Velkommen til Naust - Espenes!

Sveio - Staupevika/Ålfjorden

Naust i Staupevika/Ålfjorden med fantastisk utsikt og idyllisk beliggenhet - Peisovn - Ca. 9,5 meter strandlinje

Prisantydning:
 890 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  890 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Bruksareal
52 kvm.
Tomt
98 m²
Kommune
Sveio
GNR
116
BNR
42
Oppdragsnr.
1-0165/22
Finnkode
258194188

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Trivelig og romslig naust med fantastisk beliggenhet i Staupevika – En vik i Ålfjorden. Her er lunt og idyllisk! Naustet er enkelt innredet med peisovn, tømmer og tregulv. Svært god takhøyde og lagringsplass. Bygningen er omfatta av omsynssone for kulturminne. Ca. 9 meter strandlinje like utenfor naustet (målt i elektronisk kart – det tas forbehold om at avvik vil forekomme ved fysisk oppmåling).

+- Innhold

Naustrom/lagring.

+- Standard

Enkel, eldre nauststandard med heltre gulv synlige konstruksjoner i vegger og himling. Praktisk skyvedør i tre og glass. Døra har noe råtedannelse og behov for utbedring. Vinduer i tre og isolerglass. Ytterdør i tre. Like utenfor er det trebrygge, ca. 8,5-9 meter lang (målt i elektronisk kart – avvik vil forekomme ved fysisk oppmåling). Byggeår er ukjent.

+- Beliggenhet

Naust beliggende i idylliske Staupevika i Ålfjorden. Ålfjorden er kjent for å være en svært god fiskefjord med et bredt utvalg arter og gode fiskemuligheter hele året. Det er mange flotte turmuligheter i området. Fra eiendommen er det kun en liten båttur bort til Vikebygd på andre siden av fjorden. Her finner du blant annet butikk og Plassabakeriet med alle rettigheter og matservering. Bollene på Plassabakeriet er viden kjente!

+- Omkostninger

22 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
35 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplanen for Espenes, og er regulert til eksisterende naust. Dersom det manglar bestemmelser for enkelte forhold, er det kommuneplanen for Sveio som gjelder. Eiendommen grenser til et areal som er regulert til 9 ubebygde nausttomter (Naustområde 1). Det må påregnes at tomtene vil bli bebygget med naust på et eller annet tidspunkt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fundament av betongblokker og stein. Yttervegger i trekonstruksjon. Kledd med villmarkspanel. Saltak i trekonstruksjon. Tekket med skifer. Entredør av tre. Isolerglass. Skyvedør av tre. Isolerglass. Vindu av tre. Isolerglass. Gulv av heltre bord. Synlige konstruksjoner i vegger og himling. Teglsteinspipe. Ovn. Utvendig brygge av tre. Montert på opprinnelige jernbaneskinner.
Naust med normal enkel nauststandard. En må forvente noe skjevhet. Taket mangler skvettblekk og renner. Det ble registrert noe råtedannelse i skyvedør. En må forvente fornying.

Se ellers kommentarer fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved. Det er peisovn i naustet.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?