Velkommen til Valevegen 94!

Sveio - Valevåg

Valevåg - Enebolig brukt som fritidsbolig i landlige omgivelser på stor tomt, med utsikt til sjøen.

Prisantydning:
 2 650 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
99/99 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 650 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2001
Primærrom
99 kvm.
Bruksareal
99 kvm.
Soverom
2
Tomt
1852 m²
Kommune
Sveio
GNR
9
BNR
48
Oppdragsnr.
1-0239/21

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Valevegen 94! Denne boligen ligger med nydelig utsikt til sjøen, den nydelige hagen og det flotte landlige landskapet som omgir denne eiendommen. Om du velger å bruke huset som hytte eller bolig, vil du sette pris på nærheten til butikken, sjøen og naturen like rundt hjørnet. Det første som møter deg når du kommer til eiendommen er en stor singlet gårdsplass med plass til flere biler og med et nydelig skue mot hagen og terrassen. Sportsbod med plass til sykler og plenklipper står like til terrassen. En enorm terrasse med plass til både familie og venner samlet. Inne er det stor stue med flott vindusfasade mot sjøen og peisovn, kjøkken med god arbeidsplass og integrerte hvitevarer. Mulighet for kjøp eller leie av båtplass i nærområdet. Velkommen!

+- Innhold

Valevegen 94!

Innhold:

Hovedetasjen:
Entre/ trappegang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom.

Overetasjen:
Loftstue, 2 rom brukt som soverom.

+- Standard

Valevegen 94!

På veien bort til denne eiendommen kjører en forbi både sjøen, lekeplass og butikken. Hver ting en samlingsplass og mulighetene for å slå av en prat med naboene. Et koselig lite tettsted der det er koselig sommer som vinter, men der sommeren virkelig får vist frem stedet. Store trær og store grønne lunger lager den riktige atmosfæren i landlige omgivelser. Vakkert sted med badeplass og mulighet for leie eller kjøp av båtplass like nedfor. Det er vegrett langs grensen på gnr 9 og bnr 28 og vegen skal vedlikeholdes av rettighetshaver.

Boligen er registrert som en bolig men blir brukt som en fritidsbolig idag. På eiendommen er det singlet gårdsplass, nydelig hage med plen, planter og prydbusker. En enorm terrasse og hage med usjenert beliggenhet.

Boligen har inngangsparti på baksiden av boligen.

Hovedetasjen:
Det første du kommer til er entre med garderobe, fullfliset bad med plassbygd vask og seksjon for vaskemaskin og hyller for lagring, dusjhjørne og wc. Stuen har store vinduer mot hagen og sjøen, samt peisovn og utgang til terrasse og hage. Kjøkken har integrerte hvitevarer som komfyr og platetopp, god arbeidsplass og masse skuffer og skap for lagring av matvarer. Foreldresoverom med garderobeskap og godt barnesoverom. Varmepumpe i stuen for effektiv oppvarming.

Overetasjen:
Romslig loftstue med store trekant vinduer mot hage og utsikten til sjøen. Et koselig samlingspunkt for barn og barnebarn. 2 små rom med gode vinduer som brukes som soverom og en bod for lagring.

Til terrassen står det en sportsbod med plass til både sykler, leker, verktøy og plenklipper.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger lunt og solvendt til i Valevegen i Valevåg. Kort avstand til butikken som ligger like bortenfor, samt Valevåg ferjekai og sjøen. Utsikt ut over nabobebyggelsen og mot sjøen i vest. Mange fine plasser en kan gå til med båt å bade. Bømlafjorden er kjent for bra fiskeplass. Mange flotte gåturer i nærheten som Trollavassnipen, Sveio sin høyeste topp, Siggjo på Bømlo, Stovegulvet på Stord osv. Heiane på Stord tar 17 min kjøring, der finner en kjøpesenter osv.

+- Omkostninger

66 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
66 250,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eigedomen består av 2 teigar. Teigen i aust viser i hovudsak bustadføremål, men den austre delen av denne teigen ligg innanfor reguleringsplanen for Valen gnr. 9 bnr. 2, planid 2000002. Arealet er vist i reguleringsplanen som friluftsområde. Den siste teigen er avgrensa og ligg isolert langs vestsida av gnr. 9 bnr. 23 med bustadføremål, og noko (10 m2) blanda føremål (Forretning, Kontor og Bustader). Arealet er så avgrensa at det ikkje sjølvstendig kan byggjast ut.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

+- Byggemåte

Fast grunn. Fundamenter av betong. Gulv av betong på grunn. Isolert. Naturlig drenering. Rennenedløp til bakken. Yttervegger av Leca isoblokk og bindingsverk av tre. Leca med pusset overflate. Bindingsverk kledd med villmarkspanel. Vinduer med karmer og foringer av tre. Isolerglass. Entredør med karmer og foringer av tre. Isolerglass. Skyvedør i tilknytning til stue av pvc-plast. Isolerglass. Saltak i trekonstruksjon. Tekket med betong takpanner.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe, peisovn og ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Loftsetasjen er ikke godkjent for varig opphold.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?