Velkommen til Strandavegen 47!

Karmøy - Åkrehamn

Stor, maritim leilighet over to plan - Sjøutsikt - 3 soverom og 2 bad

Prisantydning:
 2 690 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
132/132 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 690 000
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
1997
Primærrom
132 kvm.
Bruksareal
132 kvm.
Soverom
3
Tomt
1303 m²
Kommune
Karmøy
GNR
15
BNR
109
Oppdragsnr.
1-0095/21
Finnkode
258708661

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Stor leilighet i etterspurt område på Åkra i Karmøy kommune. Her bor man trygt og godt i rolige omgivelser, samtidig som at det er gangavstand til det meste Åkrehamn har å by på. Boligen går over to plan. Garasje medfølger leiligheten. Denne er nå innredet som verksted/bodareal.

+- Innhold

Boligen befinner seg i byggets 2. og 3. etasje med innvendig trapp, og består av følgende:

– 2. etasje: Gang, baderom, bod/vaskerom, stue, kjøkken og soverom.
– 3. etasje: Gang, stue, bad og to soverom.

+- Standard

I følge takstmannen fremstår tilstanden på boligen som alminnelig god, med noe oppgraderingsbehov. Det er anmerket at baderommet i hovedetasjen bør oppgraderes, og er følgelig gitt TG3 i tilstandsrapporten.

Innvendige overflater hovedetasje: Hovedsakelig laminat og malte overflater på gulv. Veggene er til dels tapetserte og malte. Takessplater i himling.

Innvendige overflater 3. etasje: Hovedsakelig gulvbelegg og tepper på gulv. Veggene er malte, tapetserte flater. Takessplater og malt panel i himling.

Baderom hovedetasje: Fliser på gulv og på vegg i dusjsonen, forøvrig vinyltapet. Badet inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr.

Baderom 3. etasje: Belegg på gulv, oppbrett ved sokkel. Baderomspanel på vegger. Badet inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil, samt dusjløsning med garnityr.

Vaskerom hovedetasje: Det er belegg på gulv, oppbrett ved sokkel og baderomspanel på vegger. Badet har opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Bereder fra byggeår.

Kjøkken: Innredning med overmalte fronter og overflater. Det er integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator. Benkeplate i laminert spon.

+- Beliggenhet

Vest på Karmøy, ytterst mot Nordsjøen, ligger strandbyen Åkrehamn med vakre sandstrender og svaberg. Befolkningen her har alltid vært knyttet til sjøen og fiskeindustrien, siden storhavet ligger rett utenfor stuedøren. Gamle Åkra kommune var i sin tid landets største fiskerikommune og ennå finnes et aktivt fiskerimiljø her. Fra det gamle havneområde med idylliske små trehus, går fremdeles sjarkfiskerne ut til fiskefeltene hver morgen.

Åkrehamn har overraskende mange servicetilbud, ja til og med sitt eget kjøpesenter med ca. 30 butikker! For ikke å snakke om en rekke trivelige kaféer og restauranter. Byen har skoler i alle trinn (fra 1. klasse til videregående), flere barnehager, samt idrettsanlegg.

Kanskje mest kjent er byen for sin fantastiske, langstrakte sandstrand – Åkrasanden. Med sin finkornede, lyse sand og langgrunne bukter kunne Åkrasanden like gjerne vært klippet ut fra et postkort fra Karibia. På varme sommerdager samles store og små for piknik, bading og aktiviteter på Åkrasanden. Stranda er også et yndet sted for vindsurfing. På stormfulle dager er stranden en barsk, men mektig opplevelse.

Videre er det flotte turmuligheter i nærområdet – Man kan f.eks spasere til Ferkingstad i vakkert kyst- og kulturlandskap (ca. 3,8 km).

I Åkrehamn er det alltid kort vei til sjøen og man kan for eksempel bo med nydelig utsikt mot det åpne havet eller blant koselig, gamle trehusbebyggelse i havna. For Strandavegen 47 gjelder sistnevnte!

+- Omkostninger

72 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
73 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Egen garasje, som nå er innredet som verksted.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligbygg med flere enheter oppført i 1997. Oppført på grunnmur i plasstøpt betong, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon av prefabrikkerte takstoler. Taket er utvendig tekket med betongtakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Veggkonstruksjon, vinduer, balkong, terrasser og rom under balkonger, radon, pipe og ildsted, innvendige dører, ventilasjon, varmtvannstank, elektrisk anlegg, manglende tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget, vaskerom og bad.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Dører, overflater, våtrom og branntekniske forhold.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt.

+- Diverse

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Eiendommen overleveres som den er, uten at den nødvendigvis er ryddet eller vasket. Kjøper aksepterer dette.

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Kjøper forplikter seg til å følge tvangsfullbyrdelseslovens regler. Ved en eventuell anke må kjøper for eksempel tegne forsikring på eiendommen, til tross for at man ikke har overtatt/det foreligger rettskraftig dom.

I forbindelse med tvangssalg risikerer man å måtte oppbevare eiers løsøre/eiendeler i en tidsavgrenset periode.

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet er seksjonert, og sameierne har i utgangspunktet et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av denne. Det er ikke kjent for megler hvorvidt seksjonseierne betaler inn felleskostnader. Det må derfor tas høyde for at det kan på løpe felleskostnader. Det foreligger heller ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon, i tillegg til det felles ansvaret for vedlikehold av fellesareal/tomt og felles bygningsmasse.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?