Velkommen til Aunåvegen 7!

Karmøy - Torvastad

Innholdsrik enebolig på flott, solrik hjørnetomt - 6 soverom, 2 stuer og 2 bad - Garasje fra 1998 - Familievennlig!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
209/220 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1986
Primærrom
209 kvm.
Bruksareal
220 kvm.
Bruttoareal
241 kvm.
Soverom
6
Tomt
602 m²
Kommune
Karmøy
GNR
142
BNR
575
Oppdragsnr.
2-0179/21
Finnkode
231308440

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Her bor en på det populære og familievennlig Storasundfeltet med barn i alle aldre og kort avstand til butikk, flotte turområder, barnehage og skole.

Aunåvegen 7 ligger fint til med skjermet hjørnetomt som er pent opparbeidet med store, solrike terrasser og gressplen med flott beplantning.

En komplett og innholdsrik familieenebolig innredet over 3 etasjer med gang, mellomgang, stor bod, vaskerom, 2 bad, 6(7) soverom, hvitt kjøkken med plass til spisebord i rommet, kjellerstue og herlig stue med 3,4 takhøyde og store vindusflater. Bi-inngang til underetasjen.

Eneboligen er velholdt med årene, noe oppgradert og holder normalt god standard.

Garasje oppført i 1998 med støpt dekke, 2,38 m takhøyde og trapp opp til stort lagringsloft.

+- Innhold

Innholdsrik enebolig over 3 plan som inneholder:

Hovedetasje:
Gang, 2(3) soverom, bad, kjøkken og stue.

– Herlig stue med 3,4 m takhøyde i del av stuen og store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i rommet. I stuen har en god plass til spisebord for alle anledninger, stor sittegruppe og godstoler. Peisovn for hyggelig stemning, som sammen med varmepumpen i rommet, gir god oppvarming. Utgang fra stue til vestvendt terrasse og hage med gode solforhold.
– Del av stue var tidligere soverom 3 i denne etasjen, kan tilbakeføres ved å sette opp lettvegg og dør. Soverom 2 i denne etasjen er i dag innredet som garderoberom. Kjøkken med god skap- og benkeplass samt plass til spisebord for hele familien.

Kjeller:
Gang, mellomgang, oppbevaringsrom, vaskerom, bad, 3 soverom, kjellerstue.

Loft:
Trappegang og soverom.

– Herlig loftsrom med store vindusflater i fasaden mot vest og stigende takhøyde opptil 2,32 m.

+- Standard

– Enebolig oppført i 1987 med nymalt fasade i 2017/2018, beiset terrasse mot sør og vest i 2021, rekkverk terrasse mot vest malt i 2020, skiftet deler av og malt rekkverk ved trapp ned til underetasjen. Ny terrassedør på hovedsoverommet i 2021.
– For ca. 10 år siden er det er lagt gråtonet laminat på gulv i gang, på hovedsoverommet, på kjøkken og i stue. Eneboligen er hovedsakelig innredet med lyse, lette fargevalg på vegger.
– Originalt Sigdal kjøkken med hvite fronter og fliser mellom under- og overskap. Medfølgende komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
– Bad i 1. etasje med fliselagt gulv og malte vegger. Toalett, hvit baderomsinnredning med hvit vask, ekstra baderomsinnredning, speil, to overskap, badekar og dusjkabinett.
– Bad i underetasjen laget i 2015/2016 med nytt belegg på gulv, nye plater på vegg, toalett, dusjkabinett, flott baderomsinnredning og speil på vegg. Varmtvannstank fra 2009.
– Sikringsskap med automatsikringer og varmepumpe fra 2018.
– Garasje oppført i ca. 1998.

+- Beliggenhet

Aunåvegen 7 har flott endetomt på det det barne- og familievennlige boligfeltet Storasundfeltet.

Trygg gangavstand til barnehage, Torvastad skole og gode aktivitetsmuligheter for barn og unge på Torvastad IL med topp fasiliteter. I begynnelsen av boligfeltet er det Kiwi butikk med rikelig utvalg av dagligvarer.

Fantastiske turmuligheter i Bjørgene, her kan en gå en rolig gåtur med familien eller legge treningsøkten. 18-hulls minigolfbane på Nordvegen Golf og Familiepark på Torvastad.

Kort vei til Avaldsnes med tilhørende fasiliteter og til Norheim med Oasen storsenter.

+- Omkostninger

67 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

I garasje og i eget gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Enebolig med kjeller, hovedetasje og loft. Boligen er oppført med bindingsverk av tre over grunnmur. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Boligen er vedlikeholdt ved behov.

TG:2 er gitt på følgende:
– Sålbenk under kjellervinduer (ligger for høyt).
– Drenering, betongtakstein, takrenner, bad, vaskerom og kjøkken, på grunn av alder.

Det er oppført en frittstående garasje på eiendommen. Garasjen er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er saltakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein. Garasjen er kun enkelt beskrevet. Den er ikke inngående vurdert og fuktsøk er ikke gjennomført. Tilstandsgrad settes derfor ikke.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er montert peisovn i stuen.

Varmepumpe.

Varmeovn på bad 1. etasje.

+- Diverse

– Det meste av møblement vil stå igjen i eneboligen og medfølge handelen. Dette gjelder det meste utenom enkelte møblement satt inn for visning, pyntegjenstander og bilder. Selger har likevel rett til å ta med seg det inventar/møbler de ønsker.
– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Soverom og kjellerstue i kjelleretasje har for liten lysflate i vinduer i forhold til veiledningen i teknisk forskrift. Krav om tilstrekkelig dagslys er oppfylt når dagslysflate utgjør minst 10 % av bruksarealet.
– Innredning i under- og loftsetasjen er ikke godkjent med rom for varig opphold. Soverom, bad, kjellerstue i underetasjen og soverom i loftsetasjen er ikke omsøkt/godkjent i Karmøy kommune.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Kontorsjef
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?