Velkommen til Stølsvikvegen 316!

Tysvær - Stølsvik

Hytte med fantastisk utsikt og naust - Betydelig oppusset - Stor tomt og nærhet til sjø!

Prisantydning:
 2 490 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
51/51 m2
Visning:
20.10.2021 16:30 - 17:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 490 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1972
Primærrom
51 kvm.
Bruksareal
51 kvm.
Bruttoareal
56 kvm.
Soverom
3
Tomt
3608 m²
Kommune
Tysvær
GNR
131
BNR
7
Oppdragsnr.
1-0447/21
Finnkode
235135047

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Stølsvikvegen 316! Denne eiendommen ligger fantastisk til med utsikt over Yrkjefjorden og nærhet til sjøen. Det er opparbeidet sti ned til naustet med brygge og felles badestrand. Hytta er betydelig oppgradert og inneholder 3 soverom, pent baderom med fliser på gulv, dusjkabinett og toalett, moderne kjøkken, stue med plass til både sofagruppe og spisebord og en romslig entré. Fra stuen kan man nyte den fantastiske utsikten på både sommerstid og vinterstid. Hytta ble oppgradert i 2015/2016 med blant annet nytt baderom, kjøkken, entré, nye dører og vinduer samt ny taktekking, nytt pipebeslag og vindskier.

+- Innhold

Fritidsbolig: Gang, kjøkken/stue, 3 soverom og bad.
Uthus
Naust

+- Standard

Gang: Nydelig og innbydende entré med flotte marokkanske fliser på gulv. Vinduene fra tak til gulv gir en følelse av å få naturen inn i hytta. Det er installert garderobeskap til oppbevaring.

Kjøkken: Moderne og flott kjøkken, nytt i 2015/2016. Arealeffektiv løsning med over og underskap. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er elektrisk avtrekksvifte i vegg. Spotter under overskap gir godt med lys.

Stue: Hyggelig stue med fantastisk utsikt. Stuen er romslig med plass til både sofagruppe og spisebord med tilhørende stoler. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Det er installert vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Utgang til terrasse.

3 soverom: Det er 3 soverom i hytta, 8 soveplasser totalt. Soverommene er godt utnyttet med køyeseng på to av rommene. (Dobbel nede og enkel oppe). Hovedsoverommet har dobbeltseng med oppbevaringsplass i hyller. Adgang til loft fra et av soverommene.

Baderom: Pent baderom oppusset i 2015/2016. Badet inneholder dusjkabinett, toalett, servantskap med vask og speil, opplegg for vaskemaskin samt en liten varmtvannstank. Badet har fliser og varmekabler i gulv. Varmtvannsbereder er på 10 liter av merke Biltema. Det er vannrør av plast («rør i rør»). Tilgjengelige avløpsrør av plast. Fordelerskap for vannrør er plassert i bad/vaskerom. Badet er ventilert med ventil i vegg og spalte i dør for tilluft.

Overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Panel.
Himlinger: Panel.

+- Beliggenhet

Beliggende på en høyde med nydelig utsikt og nærhet til sjøen. Det er opparbeidet sti ned til naustet med brygge og felles badestrand. Det er gode muligheter for havfiske, krabbefiske og hummerfiske. Usjenert beliggenhet med stor tomt på 3,6 mål og terrasser på begge sider av hytta. I følge selger er det gode solforhold på eiendommen. Her vil en fryde seg om dagene og stedet nytes om kvelden!
Fra Haugesund tar det ca. 40 minutter å kjøre til hytta og rundt 30 minutt fra Aksdal. 15 minutters kjøretur til Skjoldastraumen med blant annet dagligvarebutikk og bensinstasjon.

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i hytteområde med eldre disposisjonsplan fra 1969 og endring av felles vegtrasè vedtatt 19.06.2003. Bygning grenser til hensynssone friluftsliv, i kommuneplanen. Det finnes ingen reguleringsbestemmelser, kommuneplanens bestemmelser for fritidsbolig vil være gjeldende. For mer informasjon: https://www.tysver.kommune.no/samfunnsutvikling/kommuneplan/

Eiendommen ligger innenfor 100-metersbeltet mot sjø (strandsonen).

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Følg E134 og Fv515 til Stølsvikvegen i Tysvær, følg vegen ca 3,2 km til målet.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:

Fritidsbolig: Grunnmur er satt på lødde steiner og fjell. Ringmur under inngang og bad er med forskalingsblokker. Grunnmur lengst mot øst er med murte blokker. Deler av bygget mot øst står på pilarer. Grunnmur forøvrig er sparesteinmur, med mye stein som er stabilisert i betong. Bygningen er trolig oppført i bindingsverk over muren. Utvendig fasade har stående kledning av tre. Vinduer og dører er fra 2015/2016. Vinduer og utvendige dører av PVC. Det er saltakskonstruksjon av tre, med kaldtloft. Konstruksjonen er bygget med sperrer. Taket er tekket med metallplater med takpanneprofil. Takrenner og nedløp er av plast.

Naust og bod: Naustet er oppført med trekledning på utvendig fasade. Det er saltakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med metallplater. Uthuset er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er saltakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med metallplater.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt.

+- Diverse

– Det er tinglyst rett til «bruk av friområde, med båt og naustplass, badeplass m.m.»
– Eiendommen har gjerdeplikt mot hovedbruket, jf. erklæring om avtale vedlagt i prospektet.

– Naustet er todelt og deles med en nabo.

Verdt å merke seg fra selgers egenerklæringsskjema:

– Forrige eier oppdatert tegn til mink/mår i krypkjeller og kontaktet forsikring Gjensidige. Stubbeloftsgulv ble revet ned , desinfisert (for sikkerhetsskyld) og gulv bygget opp igjen under fra med ny isolasjon, stubbeloftsplater og lekter. Arbeid utført av Skade 1. Hele kjeller ble så sikret mot skadedyr med nett og betong. Rett etter vi tok over hytten ble det oppdaget mus på loft, vi kontaktet forsikring som sendte inspektør. Vi ble rådet til å tette med hønsenetting under gammel kledning på steder hvor det ikke var montert musebånd. Dette ble gjort og vi har ikke hatt problem med dette siden. Råder likevel ny eier til evt. å fortsette dette arbeidet dersom det skulle være nødvendig. Ved eventuell senere utskiftning av kledning bør det installeres musebånd hvor det ikke finnes.
– I følge sist eier ble det i forbindelse med modernisering av hytte i 2015/16 laget nytt bad.
– Noe fuktinnsig i krypkjeller spesielt når det har vært mye nedbør
– Nye automatsikringer og overspenningsvern Mars 2020
– Nye vinduer, dører 2015/16 Nytt inngangsparti og bad 2015/16 Ny taktekking 2015/2016 Nytt pipebeslag og vindskier 2015/16 Nytt kjøkken 2015/16
– Nabovarsel mottatt av Norconsult angående etablering av matfiskanlegg i Ramsvika. Utfra opplysninger gitt vil nok ikke dette ha noe innvirking på hytten, dens bruk eller være synlig fra hytte/strand/naust.
– Utført oppmåling/grensepåvisning Mars 2020 fra Tysvær kommune

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?