Velkommen til Hundsnesvegen 721!

Tysvær - Hervik/Hundsnesvika

Panoramahytte oppført i 2019 - Fantastisk utsikt mot fjord og fjell - Båtplass og sjøbod - Stor, solrik terrasse

Prisantydning:
 3 940 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
77/95 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 940 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
77 kvm.
Bruksareal
95 kvm.
Soverom
3
Tomt
639 m²
Kommune
Tysvær
GNR
35
BNR
62
Oppdragsnr.
1-0080/22
Finnkode
251766445

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Drømmer dere om en fritidseiendom med lun atmosfære og naturen som nærmeste nabo, i et av distriktets mest populære fritidsområder? Hundsnesvegen 721 er en meget idyllisk eiendom i det ettertraktede området rundt Skjoldastraumen. Dette er en fritidseiendom for de som er glade i både natur og sjøliv – Her bor man nemlig er tett på begge deler. Hytta ligger høyt og fritt og har fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Med stor terrasseplatting både foran og bak hytta, finner dere alltid en lun og solrik plass. Praktisk, familievennlig planløsning med 3 soverom, stue/kjøkken (Norema) med ekstra takhøyde og vedovn, bad og separat wc/vaskerom og hems. En liten spasertur unna ligger fjorden med båtplass på flytebrygge, samt sjøbod i felles bygg. Eiendommen bør oppleves!

+- Innhold

Hytta er oppført/innredet over ett plan + hems, og inneholder Entré/hall med trapp, stue/kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom/wc, gang og 2 boder. Hems har ikke målbare arealer (høyde på 1,9 m i bredde på 0,6 m).

+- Standard

Hytta ble oppført i 2019 og fremstår som lekker og innflytningsklar. Moderne hyttestandard. Tiltalende fargevalg og innredning. Utstrakt bruk av Berry Alloc laminat, panel og downlights med dimmere.

1. etasje:
– Entré/hall med trapp opp til hems. Ytterdør med kuøye og vindu ved trapp gir ekstra lysinnslipp. Knaggrekke montert på vegg.
– Særdeles lys og luftig stue med sosial, åpen kjøkkenløsning og ekstra takhøyde. Digre vindusflater mot Hervikfjorden gir en wow-effekt når en kommer inn i rommet. Stuen har flere innredningsmuligheter og god plass til både sofa og spisegruppe. Vedovn med dekorativt, synlig ovnsrør opp til himling. Downlights i himling. Fra stuen er det utgang til fantastisk, stor og solrik terrasse. Her finner man alltid en lun og trivelig plass. Skap soner med lounge, spiseområde og planter. Det er i tillegg utgang til terrassen fra hovedsoverommet.
– Funksjonell, tidløs kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter. Benkeplate i laminert spon. Integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, platetopp og komfyr.
– Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og utgang til terrassen. Nydelig utsikt fra dette rommet! Dere finner ytterligere to gode soverom i denne etasjen.
– Pent bad med våtromsplater på vegger og fliser/varmekabler på gulv. Elektrisk avtrekksvifte i vegg, samt vindu. Badet inneholder dusjkabinett, veggmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer. Det er montert speil, håndklestativ og stikk på vegg.
– Separat wc-/vaske-/teknisk rom med panel på vegger og fliser/varmekabler på gulv. Elektrisk avtrekksvifte i vegg, samt vindu. Rommet inneholder gulvmontert klosett, varmtvannsbereder, utslagskum og opplegg for vaskemaskin. Det er montert knaggrekke på vegg.
– Godt med lagringsplass i 2 boder.

Hemsen er delt i to rom, innredet som hhv soverom og loftstue. Hemsen har, som tidligere nevnt, ikke målbare arealer.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig Berry alloc laminat. Fliser på bad og vaskerom.
Vegger: Hovedsakelig panel. Våtromsplater på bad og vaskerom.
Himlinger: Hovedsakelig panel med downlights.

Forøvrig:
– Høiax 200 liters bereder
– Automatsikringer og AMS strømmåler
– Brannalarmer og slukkeapparat
– Jacuzzi kan styres via app, temperaturstyring mm.
– «Ring hytten varm» – funksjon.

+- Beliggenhet

Meget idyllisk og usjenert beliggenhet i Hundsnesvika, like i nærheten av Skjoldastraumen og Hervik, i naturskjønne omgivelser med gode solforhold.
Eiendommen er et perfekt utgangspunkt for et hav av muligheter med både fiske, friluftsliv og utflukter. Med båt er det bare en svipptur til Borgøy som vanligvis har spisested med matservering om sommeren. Her er det også flotte turmuligheter – Å bestige Borgøynuten er en flott opplevelse for voksne og litt større barn.
Ellers kort avstand til Sjernarøyene og Ryfylke.

Kort kjøreavstand (ca. 15 min) til slusene i Skjoldastraumen med bensinstasjon og matvareforretning. Inn til Hervik tar det omlag 10 minutter med bil.

Her ligger alle forhold til rette for å kunne nyte norsk sommer på sitt beste!

Reisetid fra Haugesund i bil: ca. 30 minutter.
Reisetid fra Stavanger i bil: ca. 1 time og 30 min.

+- Omkostninger

98 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
111 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Området er regulert til fritidsbebyggelse og grenser til friluftsformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i gårdsrom. Det er montert elbillader ved inngangsdør – ladekapasitet 16A. Det medfølger sjøbod i felles bygg samt båtplass på flytebrygge nede ved fjorden, en kort spasertur unna.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig oppført i 2019. Oppført på ringmur i isoblokker, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med stående trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongtakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Innvendige trapper – Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Ventilasjon – Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Radon – Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Nedløp og beslag – Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Takvinkel er over 27 grader, og det er da krav om snøfangere.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?