Velkommen til Lotheparkvegen 6!

Haugesund - Haugesund

Sentral, klassisk og innholdsrik enebolig fra 1998 - Leieinntekter på kr. 11.100 - Attraktiv familiebeliggenhet!

Prisantydning:
 4 190 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
222/224 m2
Visning:
27.06.2022 16:30 - 17:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 190 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1998
Primærrom
222 kvm.
Bruksareal
224 kvm.
Bruttoareal
240 kvm.
Soverom
6
Tomt
570 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
1071
Oppdragsnr.
2-0024/22
Finnkode
254610686

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Lotheparkvegen 6 ligger fint til like ved Lotheparken i ett etterspurt og familievennlig område.

Her har familien kort avstand til flere barnehager, skoler i alle alderstrinn, aktivitetstilbudet rundt Haraldsvang, byens flotte turområder og Haugesund sentrum.

Innholdsrik hovedbolig innredet over 3 etasjer med vindfang, mellomgang, vaskerom med bi-inngang, toalett, 2 bad, 4 soverom, kjøkken, loftstue og stue.

I underetasjen har en 2 leiligheter som er utleid for kr. 11.100, det meste av inventar/hvitevarer medfølger salget.

Eneboligen har ett nyere byggeår enn de fleste eneboligene i område, ble oppført i 1998 og holder normalt god standard.

Terrasser i 2. etasje og loftsetasjen vender mot sør og vest og byr på sol fra tidlig dag til langt på kveld.

+- Innhold

I 1. etasje – hovedboligen:
Vindfang, mellomgang og toalett.

I 2. etasje – hovedboligen:
Trapperom/gang, vaskerom, bad, soverom, kjølerom, kjøkken og stue.

I loftsetasjen – hovedboligen:
Bad, loftstue og 3 soverom.

I underetasjen – Leilighet 1 (Nord) – Ikke godkjent:
Gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

– Utleid for kr. 5.900 inkl. strøm/internett (Felles internett med selger) med 2. mnd oppsigelsestid iflg. selger.
– Undermåler mot strømmåleren til hovedboligen.

I underetasjen – Leilighet 2 (Sør) – Godkjent:
Gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

– Utleid for kr. 5.200 eks. strøm/internett med 2. mnd oppsigelsestid iflg. selger.
– Leiligheten har eget sikringsskap og strømmåler.

+- Standard

Hovedboligen:
– Klassisk enebolig oppført i 1998 som har fasade med behov for maling. Selger informerer at hele huset vaskes utvendig nå før salg. Hoveddøren ble skiftet i ca. 2018 og vindu kjøkken sør, vindu rom innredet som walk-in-closet, bad loft og loftstuen skiftet i 2022.
– Eneboligen er innredet med lyse fargevalg på vegger og alle innerdører utenom til vaskerom og dør mellom stue og kjøkken ble skiftet i 2020/2021.
– Kjøkken fra byggeår med noe bruksslitasje, fronter ble malt i ca. 2009 og det er kjøkkenplater mellom under- og overskap. Det er kjølerom tilknyttet kjøkkenet, dette blir i dag brukt som en bod/matbod. Motor til kjølerom har behov for vedlikehold/utskiftning.
– Toalettrom i 1. etasje har belegg på gulv, vask og toalett. Vaskerom i 2. etasje med belegg på gulv og tapet på vegg. Videre har vaskerommet bi-inngang, varmtvannstank fra 1998, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og plass til kjøl/fryseskap.
– Flott bad i 2. etasje pusset opp i ca. 2015. Det er varmekabler fra byggeår, nye fliser lagt over eksisterende gulvbelegg og det ble lagt baderomsplater på vegg. I forbindelse med oppussingen ble det satt inn ny dusj, nytt toalett, ny baderomsinnredning, nytt overskap med speil. Arbeidet på badet ble utført som egeninnsats foruten om montering av baderomsinnredning som ble utført av Storesund Rør AS.
– Pent, fliselagt og stort bad i loftsetasjen med hvite fliser på vegg. Toalett, dusjhjørne, badekar, hvit baderomsinnredning fra 2021, sideskap fra 2021 og speil fra 2021. Baderomsinnredning, sideskap og speil ble satt inn av Hervik Rør AS.
– Sikringsskap med automatsikringer, innlagt varmepumpe i stuen far 2010 og el-billader ved inngangsdøren ble installert i 2021. Det er lagt inn tv/internett fra Telia (GET) i eneboligen.
– Det er sentralstøvsuger i eneboligen, men denne har ikke vært i bruk av selger siden de flyttet inn i 2009. Det ble lagt inn ny vannledning til eneboligen i 2019, arbeid utført Vats Anlegg AS.

