Velkommen til Skrevegen 425!

Karmøy - Kolnes/Aksnes

Koselig hytte med idyllisk 1137 kvm tomt - Aksnesstranda i umiddelbar nærhet - Taktakke fra 2013 & anneks fra 2010!

Prisantydning:
 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
41/41 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1957
Primærrom
41 kvm.
Bruksareal
41 kvm.
Bruttoareal
47 kvm.
Soverom
1
Tomt
1137 m²
Kommune
Karmøy
GNR
117
BNR
54
Oppdragsnr.
2-0168/21
Finnkode
229683975

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

På naturskjønne Kolnes sentralt plassert på Haugalandet ligger Skrevegen 425 med den populære Aksnesstranda i umiddelbar nærhet (Tinglyst rett til å bruke vei ned til stranden).

Idyllisk tomt på 1137 kvm hvor familien har god boltreplass og plass til lek på solrike dager i trygg og inngjerdet hage. Tomten er pent opparbeidet med flott beplantning og stor hage. Flott utsiktspunkt på tomten med utsikt til sjøen.

Ca. 180 m i luftlinjen fra hytten til den populære og flotte badestranden Aksnesstranda.

Godt ivaretatt eiendom med velholdt fasade, taktekke fra 2003, overbygd ved inngangsparti og terrasse fra 2003 og nyoppført uthus/anneks i 2010 med toalett og bod/soverom.

Leie av parkeringsplass rett over veien, innlagt strøm, vann fra brønn og nyere toalett-rom med bio-toalett.

+- Innhold

Hytten:
Gang, bod, lagringsloft, soverom, kjøkken og stue.

– Hytten hadde tidligere to soverom, en dør fra stuen til soverom og en dør fra gang til soverom 2. Kan tilbakeføres om ønskelig.

Anneks/uthus:
Toalett og bod/soverom (ikke godkjent som soveplass).

– Bod/soverom er ikke isolert.

+- Standard

– Sjeldent godt ivaretatt hytte, grunnmur er antatt oppført i ca. 1940 og hytten i ca. 1957. Når grunnmur/hytten er oppført er basert på dialog med andre eier i nabolaget, er kun omtrentlig og det kan forekomme avvik.
– Hytten har original kledning som er jevnlig og godt vedlikeholdt. Det er originale vinduer med enkle glass og taktekke ble skiftet i 2003. I forbindelse med utskiftning av taket ble det laget overbygg over inngangsparti og over terrasse (ikke omsøkt/godkjent i Karmøy kommune). Rekkverk terrasse skiftet i ca. 2010.
– Det er innlagt strøm til hytten, vann fra brønn i forkant av hytten med vannpumpe som ikke har gått tom i selger sin eiertid, anneks med biotoalett som har skuff som tømmes ca. 2 ganger årlig basert på selger sitt bruk.
– Ordentlig og koselig hytte med panel på gulv og vegger. Enkel kjøkkeninnredning med to kokepunkter og kjøleskap.
– Skiftet deler av det elektriske anlegget, oppgradert til jording på kjøkkenet og nytt stikk ved kjøkkenvindu utvendig.
– Det var tidligere uthus på eiendommen, men i 2010 ble det oppført nytt uthus/anneks på ca. samme sted som tidligere uthus.
– Det er parkering på andre siden av veien. Grunneier har bekreftet at ny eier får fortsette leie av plassen til en noe høyere pris. Pris pr. i dag er kr. 1 600,- pr. år.

+- Beliggenhet

Denne idylliske eiendommen ligger fint til i naturskjønne omgivelser med sol fra morgen til ca. 20:00 på kvelden sommerstid.

På Kolnes har en hytten på landet, samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

Beliggende mellom Norheim, Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

+- Omkostninger

24 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
37 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel merket som LNF-område. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

+- Parkering

Det er parkering på andre siden av veien. Grunneier har bekreftet at ny eier får fortsette leie av plassen til en noe høyere pris. Pris pr. i dag er kr. 1 600,- pr. år.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fritidsbolig med en liten kjeller og hovedetasje. Boligen er oppført med bindingsverk av tre over grunnmur. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater med takpanneprofil. Taktekking og takrenner er fra 2003. Opprinnelige vinduer med enkle glass i hytta er godt vedlikeholdt. Byggeår på hytta er ikke dokumentert. Det er oppført et frittstående anneks fra 2010. Annekset er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er pulttakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein. Annekset er satt på pilarer. Fritidsboligen er godt ivaretatt og vedlikeholdt, og er i god stand, alder tatt i betraktning.

TG:2 er gitt på følgende:
– Grunnmur, drenering, veggkonstruksjon, vinduer, pipe/ildsted, etasjeskille og kjøkken, på grunn av alder.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peisovn i stue (ikke brukt de siste årene).

+- Diverse

– Det meste av inventar/møbler medfølger i handelen. Det er allikevel noe av møblement og en god del av pyntegjenstander som ikke medfølger. Selger står fritt til å ta med seg ønsket inventar/pyntegjenstander.
– Anneks/uthus kan berøre/gå litt over på naboens eiendommen hvis en ser på kommunale kart. Denne eiendommen er ikke oppmålt siden skylddeling i 1940 og ved befaring på tomten kan det se ut som anneks/uthus ligger akkurat i grensen.
– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Det foreligger ingen originale byggetegninger i Kamøy kommunes arkiver. Megler kan derfor ikke undersøke hvilke forhold ved eiendommen som er godkjent/omsøkt.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Kontorsjef
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?