Velkommen til Sandbakkane 23 og 25!

Karmøy - Åkrehamn

Hel vertikaldelt tomannsbolig! Fantastisk beliggenhet ved Åkrasanden - Alt på ett plan - Totalt 6 soverom!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
160/168 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1967
Primærrom
160 kvm.
Bruksareal
168 kvm.
Bruttoareal
180 kvm.
Soverom
6
Tomt
852 m²
Kommune
Karmøy
GNR
18
BNR
41
Oppdragsnr.
1-0362/21
Finnkode
231210687

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Sandbakkane 23 og 25!

Denne tomannsboligen er vertikaldelt og går over ett plan. Totalt består denne boligen av 6 soverom, 2 separate kjøkken, 2 romslige stuer med store vindusflater, 2 baderom, 2 vaskerom og 2 boder. Tomten er opparbeidet med plen mot vest og asfalt ved innkjørsel. Boligen passer bra til både utleie og egen bruk.

Boligen ligger nydelig til like ved vakre Åkrasanden, stranden ble kåret til Norges flotteste sandstrand i 2014. Boligen ligger tilbaketrukket, og her kan en nyte livet i usjenerte og solrike omgivelser med flott sjøutsikt. Etablert og rolig område med gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, flott idrettsanlegg og sentrum.

+- Innhold

Sandbakkane 23
Krypkjeller
1. Etasje: Bad, vindfang, gang, stue/kjøkken, vaskerom, bod, tre soverom

Sandbakkane 25
Krypkjeller
1. Etasje: Bad, vindfang, gang, stue/kjøkken, vaskerom, bod, tre soverom

+- Standard

Sandbakkane 23 og 25

Entré/gang: Begge enhetene har romslig entré/gang med plass til garderobeskap til yttertøy og sko.

Soverom: Begge enhetene har 3 soverom hver, totalt 6 soverom. Alle soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommmet er romslig med plass til dobbeltseng.

Baderom 1: Det er gulvbelegg med oppbrett langs med veggene og ved døren. På veggene er det malt våtromstapet og i dusjnisje er det montert baderomsplater. Rommet er oppvarmet med panelovn. Badet er innredet med gulvstående toalett og servant. Det er dusjgarnityr på veggen i dusjnisje. Badet har ventil gjennom ytterveggen og gjennom himlingen. Det er spalte under dørbladet.

Baderom 2: Det er gulvbelegg med oppbrett langs med veggene og ved døren. På veggene er det malt våtromstapet. Rommet er oppvarmet med panelovn. Badet er innredet med gulvstående toalett og servant Det er dusjgarnityr på veggen i dusjnisje. Badet har ventil gjennom ytterveggen og gjennom himlingen.

Stue: Romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. I stuen er det plass til både sofagruppe og spisebord med stoler. Fra stuen er det utgang til hagen og sjøutsikt.

Kjøkken 1: Separat kjøkken. Innredningen har under og overskap. Det er utsparing for komfyr og oppvaskmaskin. I benkeplaten er det nedfelt vaskekum.

Kjøkken 2: Separat kjøkken. Innredningen har under og overskap. Det er utsparing for komfyr og oppvaskmaskin. I benkeplaten er det nedfelt vaskekum. Mellom benkeplaten og overskapene er det pålimte flise plater/tapet på veggen. Det er montert komfyrvakt.

Vaskerom: Praktisk og romslig vaskerom med plass til vaskemaskin, tørketrommel og garderobeskap. Vaskerommet har gulvbelegg med oppbrett langs med veggene og ved dørene. Veggoverflatene har malt tapet. Rommet er innredet med skyllekar i rustfritt stål og det er opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet. Rommet er ventilert med flere klaffventil i ytterveggen samt ventilgjennomføring i himlingen. Det som er synlig av røropplegg har vannrør av kobber og avløpsrør er av plastmateriale. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet, den er produsert av Oso i 2001 og har et volum på 116 liter.

Vaskerom: Vaskerommet har gulvbelegg med oppbrett langs med veggene og ved dørene. Veggoverflatene har malt tapet. Rommet er innredet med skyllekar i rustfritt stål og det er opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet. Rommet er ventilert med flere klaffventil i ytterveggen samt ventilgjennomføring i himlingen.

Utvendig bod: Begge enhetene har en utvendig bod med adgang til krypkjeller.

+- Beliggenhet

Spektakulær og unik beliggenhet på vakre Åkrasanden som ble kåret til Norges flotteste sandstrand i 2014. Boligen ligger tilbaketrukket, og her kan en nyte livet i usjenerte og solrike omgivelser med flott sjøutsikt. Etablert og rolig område. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, flott idrettsanlegg og sentrum. Umiddelbar nærhet til stranden og kyststien som går til Ferkingstad. Grenser til friområde og LNF område mot vest.

+- Omkostninger

64 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
77 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

Kommuneplaner:
Id: 670
Navn: Kommuneplan 2014-2023
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringsplaner:
Id: 2057
Navn: Ådland
Formål: Boligbebyggelse – frittliggende småhusbebyggelse
Formål: Kjøreveg

+- Parkering

På egen tomt.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Byggegrunnen er ukjent, boligen er sannsynligvis oppført på faste stabile masser som fjell og sprengstein. Krypkjeller har vegger av plaststøpt betong. Ytterveggene er av tre, trolig er de utført som bindingsverk konstruksjon. Utvendig fasade er kledd med malt bordkledning som er montert både vertikalt og horisontalt. Vinduene har karmer av tre og det er isolerglass. Utvendige dører er av tre med karmer og foringer av tre. Takkonstruksjonen av tre. Parapet er kledd med malt bordkledning og det er montert beslag over dem.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Selger er Karmøy kommune og har derfor ikke fylt ut egenerklæringsskjema. Karmøy kommune har begrenset kjennskap til boligen. Boligen overtas slik den er og vil ikke bli ytterligere rengjort/ryddet.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?