Velkommen til Ørpetveitvegen 150!

Haugesund - Skåredalen

Stor eiendom på over 300 mål der 160 mål er avsatt til boligformål i kommuneplan. Kontakt megler!

Prisantydning:
Kontakt megler
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
322175 m²
Kommune
Haugesund
GNR
2
BNR
2
Oppdragsnr.
1-0414/20
Finnkode
254197430

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Ørpetveitsvegen 150. En spennende eiendom med sentral beliggenhet med nærhet til Skåredalen og Raglamyr. Eiendommen er avsatt til boligformål ifølge kommuneplanen. Eiendommens beliggenhet er for det meste meget solrik, lunt for nordavind og der deler av eiendommen har nydelig utsikt til Vassbrekkevatnet og den omkringliggende naturen. Med etablert nyere barne- og ungdomsskole, barnehager og flere butikker i nærområdet, vil og er området et svært attraktivt boligområde den dag i dag. Området Skåredalen er for det meste utbygget idag og er en av de siste, om ikke den siste store eiendommen med muligheter for større boligutbyggelse. Ca 160 mål er avsatt til boligformål i kommuneplanen. Selger vil vurdere pris, forslag og løsninger for kjøp. Kontakt megler for mer info rundt dett

+- Beliggenhet

Eiendommens beliggenhet er for det meste meget solrik, lunt for nordavind og der deler av eiendommen har nydelig utsikt til Vassbrekkevatnet og den omkringliggende naturen. Med etablert nyere barne og ungdomsskole, barnehager og flere butikker i nærområdet, vil og er området et svært attraktivt boligområde den dag i dag. Området Skåredalen er for det meste utbygget idag og er en av de siste, om ikke den siste store eiendommen med muligheter for større boligutbyggelse. Ca 160 mål er avsatt til boligformål i kommuneplanen. Selger er også åpen for salg av deler av eiendommen, og eventuelle opsjonsavtaler i forbindelse med salget.

+- Omkostninger

Dokumentavgift (2,5% av salgssum)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- boligkjøperforsikring.
ca. 5 000,- Gebyr konsesjonssøknad
———————————-
(omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål(160 mål), LNF og vernet kulturminne i kommunedelplan.

Eiendommen er uregulert i reguleringsplanen.

Kommunen har gitt signaler om at de ikke ønsker å utvikle området.

Det ligget kulturminne på eiendommen.

+- Adkomst

Det er planlagt atkomst fra Eikjevegen. Denne eiendommen ligger i Haugesund Kommune. Karmøy kommune bestemte seg i slutten av oktober 2020 for en investeringsplan for Eikjevegen. Eikjevegen går fra Skåredalen i Haugesund til Kolnes i Karmøy kommune. (255 mill til infrastruktur/utvikling) til blant annet planlagt utbedring av vegen på sin side av Eikjevegen for videre utvikling av Kolnes.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Eiendommens bygninger med tilhørende tomt rundt følger ikke med i salget. Det forutsettes for et eventuelt salg at fradeling og matrikkulering lar seg gjennomføre.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?