaberg, via lyngheier og små fjell, til produktivt jord- og skogbruksland.
Dere finner nydelige rekreasjons- og turmuligheter, f.eks til Ryvarden kulturfyr (sesongåpen kafé), Rex garden eller topptur til en av de mange fjellene. Hva med en natt i en av de fantastiske Flokehyttene til Turistforeningen? Flokehyttene består av fem hytter ytterst på Ryvarden. Hyttene klorer seg fast i fjellsprekkene som om de venter på neste bølge. Inne i hyttene kan dere sitte i lune, trygge omgivelser og oppleve storhavet gjennom store panoramavinduer.

Det høyeste fjellet i Sveio er Trollavassnipen, som strekker seg 432 meter over havet. 7 turmål, fordelt på 13 stiar, er merket og gradert i samarbeid med innføring av nasjonal merkestandard for turstiar. Det er totalt 282 små og mellomstore vann i Sveio, med Vigdarvatnet sentralt i kommunen som det største.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
100 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: Eiendommen ligger i kommuneplanen for Sveio i område SB 39 i «LNF- spredt» (dvs. landbruks-, natur- og friluftsområde med spredt boligbygging i samsvar med kommuneplanens § 5.2.1). Kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Eiendommen er uregulert.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bebyggelsen består av en vertikaldelt enebolig. Grunnmur og yttervegger av betong og EPS (isopor). Pusset utførelse. «Flatt» tak tekket med pvc-belegg.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Veggkonstruksjon, vinduer, overflater, radon, innvendige dører, bad/vaskerom, bad, kjøkkeninnredning, avløpsrør, varmesentral, el.anlegg.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Utvendige dører og branntekniske forhold.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk, ved og vannbåren varme. Det er montert vedovn i stuen i hoveddelen. Luft til vann varmepumpe er plassert i teknisk rom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?