Leilighet 1 (nord):
– Det er satt inn ny hoveddør i 2021 og nytt vindu på soverom i 2019.
– Bad med varmekabler, belegg på gulv, tapet på vegg og baderomsplater på vegg mot øst. Opplegg vaskemaskin, toalett, hvit baderomsinnredning, speil, overskap og dusjkabinett.
– Mindre kjøkkeninnredning med vask og komfyr.
– Eget sikringsskap i leiligheten med minusmåler mot måler i hovedboligen.

Leilighet 2 (sør):
– Bad med varmekabler, belegg på gulv og tapet på vegg. Toalett, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, hvit baderomsinnredning, overskap og speil.
– Hvitt kjøkken med vask, ventilator, komfyr og kjøl/fryseskap.
– Eget sikringsskap og strømmåler i leiligheten.

+- Beliggenhet

Denne eneboligen i Lotheparkvegen 6 er sentralt plassert i et attraktivt område i Haugesund, like ved Lotheparken. På terrassen med utgang fra kjøkkenet og på terrassen med utgang fra loftstuen har en gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld.

Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan området by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde, tilhørende Hauge barne- og ungdomsskole.

Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper og gode bademuligheter.

Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

+- Omkostninger

104 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
117 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

I carport og i asfaltert gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp av plast. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og liggende bordkledning. Saltakkonstruksjon. Vindu mot sør på kjøkken, vindu i loftstue, vindu i soverom mot sør i 2.etasje og vindu på bad i 2.etasje er fra 2022. Vindu i soverom i hybel mot nord er fra 2019. Vinduer forøvrig er fra byggeår. Malt hovedinngangsdør fra 2018. Malte terrassedører av tre. Ytterdør mot øst i teak. Malt ytterdør av tre i hybel mot nord er fra 2019. Terasse i 1.etasje er bygget av tre. Altan 2.etasje er bygget av tre. Utvendig bod under terrasse.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Dører: Terrassedører mot vest og ytterdør i teak har behov for vedlikehold.
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverk har malingflass.
– Bad 2.etasje: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er ikke montert fliser på vegg under badekar. Utførelse under badekar er ikke fagmessig utført. Det er montert organiske materialer under badekar. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det ble målt 20 mm høydeforskjell mellom topp membran ved terskel til dør og topp slukrist under badekar. Lokalt fall til sluket. Gulvet utenfor badekar er flatt eller har motfall. Det er ikke montert fliser på gulv under badekar. Utførelse under badekar er ikke fagmessig utført. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
– Vaskerom: Tapetskjøter er ikke tette. Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
– Bad hybel sør: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Terskel på gulv til dusjhjørnet vil hindre vann på utsiden av dusj i å kunne renne til sluk.
– Bad hybel nord: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
– Kjøkken hybel nord: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad.
– Wc: Toalettrom mangler styrt tilluftsventilering.
– Kjølerom: Det er sprekker i gulvbelegg. Eier opplyser om at kjøleaggregat bør ha service.
– Grunnmur og fundamenter: Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Det registreres sprekk i grunnmur under vindu i stue i hybel mot nord.
– Forstøtningsmurer: Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i muren.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
– Andre utvendige forhold: Bod under terrasse er ikke fagmessig bygget.
– Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er registrert knirk i gulvet. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er ikke høydeforskjell mellom topp slukrist og topp gulvbelegg ved døråpning. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
– Bad hybel sør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
– Bad hybel nord: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vinduet er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj. Innkassing av rør nede på vegg bak dusjkabinett, toalett og servant er ikke vanntett. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Dører på skap under servant har fuktskade i nedre kant.
– Bad 1.etasje: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vinduet er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det ble målt 10 mm høydeforskjell mellom topp slukrist og topp membran ved terskel til dør.
– Stue/kjøkken hybel sør: Fuktskade i underkant av benkeplate foran vask.
– Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Det er oppført en frittstående bod på eiendommen. Boden er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er pultakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein. Boden er kun enkelt beskrevet. Den er ikke inngående vurdert og fuktsøk er ikke gjennomført. Tilstandsgrad settes derfor ikke.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedboligen:
Varmekabler i mellomgang 1. etasje og på de to badene.

Varmepumpe i stue.

Underetasjen – Leilighet 1 (nord):
Varmekabler i bad og i stuen.

Underetasjen – Leilighet 2: (sør):
Varmekabler på bad.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?