Velkommen til Skåfonnvegen 14!

Vinje - Vågslid

Vågslid - Utsiktstomt i enden av blindvei. Fantastiske solforhold/spektakulær utsikt - Ferdig planert

Prisantydning:
 2 190 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 190 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
614 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
931
Oppdragsnr.
1-0002/22
Finnkode
244767712

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til fjellparadiset Vågslid og Skåfonnvegen 14! Eiendommen ligger høyt og fritt med spektakulær utsiktsbeliggenhet og meget gode solforhold! Det er kort vei til alle fasilitetene på Vågslid; Alpinanlegg, skiløyper, fiskevann og fantastiske turmuligheter året rundt. Tomta ligger innerst i blindvei. Tomta er ferdig planert og det er lagt frem stikkledninger m.m inn til byggegrunnen.

+- Beliggenhet

Tomta ligger høyt og fritt med nydelig utsikt mot blant annet Vågslidvatnet og fjellandskapet. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger i kort gangavstand fra tomten. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er historisk meget gode. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Det er flere fiskevann i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

54 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
67 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommunedelplan Vågslid, ID 20080014. Delareal 614 m2. Arealbruk: Fritidsbebyggelse, nåværende.
Det er registrert faresone for ras- og skredfare innenfor kartutsnittet. Denne tomta er ikke innenfor faresonen.
Reguleringsplan for Listøyl vest 99/4 og 99/6 detaljregulering endring. Delareal: 600 m2; Formål: Fritidsbebyggelse – frittliggende. Delareal 14 m2: Vegetasjonsskjerm.

Utsnitt fra reguleringsplan:
«2.4.1 2.4.1. Grad av utnytting og byggjeskikk:
Der tilhøva ligg til rette for det, kan hovudeining tillatast på inntil 130 m2 BYA, med maks mønehøgd på 6,0 meter. Tilhøyrande anneks/ uthus kan tillatast på inntil 30 m2 BYA, maks
mønehøgd 4m. Hyttene skal ha saltak, med takvinkel minimum 22°. Det kan opnast for 6,5 m mønehøgde der bygget fylgjer terrenget, det ikkje kjem i himmelsyn eller på anna måte er eksponert. I bratt terreng, på høgder eller andre eksponerte område bør grad av utnytting vere lågare.»

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende planbestemmelsene for området. Planbestemmelser og kart er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Det hviler ingen byggeklausul på tomta. I matrikkelbrevet er det opplyst at kommunen har gitt igangsettingstillatelse for en fritidsbolig og senere at bygging er avlyst. Kontakt megler for mer info.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?