Velkommen til Melkevikvegen 40!

Tysvær - Slåttevik

Lekker og moderne leilighet i 3. etasje - balkong med glasskyvedører - 2 soverom - Carport

Prisantydning:
 2 890 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
86/98 m2
Visning:
12.06.2023 16:30 - 17:15
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 890 000
Fellesutg.
kr  1 000 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2014
Primærrom
86 kvm.
Bruksareal
98 kvm.
Soverom
2
Tomt
5161 m²
Kommune
Tysvær
GNR
59
BNR
130
Oppdragsnr.
1-0514/21
Finnkode
244565845

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Melkevikvegen 40! En lekker og moderne leilighet i 3. etasje som passer mennesker i alle aldre, da bygget har heis. God standard og kvalitetsmaterialer er gjennomgående i leiligheten. Stor og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. Nydelig kjøkkeninnredning med benkeplate i steinkompositt med integrerte hvitevarer. Utgang til stor overbygget balkong med glasskyvedører. To soverom av god størrelse, hovedsoverommet har eget walk-in-closet. Nydelig helfliset bad med moderne løsning. Praktisk vaskerom med flislagt gulv og opplegg for vaskemaskin. Flott inngangsparti med fin skyvedørsgarderobe med oppbevaring til yttertøy. Egen carport og bod med strøm. Leiligheten ligger svært rolig til i et hyggelig og veletablert boligområde i Slåttevik

+- Innhold

Innholdsrik leilighet i 3. etasje.

Leiligheten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, walk-in closet, bad, vaskerom og gang/entré.
Innglasset balkong.

Egen carport og bod med strøm.

+- Standard

Melkevikvegen 40 En lekker og moderne leilighet i 3. etasje som passer mennesker i alle aldre, da bygget har heis. God standard og kvalitetsmaterialer er gjennomgående i leiligheten.

Stor og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. Nydelig Kvalsvik kjøkkeninnredning fra Knapphus kjøkkensenter med benkeplate i steinkompositt med integrerte hvitevarer. Flott, moderne laminatgulv og spotlights i tak. God plass til sofa- og sittegrupper. Rør i vegg for og skjule ledninger. Skjulte ledninger i vegg til høytalere. Store vindusflater og utgang til stor og herlig balkong med glasskyvedører og spilevegg.

Hovedsoverom med god plass til dobbelseng. Walk-in-closet og god plass til garderobeskap. Stikkontakt bak tv-en. Rør i vegg for å skjule ledningene. USB – stikk ved nattbord. Soverom nr. 2 passer utmerket som kontor, gjesterom eller barnerom.

Innbydende helfliset bad med varme i gulv, vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsmøbel med servant. God oppbevaringsplass. Elko pluss dab-radio med integrerte høytalere på badet. Spotlights i tak.

Praktisk vaskerom med flislagt gulv og malte overflater med opplegg for vaskemaskin og gode oppbevaringsmuligheter. Skap på vegg for oppbevaring.

Flott inngangsparti med skyvedørsgarderobe med plass til oppbevaring av yttertøy. Spotlights.

Egen carport og bod med strøm.

+- Beliggenhet

Å bo i Slåttevik blir av lokalbefolkningen omtalt som å ha både bolig og hytte i ett! De idylliske omgivelsene og nærheten til fjorden gjør naturligvis området ideelt for både fisking, bading og fotturer.

Leiligheten ligger svært rolig til i et hyggelig og veletablert boligområde. Fra Melkevikvegen 40 er det blant annet gangavstand til to flotte badestrender og dagligvarebutikk på kaien. Det er kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehage, Falkeid idrettsanlegg med to fotballbaner, ballbinge. Ny idrettshall med gode treningsmuligheter for hele familien. Slåttevik ligger nær T-forbindelsen og det er ca. 15 minutter med bil til både Raglamyr og Kopervik!

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
81 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i carport

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Leilighet boligblokk i 3. etasje som er bygget i 2014.Boligen er oppført i betong og trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler.
Malte trevinduer med 3-lags glass. Ytterdører i alminnelig god kvalitet. Innglasset veranda.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Etasjeskille/gulv mot grunn
– Vaskerom

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Luft-luft varmepumpe.
Varmekabler i gulv på bad.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Seksjonen har eksklusiv bruksrett til en stk. bod, i henhold til sameiets vedtekter. En slik vedtektsfestet bruksrett, altså enerett til å bruke bestemte deler av fellesarealene, kan iht. Eierseksjonsloven kun vedtas for inntil 30 år. Dette er altså organisert som en midlertidig rett, som vil kunne bortfalle i fremtiden, i motsetning til en evigvarende rett, som man får dersom bodene hadde vært organisert som tilleggsdeler til seksjonene. I de fleste normale sameier vil ikke dette være et problem dersom de ulike seksjonseierne har like rettigheter. Dog kan det tilspisses om en seksjon har spesielle/unike rettigheter

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?