Velkommen til Førlandsvegen 435!

Tysvær - Klovning

Enebolig med stor og koselig tomt - Renoveringsobjekt med potensiale

Prisantydning:
 1 690 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
87/176 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 690 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1957
Primærrom
87 kvm.
Bruksareal
176 kvm.
Bruttoareal
198 kvm.
Soverom
1
Tomt
1236 m²
Kommune
Tysvær
GNR
19
BNR
51
Oppdragsnr.
1-0300/21
Finnkode
224602141

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Klovning – Førlandsvegen 435 er en fint beliggende eiendom med en koselig hage og romslig tomt. Tomten er opparbeidet med gressplen og uteplasser. Bolighuset som er oppført på eiendommen er oppført over 3 plan inkludert kjeller og loft. Hovedetasjen er pusset opp for 7-8 år siden i følge opplysninger gitt av selger. Kjelleretasjen og loftet er p.t ikke innredet og her må det påregnes oppgraderinger for at huset igjen skal komme tilbake til sitt rette element. For rett kjøper bør huset ha et bra potensiale. Velkommen til visning!

+- Innhold

Hovedetasje:

Yttergang, hall, bad, kott, toalettrom, soverom og stue med kjøkken i åpen løsning

+- Standard

Eneboligen er delvis pusset opp og fremstår delvis som et renoveringsobjekt med potensiale

Bolighuset som er oppført i 1957 har blitt påbygget i senere år. Ifølge opplysninger gitt av selger ble taket tekket om for ca 7-8 år siden. Den gang ble og diverse forkledning utvendig byttet. Det er skiftet en del vinduer på hovedplan.

Hovedplan:

– Yttergang har belegg på gulv. Her er det montert garderobe. Varmekabler i gulv
– Hall har belegg på gulv. Tapet på vegger og malte takplater
– Bad (uten wc) har våtromsplater på vegger og fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin. Baderomsseksjon og stor dusj. Inngang til uinnredet kott/bod
– Toalettrom har belegg på gulv og panelplater på vegger. ferdigmalte plater i tak. Rommet ble pusset opp ca 2012-2013
– Kjøkken i åpen løsning mot stue. Her er nyere parkett på gulv og malte takplater i tak. Ble pusset opp ca 2012-2013
– Stue med parkett på gulv. Det er 4 nyere vinduer i stuen samt nyere terrassedør
– Soverom har parkett på gulv

Loft: Loftsetasjen er uinnredet. Her er det revet ned på et tidspunkt og det er synlige spor etter eldre skader på undertak. Dette stammer fra tiden før taket ble tekket på nytt ca 2012-2013.

Kjeller: Kjelleren har tidligere vært innredet og fremstår i dårlig forfatning. Vegger er fuktskadet og må rives i sin helhet. Det er fortsatt tilsig av vann fra grunnen og ny eier må belage seg på å drenere rundt huset for å få bort fukt og vanninntrengning.

+- Beliggenhet

Eiendommen er perfekt dersom man ønsker å bo tilbaketrukket i rolige, landlige omgivelser og samtidig ha kort vei inn til byen. Idyllisk og solvendt beliggende på østsiden av Førlandsfjorden. Det tar ca. 8 minutter å kjøre inn til Aksdal hvor dere finner et godt utvalg av servicetilbud med blant annet matbutikk (Meny), apotek, frisør, bakeri, jernia, flott badeanlegg, klatrevegg, idrettshall, kino m.m. Ca. 15 minutters kjøring til handelsområdet Raglamyr og ca. 20 minutters kjøring til Haugesund. Ellers fantastiske turmuligheter i området.

+- Omkostninger

47 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
60 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF (landbruk, natur- og friluftsområder). For kopi av kommunedelplan og bestemmelser, kfr. megler.

Eiendommen ligger innenfor 100 meters beltet mot sjø

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

På egen tomt

+- Adkomst

Fra Aksdal – Følg E39 sørover retning Stavanger. Ta av mot Førland og følg Førlandsvegen i ca. 4 km. Ta av til høyre der du ser skiltnummer til 433. Kjør gjennom et bolig/hyttetun og følg veien innover til du kommer til eiendommen.

+- Byggemåte

Enebolig som er oppgitt å være oppført i 1957. Boligen er senere påbygget. Oppført på grunnmur i betong/sparesteinsmur. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med trekledning. Taket er tekket med Decra takplater

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?