Velkommen til Svehaugen 5A!

Sveio - Ekrene

Ny halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Alt på samme plan - Livsløpsstandard - Umiddelbar nærhet til barnehage

Prisantydning:
 2 590 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
86/86 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 590 000
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2021
Primærrom
86 kvm.
Bruksareal
86 kvm.
Soverom
2
Tomt
724 m²
Kommune
Sveio
GNR
72
BNR
270
Oppdragsnr.
1-0132/22
Finnkode
257233016

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Svehaugen 5 A – En splitter ny (2021) halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen har livsløpsstandard og en meget praktisk planløsning med «alt på ett gulv» og inneholder stue, opplegg for kjøkken, 2 soverom, baderom, vaskerom og entré/hall. Moderne/tidsriktig standard og energivennlige løsninger som balansert ventilasjon og varmepumpe. Det er lagt opp til at kjøper selv skal kunne bestemme design og budsjett på kjøkken- og baderomsinnredning. Boligen selges derfor med opplegg (rør og strømuttak), men uten innredning på kjøkken og bad.

+- Innhold

Boligen er oppført over én etasje og inneholder entré/hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og bod/vaskerom.

+- Standard

Boligen holder en ny og moderne standard. Utstrakt bruk av eikeparkett og listfrie i overganger himlinger/vegger. Lyse, behagelige fargevalg. Det er montert godt med stikk i boligen.

– Romslig stue/kjøkken med store vindusflater og flere innredningsmuligheter. Lys eikeparkett. Varmepumpe. Utgang til flott terrasse. Mesteparten av terrassen er inngjerdet. God plass til utemøbler og grill.
– Kjøper må selv anskaffe og montere kjøkkeninnredning. Det er lagt opp rør og elektrisitet på kjøkkenet. Lys eikeparkett.
– Boligen har to gode soverom, begge med plass til dobbeltseng og soveromsmøbler. Lys eikeparkett på gulv.
– Baderom med flisbelagt gulv med varmekabler og våtromsplater på vegger. Badet inneholder veggmontert klosett. Resterende innredning og sanitærutstyr må anskaffes og monteres av kjøper. Det er lagt opp rør og elektrisitet.
– Separat vaskerom/bod/teknisk rom som inneholder utslagsvask/spring, OSO varmtvannsbereder. Flislagt gulv og våtromsplater på vegger.
– Entré/hall med flisbelagt gulv og varmekabler. Overbygget inngangsparti.

Overflater:
Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad, vaskerom og i entré/hall.
Vegger: Slette, malte flater. Våtromsplater på bad og vaskerom.
Himlinger: Slette, malte flater.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon
– Sentralstøvsuger
– Ytterveggspiler i Royalutførelse
– Aluminiumsbekledde vinduer fra NorDan

+- Beliggenhet

Landlig og barnevennlig beliggenhet i det nyetablerte boligfeltet Ekrene, omtrent midt mellom Sveio sentrum og Haugesund sentrum. Umiddelbar nærhet til barnehage (Espira Solkroken).

I Sveio sentrum finner dere butikker, Sveio barne- og ungdomsskole, barnehage, apotek, kafé, frisør, interiør, golfbane m.m. Haugesund sentrum kan by på et bredt service- og kulturtilbud, samt shopping, spisesteder og kaféer.

Sveio ligger strategisk til, både når en reiser til lands og til sjøs. Kyststamveien E39 går gjennom hele kommunen, mens skipsleia går over Sletta nord for Haugesund, og gjennom Bømlafjorden.

Landskapet i Sveio varierer fra åpent hav og nakne svaberg, via lyngheier og små fjell, til produktivt jord- og skogbruksland.
Dere finner nydelige rekreasjons- og turmuligheter, f.eks til Ryvarden kulturfyr (sesongåpen kafé), Rex garden eller topptur til en av de mange fjellene. Hva med en natt i en av de fantastiske Flokehyttene til Turistforeningen? Flokehyttene består av fem hytter ytterst på Ryvarden. Hyttene klorer seg fast i fjellsprekkene som om de venter på neste bølge. Inne i hyttene kan dere sitte i lune, trygge omgivelser og oppleve storhavet gjennom store panoramavinduer.
Fra Ekrene er det ca. 15 minutters kjøring til Naturparken Hagland Festning – Et av Haugalandets flotteste turområder.

Det høyeste fjellet i Sveio er Trollavassnipen, som strekker seg 432 meter over havet. 7 turmål, fordelt på 13 stier, er merket og gradert i samarbeid med innføring av nasjonal merkestandard for turstier. Det er totalt 282 små og mellomstore vann i Sveio, med Vigdarvatnet sentralt i kommunen som det største.

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
85 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning, per bolig. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: Eigedomen gnr. 72 bnr. 270, ligg med føremål «frittliggjande småhusbebyggelse» i reguleringsplanen «Liten reg. end. Ekrene bustadfelt gnr. 72 bnr. 159» med planid 2013001. Reguleringsplanen sine føresegner gjeld. Dersom føresegner manglar gjeld kommuneplanen sine føresegner i tillegg.

Det er planlagt utbygging og ombygging av krysset, samt deler av veien inn mot Ekrene fra fv 47.

+- Parkering

Parkering på tomt som er felles for de to boenhetene.

+- Adkomst

Fra riksveg 47 retning nordover: Ta av mot høyre når Ekrene Næringspark kommer til syne, deretter første vei til høyre som leder videre inn på boligfeltet. Ta deretter neste vei til venstre. Du vil da se boligen på høyre hånd når du passerer barnehagen.

+- Byggemåte

Fra verdi/lånetakst: Vertikaldelt tomannsbolig. Fundamenter av betong. Yttervegger av thermomur 350 Jackson. Pusset overflate. Deler av yttervegger er kledd med spiler av Royalimpregnert trevirke. Tak i trekonstruksjon tekket med sarnafilbelegg. Vinduer med karmer av tre. Belagt med aluminiumsbeslag. Ytterdør av tre. Gulv av betong isolert med 30 cm skumplast.

Se ellers kommentarer fra takstmann i fullstendig takst.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene. Det er et forbehold at bygget er ferdig seksjonert før overtagelse kan finne sted.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Boligen har energivennlige løsninger som ventilasjon og varmepumpe. Det er varmekabler i gulv på bad og entré/hall.

+- Diverse

Bygningen vil bli seksjonert innen overtagelse. Det vil ikke bli montert kjøkkeninnredning eller baderomsinnredning/sanitærutstyr utover det som allerede er montert.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?