Velkommen til Ulvøy 102!

Karmøy - Feøy

Nyoppført fritidseiendom med 35 meter strandlinje og naust/kai

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
88/116 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2020
Primærrom
88 kvm.
Bruksareal
116 kvm.
Soverom
3
Tomt
902 m²
Kommune
Karmøy
GNR
133
BNR
181
Oppdragsnr.
1-0199/20
Finnkode
239666522

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Feøy – Nyoppført fritidseiendom beliggende i naturskjønne omgivelser like vest for Haugesund. Eiendommen har en solrik beliggenhet på Ulvøy. Her får du en unik beliggenhet hvor man er fri for biltrafikk. Ta båten fra Haugesund eller Karmøy og reis ut til ditt eget paradis, kun 10 minutter i båt fra Haugesund. Like ved eiendommen er det en flott naturlig strand og området rundt eiendommen fremstår som en egen lagune. Spektakulær eiendom hvor man kan nyte solrike sommerdager på hytta, på eget naust/kai eller i badeviken. På stormfulle dager er beliggenheten unik. Her kan man virkelig kjenne på naturens elementer og krefter.

+- Innhold

Hytten er innredet med alt på ett plan med tillegg av hems

Innhold: Yttergang/hall, 3 soverom, bad, vaskerom og stue med kjøkken i åpen løsning. Hems med åpent galleri ned mot stuen

+- Standard

Boligen er nyoppført og holder moderne standard med lyse og fine fargevalg. Gulv er belagt med parkettgulv og vegger og tak er malt gips. Pen grå kjøkkeninnredning med integrert stekeovn og oppvaskmaskin(ikke tilkoblet). Bad er lyst og pent med slette vegger og fliser på gulv. Det er Cinderella hyttetoalett. Dusjkabinett og vask.

Meget smakfullt innredet hytte med gode løsninger og høy takhøyde i stue.

+- Beliggenhet

Flott hyttetomt på Ulvøy, Feøy som ligger vest av Haugesund og kun en kort båttur fra Karmøy og litt lenger båttur fra Haugesund sentrum. Eiendommen ligger i et område regulert til 3 frittliggende fritidsboliger med 3 nausttomter.

Feøy (også Føyno) (Føyne/Føynå på dagligtale) er en øygruppe i Karmøy kommune, beliggende mellom Torvastad og Utsira. Feøy har et areal på 1,3 km² og om lag 40 fastboende (2018). Det var tidligere barneskole her, men denne er nå lagt ned. Fastboende barn går på Torvastad skole (bygget 2015). Rutebåtforbindelse til Haugesund og Torvastad drives i dag av Kolumbus, med overfartstid på henholdsvis 20 minutter og 10 minutter. Dette muliggjør dagpendling til jobb og skole på Karmøy/fastland.

På første halvdel av 1900-tallet var det nikkelgruver på Feøy, som ellers har vært preget av gårdsbruk og fiske. I dag har øya en god del villsau som beiter store deler av året. Ellers driver Norwegian Royal Salmon lakseoppdrett ved Feøy.

Feøy er en svært populær ferieøy med sin skjærgård, viker, kanaler og idylliske friluftsområder. Mange har bygget hytte eller skaffet seg eldre bolighus som de bruker til feriebolig.

Ved kaien, der rutebåten ankommer, ligger Feøy Dagligvare, som har godt vareutvalg samt salg av diesel og bensin.

+- Omkostninger

83 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
96 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Detaljreguleringen er vedlagt salgsoppgaven. Utdrag av noen nøkkelpunkter fra reguleringplanen:

BYA – 80 kvm. fordelt på maks 2 enheter (f.eks. hytte og uthus). Den minste enheten skal ikke overstige 20 kvm. Maks gesimhøyde 3,5 meter. Maks mønehøyde 6 meter fra gjennomsnittlig planert terreng. Skal oppføres i enkel utforming.

Saltak med takvinkel på mellom 30 og 45 grader.

Renseanlegg med slamavskiller er påkrevd i gjeldene reguleringsplan. Avløp har sandfiltergrøft, dvs. at avløpsvann fra vask og dusj går ut i grunnen. Vann er godkjent fremlagt til hytteveggen og ikke inn i hytten. Eiendommen er ikke tilkoblet avløpssytem pr. dags dato. Ved en senere anledning kan man risikere at kommunen på et eller annet tidspunkt krever eiendommen tilkoblet et privat renseanlegg eller evt et offentlige vann- og avløpsnett. Det vil da tilkomme en tilkoblingsavgift, samt bli beregnet årlige, kommunale eiendomsavgifter. Grunnlaget for fakturering av kommunale avgifter er de enkelte satser som kommunestyret vedtar hvert år.

Et område i sjøen ca. 50 meter fra land er ihht. kommuneplanen regulert til råstoffutvinning.

Det er skilt ut/ regulert til to tomter og flere naust.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Det er ikke parkering og vei.

+- Adkomst

Fra Austre Hamn er det cirka en kilometer å gå til eiendommen. Man følger Ulvøyvegen til Ulvøy og bøyer nord for Ørnafjellet til Kvaløysundet. Her ligger eiendommen. Man står også selvsagt fritt til å ta egen båt direkte til eiendommen.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Hytten er plassert på fjell. Hytten står på pilarer, det er ingen tegn til skjevheter. Yttervegger med stenderverk, isolert.
Kledningen er ny. Betongpanner har bra utførelse. Tekkingen er besiktiget fra bakken.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Balkong/terrasse, radon, innvendige trapper, vannledninger, varmtvannstank, nedløp og beslag, etasjeskille/gulv mot grunn.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Utvendige trapper, el.anlegg.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektriksk

+- Diverse

Eiendommen er oppført av selger og hans medarbeidere i eget AS. Deler av arbeidet på elektro og bad er utført av selger. Det elektriske anlegget ble opprinnelig lagt opp med tanke på solcelledrift og er senere påkoblet og tilkoblet fast strømnett. Arbeid er i følge selger kontrollert av elektriker

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?