Velkommen til Håra - Røldal!

Ullensvang - Håra

Helårshytte i idylliske og vakre omgivelser i Røldal! Kort vei til skisenter og flere turløyper - Solrikt og frodig

Prisantydning:
 2 390 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
97/107 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 390 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1993
Primærrom
97 kvm.
Bruksareal
107 kvm.
Bruttoareal
119 kvm.
Soverom
5
Tomt
1083 m²
Kommune
Ullensvang
GNR
30
BNR
166
Oppdragsnr.
1-0246/21
Finnkode
223008571

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Røldal! Denne hytta er innredet i koselig og tradisjonell hyttestil med gode fasiliteter. Hytta inneholder en romslig stue med plass til sofagruppe og langt spisebord, kjøkken fra lokal leverandør, 5 soverom (16 soveplasser), et romslig baderom med opplegg for vaskemaskin, separat toalett, entré med god plass til skiutstyr, og to boder. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse, her kan man nyte varme sommerdager eller kalde vinterdager foran bålpanna. Denne hytta er godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig. Selges delvis møblert.

Med forskjellige fiskevann og badevann, fjell og turstier like utenfor hytta er dette et perfekt sted for de som drømmer om hytte som er like kjekk både sommer som vinter. Det er også kort vei til Røldal skisenter.

+- Innhold

P-rom:
1. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom
Hems: Gang, 4 soverom, wc

S-rom:
1. Etasje: Bod 1, bod 2

+- Standard

1. Etasje

Gang: Romslig gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I tillegg er det en praktisk bod under trapp til oppbevaring av skiutstyr etc.

Stue/kjøkken: Hyggelig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys. Fra stuen har man flott utsikt mot fjellene og det er utgang til en solrik terrasse på fremsiden av hytten. Her kan man nyte både varme sommerdager og kalde vinterdager foran bålpanna. I stuen er det plass til både sofagruppe og spisebord med stoler. Det er installert nyere vedovn. Kjøkkenet er åpent mot stuen. Lokalprodusert kjøkken med malte fronter i tre. Oppvaskmaskin og ventilator.

Bad/Vaskerom: Stort baderom/vaskerom med varmekabler i gulv. Badet inneholder gulvmontert toalett, moderne og nyere baderomsmøbel med vask og speil samt dusjkabinett med garnityr. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom: Romslig soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord.

Boder: Utvendig bod til oppbevaring av for eksempel ved og redskaper. I tillegg er det en bod/Teknisk rom som er isolert.

Hems:

Soverom: Totalt 4 soverom i 2. etasje. Her er det plass til mange, med hele 14 soveplasser tilsammen. Alle rommene er av god størrelse med plass til flere senger.

WC: Praktisk separat WC. Oppbevaringsplass i knevegg.

Overflater:
Gulv: Vinylbelegg
Vegger: Panelte overflater. Baderomsplater på bad.
Himlinger: Panelte flater og noe takplater, tak-ess.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger nydelig og solrikt til i fjellsiden, med kort veg til både alpinanlegg og Røldal sentrum. Fra hytta har man flott utsikt mot fjellene og det er grønt og frodig med koselige markblomster på sommeren. Med forskjellige fiskevann og badevann, fjell og opparbeidede skiløyper like utenfor hytta er dette et perfekt sted for de som drømmer om hytte som er like kjekk både sommer som vinter.

+- Omkostninger

59 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11.500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
72 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til hytteformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Det er tinglyst rett til å disponere en fast parkeringsplass for 1 bil på gnr. 30 bnr 68.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Oppført på betongsøyler som antas å være forankret til fjell og fyllmasser. Trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med decra takplater i takpannekopi.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Annen viktig informasjon:
– Selger har oppgitt at de betaler 1.500,- for brøyting i året.
– Selger har oppgitt at det ikke betales noe for parkeringsplass per dags dato. I 1993 ble det tinglyst at det skulle betales 250,- i året for leie av parkeringsplassen. Ny eier må være oppmerksom på at eier av parkeringsplass har rett til leieinntekter på denne.
– Det er tinglyst rett til å nytte «gamle stien» som gangveg til hytta. Se vedlagt erklæring/avtale.

Kommentarer egenerklæringsskjema:
– Mindre lekkasje fra toalett i andre etasje. Er utbedret av tidligere eier.
– Tekking på taket var dårlig og ble utbedret av forrige eier.
– Observert minimal mengde kondens utenpå pipe i 2.etg på bad ved kun en anledning.
– Terrassen ble utbedret av forrige eier.

Takstmanns konklusjon:
Tilstanden på boligen fremstår som generelt god, både innvendig og utvendig. Det må allikevel påregnes vedlikehold av boligen. Det er gitt TG2 som høyeste tilstandsgrad på enkelte bygningsdeler som forklares utfyllende videre i rapporten. Tilstandsgrader gitt i denne rapport baserer seg i hovedsak på alder/slitasje av bygningsdeler og ikke skader som åpenbart vil utløse utskifting og reparasjoner. Det er allikevel enkelte bygningsdeler/utstyr/installasjoner som trenger utskifting/oppgradering.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?