Velkommen til Djupaskarvegen 46!

Haugesund - Haugesund

Hel tomannsbolig innredet over 4 etasjer! Stor tomt med gode parkeringsmuligheter - Sentrumsnært!

Prisantydning:
 2 890 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
149/172 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 890 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1936
Primærrom
149 kvm.
Bruksareal
172 kvm.
Soverom
3
Tomt
752 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
771
Oppdragsnr.
1-0171/22
Finnkode
258339383

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Djupaskarvegen 46! Denne horisontaldelte tomannsboligen går over 4 etasjer og inneholder blant annet:
Underetasje: Deler av kjeller er innredet som leilighet med et soverom, stue, kjøkken og baderom, resten av kjelleren er innredet som felles vaskeri for de 3 leilighetene. 1. Etasje: Inneholder 2 romslige stuer, 1 soverom, separat kjøkken, gang, toalett og baderom i felles vindfang. 2. Etasje: Gang, baderom, separat kjøkken, romslig stue med inngang til kott, soverom samt trapp opp til loftet. Fra loftet har man flott utsikt over byen! Det er mulig å lage til ekstra soverom i 1. og 2. etasje ved å ta deler av stuen. Tomten er romslig med svært gode parkeringsmuligheter på fremsiden av huset. Boligen passer perfekt som utleiebolig helt eller delvis.

+- Innhold

Underetasje: Gang, soverom, bad, stue, kjøkken, vaskekjeller/teknisk
1. Etasje: Trappegang, Bad , Gang , Wc , Soverom , Kjøkken , Stue , Stue 2
2. Etasje: Gang , bad , kjøkken , stue , soverom, bod

+- Standard

Underetasje:
Underetasjen er delt inn med to innganger. Ene delen er innredet som leilighet med gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Videre er det et baderom med varmekabler i gulv, på veggene er det baderomsplater og ellers malte flater i tak. Det er montert nytt dusjkabinett, vask og avtrekksvifte. Dette baderommet er etablert og oppbygget etter TEK97(2007) i følge takstmann. Stue med plass til stor sofagruppe og bord, panel på vegger og malte gulv. Separat kjøkken med god skap- og benkeplass, det er plass til spisebord med tilhørende stoler. Soverom med plass til seng og nattbord. Vi gjør oppmerksom på at leiligheten ikke er godkjent/byggemeldt hos kommunen.
Andre del av kjeller er innredet med vindfang og felles vaskekjeller for de 3 leilighetene. Alle leilighetene har hver sin varmtvannstank.

1. Etasje:
Denne etasjen består av felles vindfang og inngang til baderom for 1. etasje. Baderommet inneholder dusjkabinett og servant med vask og speil. Det er vinylbelegg med oppbrett ved sokkel på gulvet og våtromsplater på vegger. Dette baderommet er etablert og oppbygget etter TEK97(2007) i følge takstmann. Det er installert elektrisk avtrekksvifte i vegg på dette baderommet. Videre inn er det gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra gangen er det inngang til separat toalett. Det er to romslige stuer med plass til flere møbelgrupper. I den ene stuen er det vedovn som varmer godt. Det er mulig å gjøre om den ene stuen til ekstra soverom. Separat kjøkken med eldre kjøkkeninnredning. Soverom med plass til dobbeltseng.

2. Etasje:
2. Etasje består av et soverom, en romslig stue, kott, separat kjøkken, WC og gang. I tillegg er det trapp opp til loftet. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens forskrifter krav. Det er behov for oppussing/renovering i denne etasjen. Også her er det mulig å lage til ekstra soverom.

Loft: Romslig loft med flott utsikt over byen. Det er behov for oppussing.

Overflater:
Gulv: Tregulv, vinylbelegg, belegg
Vegger: Malt tapet, panel
Himlinger:

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ovenfor sentrumskjernen i Haugesund med sentrum kun et par minutter unna.Her er gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i den koselige gågata.

I sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin, en bedre middag, eller danse natten igjennom på et av utestedene.

Fra Djupaskarvegen 46 er det i tillegg kort vei til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveier gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet

Her kan man leve bilfritt og de fleste attraksjoner kan nås på sykkel eller til fots. På tross av umiddelbar nærhet til byens puls ligger eiendommen skjermet og tilgangen grøntarealer er gode.

Kort avstand til bl.a. Solvang, Haraldsvang, og Vardafjell skole, samt byens største idrettsanlegg.

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
85 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål.
Kommuneplaner:
Id: 1106plan-kp3
Navn: kommuneplanens arealdel 2014-2030
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

Reguleringsplaner:
Id:RL781
Navn: Sørhaugområde

Id: RL1499
Navn: Djupaskarvegen
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på grunnmur i tegl, såkaldt engelsk hulmur. Betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tømret utførelse som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskillere i tre. Saltakskonstruksjon med bærende åser som er utvendig tekket med skifer.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Taktekking, takkonstruksjon/loft, vinduer, utvendige trapper, radon, pipe og ildsted, rom under terreng, innvendige trapper, innvendige dører, andre innvendige forhold, ventilasjon baderom, baderom, kjøkken, vannledninger, ventilasjon, varmtvannstank, grunnmur og fundamenter, nedløp og beslag, veggkonstruksjon, bad, avløpsrør, drenering, utvendige vann- og avløpsledninger.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
Utvendige dører, innvendige overflater, etasjeskille/gulv mot grunn, overflater gulv baderom, baderom, terrengforhold.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?