Velkommen til Øvre Teigen!

Etne - Etne

Stor og fin skråtomt - Utsikt - Sentral og barnevennlig beliggenhet

Prisantydning:
 290 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  290 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
586 m²
Kommune
Etne
GNR
33
BNR
14
Oppdragsnr.
1-0421/21

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Tomt i sentralt og etablert boligfelt. Svært barnevennlig og sentralt område. Tomten er en råtomt og krever opparbeiding. Offentlig vann og avløp ligger i boligfeltet. I Etne finner man både kulturhus, hotell, bank og kjøpesenter med alle fasiliteter. I tillegg er finnes det gode turmuligheter i Etne fjellene og godt laksefiske i Etneelven. Om sommeren kan man friste med både Etnemarknaden og Skånevik Bluesfestival. Og om vinteren er det kort vei til langrennsløyper til Olalia. Det tar ca. 1 time med bil fra eiendommen til Røldal skisenter.

+- Beliggenhet

Tomt beliggende høyt i terrenget med utsikt. Barnevennlig område. I Etne finner man både kulturhus, hotell, bank og kjøpesenter med alle fasiliteter. I tillegg er finnes det gode turmuligheter i Etne fjellene og godt laksefiske i Etneelven. Om sommeren kan man friste med både Etnemarknaden og Skånevik Bluesfestival. Og om vinteren er det kort vei til langrennsløyper til Olalia. Det tar ca. 1 time med bil fra eiendommen til Røldal skisenter. Kort avstand til skole, barnehage, idrettsanlegg samt sentrum og dets fasiliteter. Eiendommen har ikke fått adresse, men nærmeste nabo har adresse Øvre Teigen 5.

+- Omkostninger

11 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
24 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål og LNF. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Planstatus:
– Det skal være åpen villamessig bolig i inntil 2 høyder.
– Byggetegning skal vise garasje selv om denne ikke skal bygges samtidig som bolighuset.
– Bygningsrådet kan bestemme at det blir satt opp gjerde mot trafikkert område i forhold til trafikksikkerhet.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Diverse

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?