Velkommen til Skillebekkgata 22!

Haugesund - Hauge

De tusen hjem - En av de største leilighetene i prosjektet - 2 bad -2 soverom

Prisantydning:
 1 850 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
64/64 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 850 000
Fellesutg.
kr  2 074 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
1920
Primærrom
64 kvm.
Bruksareal
64 kvm.
Soverom
2
Tomt
3782 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
1194
Oppdragsnr.
1-0245/21
Finnkode
222348320

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til «De tusen hjem» og Skillebekkgata 22! Boligkomplekset fikk en omfattende facelift i 2017, og denne leiligheten fremstår som moderne og arealeffektiv, med blant annet gjennomgående planløsning og åpen løsning mellom stue og kjøkken – Her kan du lage mat til venner og familie samtidig som småpraten går. Leiligheten er en av de største i sameiet og inneholder 2 soverom og 2 bad. Det finnes kun 3 slike leiligheter med denne størrelsen i hele sameiet. Overflatene er holdt i tidsriktige farger. Fra Skillebekkgata 22 er det kort gangavstand til alle fasilitetene i sentrum og fantastiske rekreasjonsområder.

+- Innhold

Leiligheten ligger i byggets toppetasje (3. etasje) og inneholder 2 soverom, entré/gang, 2 bad/vaskerom og stue/kjøkken i åpen løsning

I tillegg medfølger 2 boder i kjeller og én på loft

+- Standard

Leiligheten ble betydelig oppgradert i 2016 og fremstår som moderne og trivelig. Lyse, pene overflater. Pent laminatgulv i samtlige rom, med unntak av bad som er helfliset.

– Lys og trivelig stue med sosial, åpen kjøkkenløsning.
– Pen, tidløs kjøkkenløsning med innredning fra IKEA. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet er oppgradert.
– Leiligheten har 2 gode soverom og 2 bad
– 2 Helflisede bad/vaskerom som inneholder dusjnisje med glassvegger, servant nedfelt i baderomsinnredning, veggskap, samt opplegg for vaskemaskin. Elektrisk avtrekksvifte.
– Laminatgulv og malte vegger.
– Entré/gang med adkomst fra felles trappegang.

Overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte flater og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig takess

+- Beliggenhet

Enten du går eller sykler, vil du uansett oppleve at det aller meste er innen kort avstand når du bor på Hauge. Følelsen av å bo i et rolig og trivelig nabolag, samtidig som du kan rusle ned til liv og røre i sentrum på bare 10-15 minutter.

Er du glad i friluftsliv, eller kanskje det er viktig med grøntarealer for å lufte den firbeinte? Opplev den ville og vakre Kyststien, som starter i enden av Skillebekkgata, eller legg joggeturen i retning Vangen, opp til Kattanakk og derfra til Djupadalen og Eivindsvatnet. På varme sommerdager er det herlig å kunne kjøle seg ned i Skeisvannet eller Asalvika, hvor det blant annet er anlagt barnevennlig sandstrand og solstoler. I Vangen finner dere også en stor, familievennlig lekeplass. Lotheparken er en grønn liten lunge på østsiden av Karmsundgata. Her kan dere klatre opp trappene og nyte flott utsikt på toppen av berget, mot havet i vest.

Haugesund har investert mye i idrett de siste årene, og dette gjenspeiles i den store idrettsparken på Skeisvang, beliggende få minutter øst for Hauge. Her er det anlagt stort fotballanlegg, volleyballbaner, flerbrukshall, innendørs klatrevegg, ishall, svømmehall, friidrettsarena m.m. Her finnes i all hovedsak et godt idrettstilbud for de fleste!

+- Omkostninger

47 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
56 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Bygningen er verneverdig. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Hovedsakelig gateparkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser. Sameiet har noen parkeringsplasser på egen eiendom.

+- Byggemåte

Boligblokk i 3 etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur i betong og innvendig påforet og isolert/platet. Takkonstruksjon med sperrer i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Det planlegges å anlegge 10 parkeringsplasser og klargjøre for el-bil lading, når Haugaland kraft har løsning vil det bli montert el-billadere. jf. protokoll fra ordinært årsmøte.

Fasaden til eiendomsmassen er registrert som bevaringsverdig. Det er derfor ikke tillatt å entre uttrykk (herunder fargevalg), eller montere på fasaden (eks antenner, parabol etc).

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?