Velkommen til Dukkelunden 1A !

Haugesund - Gard

Rålekker, prosjektert funkisbolig på høyde - 3 bad/wc, 4 soverom & 2 stuer - Alt for barnefamilien i nærområdet!

Prisantydning:
 6 990 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
177/177 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 990 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2023
Primærrom
177 kvm.
Bruksareal
177 kvm.
Soverom
4
Tomt
598 m²
Kommune
Haugesund
GNR
23
BNR
744
Oppdragsnr.
2-0056/22
Finnkode
276500217

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

I et av Haugesunds mest familievennlige områder, er denne funkisboligen klar for å bli oppført og innflyttet av sin første eier. Rålekkert arkitektur på funkisboligen, som vil ligge fint til på høyde med gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld.

Funkisbolig på ca. 177 kvm i BRA og det skal ikke stå på utnyttelsen av arealet. Stor hall, bi-inngang til stort vaskerom, 4 soverom, walk-in-closet, matbod/kontor, toalett, 2 bad og herlig, åpen kjøkken/stueløsning. Foreldreavdeling med sov, walk-in-closet og bad.

Perfekt beliggenhet for familien. Alt i nærområdet med gangavstand til sentrum, barnehager, skoler i alle alderstrinn, byens turområder og all idrett rundt Haraldsvang.

Godkjent søknad om garasje.

Grunnarbeid i gang – flytt inn til sommer!

+- Innhold

1. etasje.
Stor hall, bi-inngang til stort vaskerom, bad, 3 soverom og tv-stue.

2. etasje:
Gang, foreldreavdeling med soverom, bad, og walk-in-closet, gjestetoalett, matbod/kontor og herlig, åpen kjøkken/stueløsning.

+- Standard

Å velge en bolig fra Byggdetalj AS skal være en trygghet. Byggdetalj AS vektlegger at boligen skal på alle mulige måter være nøkkelklar når den overtas. Ved spørsmål inviteres du gjerne til en samtale sammen med utbygger og megler.

Huset vil bli rettet på ringmur. Yttervegger settes opp i 198 mm reisverk, med 19 mm grunnet kledning.

Taket blir levert som selvbærende takkonstruksjon og vil bli tekket med sarnafil. Nedløpsrør og renner blir levert som plastisobeslag og aluminium i fargen sort.

Vinduer og ytterdører er tatt med i sort farge RAL 9005.

Terasser i 2. etasje vil bygges tett med sarnafilbelegg, og dekket vil bli levert med 28×120 mm impregnerte terrassebord. Det vil bli satt opp rekkverk med 30×48 mm impregnerte lekter.

Innerdører leveres med slett overflate i fargen standard hvit. Flat terskel i lakkert eik.

Det er tatt med det tatt med innvendige gulv for inntil kr 250,- pr. kvm. Flis på våtrom er tatt med for kr 300,- pr. kvm. Flis er i leveransebeskrivelse tatt med på begge bad (gulv og vegg), samt gulv med sokkel på vaskerom og gulv i gang i 1. etasje.

Vegger leveres med sparklet og malt gips. Det inngår 3 farger i leveransen, i tillegg til standard hvit. Dersom flere farger utover dette er ønskelig, kan det velges for en pris på kr 2 065, – pr. ekstra farge.

Trapp leveres med vanger og trinn i malt furu.

Overganger vegg/tak og vindu/dør i yttervegg er tatt med som listefritt, med unntak ytterdør vaskerom denne blir listet med 10×58 hvitmalt slett list.

Det er satt av kr. 230.000,- inkludert montering for innredninger fordelt på bad, kjøkken og vaskerom. Pris avregnes med uttrekk eller tillegg med faktisk kostnad etter kunde har valgt produkter.

Komplett leveransebeskrivelse fra utbygger ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

+- Beliggenhet

Denne funkisboligen i Dukkelunden vil få en fin beliggenhet på høyde som gir både gode lysforhold inn i boligen og gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld.

Eiendommen har attraktiv og svært familievennlig beliggenhet like ved Gard barneskole og med kort avstand til barnehage. Videre har en gang/sykkelavstand til Haraldsvang ungdomsskole og Skeisvann Videregående skole.

Rundt Haraldsvang som ligger innenfor kort avstand, finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Her har en alt i nærområde.

Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta familien med på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet.

Kort gangavstand til Gard senteret med tilhørende fasiliteter. Ønsker en ytterligere utvalg, har en gangavstand til sentrum med shopping. Tilgang på alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg.

+- Omkostninger

35 000,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi kr 1 400 000,-)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
47 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Energimerking

Selger sørger for energimerking ved ferdigstilelse.

+- Parkering

Gårdstun blir levert med veigrus med flere biloppstillingsplasser og det vil bli støpt gulv og 2 vegger på garasjen.

Utbygger kan ferdigstille garasje dersom ønskelig (ca. 40 kvm). For total pris på ferdigstilt garasje, kontakt megler.

+- Adkomst

For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på Finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til eiendommen.

+- Byggemåte

Funkisbolig vil bli oppført på støpt plate, reisverk i bindingsverk i tre kledd med 19 mm grunnet kledning og taktekke med sarnafil.

For nøye beskrivelse av byggemåte, se utbyggers leveransebeskrivelse i den komplette salgsoppgaven.

+- Overtakelse

Etter avtale med selger.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger.
Beregnet byggetid er ca 6 måneder. Tidspunkt for byggestart og for overlevering fastsettes i kjøpekontrakt.

Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall av evt. forbehold eller ved byggestart.
Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for eventuelle innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt.

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon.

Oppgitt pris på bygging av prosjektert bolig vil, ved inngåelse og signering av kontrakt med utbygger, bli avregnet opp i mot prisendringer i materialkostnader.

Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå – se kommentar og vedlegg.

Ved eventuelle forskjeller gjelder tegninger foran beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse.

Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1.

Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017.

Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen.

Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring.

Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?