Velkommen til Fagervollvegen 36A!

Karmøy - Torvastad

Lekker bolig oppført i 2017 - 2(3) soverom, 2 stuer, toalett, rålekkert bad og nydelig kjøkken - Pen, lettstelt tomt!

Prisantydning:
 2 690 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
100/100 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 690 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
100 kvm.
Bruksareal
100 kvm.
Bruttoareal
114 kvm.
Soverom
3
Tomt
369 m²
Kommune
Karmøy
GNR
141
BNR
218
Oppdragsnr.
2-0180/21
Finnkode
230420793

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

På jakt etter en ny bolig som du kan flytte rett inn i, og som er sjeldent godt gjennomført med nydelige material- og fargevalg? Da er Fagervollvegen 36A noe for deg.

Det kan nevnes hvit-tonet parkett på gulv, «i vinden» fargevalg på vegger, lekre 60×60 fliser på vaskerom og i gang med stor skyvedørsgarderobe, rålekkert bad med 60×60 fliser og nydelig kjøkken med kjøkkenøy og intg. hvitevarer.

Innholdsrik med 2(3) soverom, gjestetoalett, stort bad med godt gulvareal og dusjhjørne med glassdører, romslig tv-stue med plass til både sittegruppe og kontorpult, herlig og åpen kjøkken/stueløsning med plass til stort spisebord og sofahjørne.

Lettstelt eiendom med vedlikeholdsvennlig fasade, asfaltert gårdsrom, utvendig bod samt nordvendt uteområde med hage og terrasse.

+- Innhold

Lekker bolig innredet over to etasjer som inneholder:

1. etasje:
Gang, toalett og åpen kjøkken/stueløsning.

– Stor gang ønsker deg velkommen inn i Fagervollvegen 36A og en legger umiddelbart merke til at dette er en særdeles gjennomført bolig med materialvalgene en ønsker å se i en bolig i 2021. Store gulvfliser og med skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg med god plass til det en skulle ha av sko og yttertøy.
– Herlig, åpen kjøkken/stueløsning med store vindusflater som sørger for godt lysinnslipp og en god romopplevelse. Kjøkken som har god skap- og benkeplass. Videre i rommet er det god plass til stort spisebord for alle anledninger og sofahjørne. Utgang fra rommet til nordvendt terrasse.

2. etasje:
Bad, 2(3) soverom og tv-stue.

– Stort bad med godt gulvareal og dusjhjørne med glassvegger. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.
– Fjernet vegg mellom tv-stue og soverom 3 for en enda større ekstra stue, ved forbehold i bud «om å sette opp vegg med dør mellom soverom 3/tv-stue», vil selger tilbakeføre til opprinnelig planløsning før overtagelsen.

+- Standard

– Nyoppført, strøken bolig oppført i 2017 som har vedlikeholdsvennlig, stilren fasade med svarte vinduer og yttedører.
– Gjennomført innredet med lik hvittonet parkett lagt på gulv i tv-stuen, på soverommene og i den åpne kjøkken/stueløsningen. Vegger er malt i «i vinden» fargevalg med moderne listfrie overganger i både vinduskarmer og i overgangen mellom vegg/tak.
– Det er lagt lekre 60×60 cm fliser med varmekabler i gang hvor det er satt inn stor skyvedørsgarderobe i 2020. 60×60 cm flisene som er lagt i gangen går igjen på gjestetoalettet i hovedetasjen. Toalett er innredet med vegghengt toalett, speil på vegg med belysning og flott baderomsinnredning med treaktig fronter og hvit vask.
– Nydelig og påkostet HTH kjøkken med stor kjøkkenøy med god plass til kokkelering og samling av gjester. Kjøkkenet har hvite fronter, grå benkeplate, innfelt ventilator i tak og downlights i overskap. Integrert komfyr, 80 cm platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
– Rålekkert og stort bad i 2. etasje med grå 60×60 cm fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett, tiltalende baderomsinnredning med hvit vask, 2 overskap med speilfronter, dusjhjørne med mosaikkfliser og to glassdører. I rommet finner en også anlegget for den balanserte ventilasjonen, varmtvannstank, 2 overskap, side- og benkeplate over plass til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
– Sikringsskap med automatsikringer.

+- Beliggenhet

Fagervollvegen 36A har attraktiv beliggenhet i et barne- og familievennlig boligfelt med en rekke nyetableringer de siste årene. Perfekt område for barnefamilier!

Solrike dager kan nytes på uteområde i 1. etasje med gressplen og terrasse.

Barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten.
Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna.

Fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

+- Omkostninger

67 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje og energikarakter B.

+- Parkering

Parkering i asfaltert gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med 2 etasjer. Inngang fra bakkeplan i 1.etasje. Boligen er oppført med bindingsverk av tre over grunnmur. Pulttakkonstruksjon. Utvendig bod i fellesanlegg. Boligen har generelt lite slitasje.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er montert peisovn i stuen.

Varmekabler i gang, toalett, bad, stue og kjøkken.

Ellers elektrisk oppvarming av boligen.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Eier opplyser at det opprinnelig var 3 soverom i 2.etasje. Eier har fått fjernet en lettvegg mellom stuen og det ene soverommet, men dette kan med enkle grep tilbakeføres dersom ønskelig.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Kontorsjef
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?