Velkommen til Viervegen 22!

Haugesund - Lysskar

Innholdsrik enebolig med garasje - Beliggende på romslig endetomt - Etterspurt og familevennlig område!

Prisantydning:
 3 990 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
210/279 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 990 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1985
Primærrom
210 kvm.
Bruksareal
279 kvm.
Bruttoareal
312 kvm.
Soverom
3
Tomt
875 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
1237
Oppdragsnr.
1-0496/21
Finnkode
239645031

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Viervegen 22! Denne eneboligen ligger fint og attraktivt til på en romslig endetomt. Tomten er pent opparbeidet med hage, terrasse og asfaltert gårdsrom. Boligen går over 3 plan og inneholder bla. en romslig stue, separat og flott kjøkken, 3 soverom, 2 baderom, stor kjellerstue med medfølgende biljardbord og bar, praktisk vaskerom, gang/loftstue samt en romslig garasje med ladestasjon for elbil. Det er montert 2 varmepumper og peis.

På Lysskar bor en i et barne- og familievennlig område med kort og trygg gangavstand til barnehage, Brakahaug barneskole, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Fra eneboligen har en trygg gangavstand til barneskole gjennom boligfeltet og videre via gangvei gjennom skogen. Ellers er det kort avstand til Raglamyr, sentrum og alle fasilitetene rundt.

+- Innhold

Underetasje: Gang, stue, bad, vaskerom
1. Etasje: Gang, kjøkken, bad, soverom, stue
Loft: Soverom, soverom 2, stue/gang

+- Standard

Underetasje:

Gang: Gang med god plass til oppbevaringsløsninger. Panel på vegger og teppe på gulv.

Bad: Baderom med behov for oppgradering/oppussing. Badet inneholder gulvstående toalett, dusjnisje med dører samt vask og speil.

Kjellerstue: Stor kjellerstue med medfølgende biljardbord og bar. Nåværende eier har innredet og pusset opp rommet i 2012. Det er tepper på gulv, slette, malte vegger og etasjeskiller er lydisolert. I innhukk er det god plass til stor sofa med bord og TV , her er det også innbygde høyttaler i vegger. Kjellerstuen passer utmerket om man har behov for å trekke seg tilbake, eller om man har ungdommer i hus. Det er montert varmepumpe.

Vaskerom: Svært praktisk vaskerom med god skap- og benkeplass. Det er opplegg for vaskemaskin, god plass til tørketrommel, utslagsvask og varmtvannstank i dette rommet. Varmtvannstanken er byttet i senere år. Det er panel på vegger og i tak. Det er i følge takstmann behov for oppgradering/oppussing av dette rommet.

1. Etasje:
Gang/entré: Hyggelig og innbydende gang/entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er montert garderobeskap lengre inne i gangen. Moderne farge på vegger og parkett på gulv.

Kjøkken: Hyggelig, separat kjøkken med innebygget spisebord. Her er det plass til hele familien. Kjøkkeninnredningen er i god kvalitet og lys utførelse med god skap og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Det er lagt fliser mellom kjøkkenbenk og skaper. Parkett på gulv og spotter i tak. Enkelte vegger er malt med kalkmaling.

Baderom: Fliselagt baderom med varmekabler i gulv. Baderommet er svært romslig med stor skyvedørsgarderobe. Ellers inneholder badet dusjhjørne, gulvstående toalett og baderomsinnredning med vask og speil. Det er montert vindu i dette rommet. Det er inngang til hovedsoverommet.

Soverom: Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap. Rommet er malt i behagelige og moderne farger og det er lagt nyere gulv. Fra dette soverommet er det utgang direkte til terrassen/hagen. Her kan man nyte morgenkaffen på sommerstid!

Stue: Stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Det er god plass til å dele stuen inn i flere soner, nå er den innredet med spisebord, sofagruppe og stor sofa til TV-titting. Det er montert en lekker og dekorativ vedovn i tillegg til varmepumpe. Fra stuen er det utgang til den flotte hagen og en stor terrasse. Hagen er skjermet og det er lite innsyn fra naboer. Parkett på gulv og malt tapet på vegger.
Det kan etableres et ekstra soverom ved å sette opp en vegg ved TV-stuen.

Loft:
Soverom: Denne etasjen består av to soverom. Begge rommene er romslige med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I tillegg er det oppbevaring i knevegg. Ellers er det en gang med plass til en liten sofa eller en kosestol.

Overflater:
Gulv: For det meste parkett, fliser, teppe, laminat.
Vegger: For det meste malte overflater, malt tapet, fliser og panel.
Himlinger: For det meste tak-ess, panel, himlingsplater

+- Beliggenhet

Boligen ligger fint og attraktivt til på en stor endetomt.
På Lysskar bor en i et barne- og familievennlig område med kort og trygg gangavstand til barnehage, Rossabø og Brakahaug barneskole, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Fra eneboligen har en trygg gangavstand til barneskole gjennom boligfeltet og videre via gangvei gjennom skogen. En veldig trygg skolevei for de små.

Sentral beliggenhet på Haugalandet med kort avstand til sentrum, Norheim og Raglamyr og alle fasilitetene rundt. Skulle en likevel ønske å ta turen andre steder i distriktet ligger en strategisk plassert med kort kjøreavstand til det aller meste.

En har gangavstand ned til Haugesund sentrum om en skulle ønske å ta en spasertur. Her har en tilgang på shopping og alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

+- Omkostninger

99 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
112 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

Kommuneplaner:
Id: 1106PLAN-KP3
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2030
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende

Reguleringsplaner:
Id: RL1019
Navn: Lysskar II
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse.

+- Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt. Det er lagt opp ladeboks for el-billading.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Boligen er oppført på grunnmur i støpt betong, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskillere i tre. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein.

Følgende punkter har fått TG2:
Veggkonstruksjon – Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.
Vinduer – Enkelte vinduer er værslitte, noen punktert/sprukne og kondensering.
Dører
Pipe og ildsted – Mangler plate på gulvet under feieluke.
Innvendig trapp
Overflater gulv baderom
Innredning baderom
Ventilasjon baderom

Følgende punkter har fått TG3:
Baderom kjeller
Vaskerom kjeller
Ventilasjon

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe, vedfyrt og elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Det ble installert ny elektrisk garasjeport i 2019.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
– Byttet varmtvannstank og lagt opp ny kurs. Diverse elektro arbeider kjellerstue og litt rundt omkring i huset. Oppgradert hele sikringsskapet til automatsikringer og lagt opp til elbil lader. – Aibel AS / Frøvik Elektro AS / Tøgersen elektro AS
– Ladeboks for elbil er plassert inne i garasje.
– Kjeller ble ominnredet i 2011 / 2012 av Byggmester Sverre Jensen.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?