Velkommen til Forehammar 23!

Haugesund - Skåredalen

Skåredalstoppen - Helt ny og innflytingsklar 3-roms - 84 kvm stor terrasse - Garasjeplass

Prisantydning:
 937 500
Eiendomstype:
Andelsleilighet
P-rom/BRA:
89/89 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  937 500
Fellesgjeld
kr  2 812 500
Totalpris
kr 3 750 000,-
Fellesutg.
kr  6 394 per mnd.
Eiendomstype
Andelsleilighet
Byggeår
2021
Primærrom
89 kvm.
Bruksareal
89 kvm.
Soverom
2
Tomt
5 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
415
Oppdragsnr.
1-0278/21
Finnkode
222340161

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til denne splitter nye leiligheten i populære Skåredalen!
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder 2 soverom, romslig stue, flott kjøkken med integrerte hvitevarer, lekkert, fliselagt baderom med varmekabler i gulv, separat WC og vaskerom. Fra stuen har man utgang til en fantastisk terrasse på hele 84 kvm! Terrassen har overbygg som gjør at du kan ta kosen ute og nyte den flotte utsikten, uavhengig av været. Leiligheten er tegnet av arkitektkontoret Brekke Helgeland og er tenkt tilpasset en moderne stil. Medfølgende parkeringsplass og sportsbod i garasjeanlegg.

Boligen ligger fint til på toppen av Skåredalen med utsikt og gode solforhold. Skåredalen er et attraktivt sted å bo, med nærhet til skoler, barnehager, butikker og flotte turområder!

+- Innhold

Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, baderom, WC og bod/vaskerom.

Hver leilighet får bruksrett til 1 stk. parkeringsplass i lukket garasje, sykkelparkering og sportsbod på ca. 5 m2.

+- Standard

Entré: Innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Lys eikeparkett på gulv, spotter i tak og slette vegger.

Stue: Flott og romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord med stoler. Rommet er lyst som gir en deilig følelse året rundt. Her har du vinduer fra gulv til tak som slipper inn rikelig med naturlig dagslys, og ikke minst en flott utsikt! Fra stuen har du også utgang til en stor og solrik terrasse på hele 84 kvm. Her gjør det heller ingenting regner en sommerdag. Terrassen har nemlig overbygg som gjør at du kan ta kosen ute og nyte den flotte utsikten. Det er tilrettelagt for innglassing slik at dette enkelt kan monteres senere.
Det er installert varmepumpe i stuen.

Kjøkken: Den åpne stue- kjøkkenløsningen er både sosial og praktisk. Her kan man stå å lage mat samtidig som man prater med gjestene. Lekker kjøkkeninnredning i grått, med god skapplass. Her er det integrerte hvitevarer som kombiskap, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Soverom: Denne leiligheten har totalt to soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Soverom 2 passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.

Baderom: Lekkert baderom med stilrene og moderne fliser på vegger og gulv. Badet inneholder vegghengt toalett, stort dusjhjørne med garnityr, lys baderomsinnredning med vask og speil med lys. Varmekabler i gulv.

WC: Separat WC med vask og vegghengt toalett. Perfekt når man har gjester på besøk!

Bod/vaskerom: Praktisk innvendig bod med opplegg for vaskemaskin.

Bod: I tillegg til bod i leilighetene er det sportsboder til alle. Her kan du oppbevare alt av utstyr og innrede med smarte hylleløsninger om
du ønsker det. Så slipper du å ha julepynt, ski og fiskestenger inne i leiligheten!

Leiligheten er tegnet av arkitektkontoret Brekke Helgeland og er tenkt tilpasset en moderne stil.

Overflater:
Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett, fliser på bad, våtromsbelegg i bod.
Vegger: Sparklet og malt gips, fliser på bad.
Himlinger: Sparklet og malt gips.

+- Beliggenhet

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen. I umiddelbar nærhet finner dere stort friområde med lekeplass og ballplass.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

Forbrukeren skal betale følgende omkostninger i tillegg til innskuddet:

430,- Registrering av avtale om borett
430,- Hjemmelsovergang
430,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
——————————————–
1 492,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,-.

Felleskostnader løper også fra innflyttingstidspunktet (se eget pkt.) Det tas forbehold om endringer på størrelsen på gebyrer og avgifter som er fastsatt av offentlig myndighet.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Boligen er ikke energimerket på tidspunkt for utarbeidelse av salgsoppgave. Boligene bygges iht. Husbanken sine krav til energi i tillegg til gjeldende byggeforskrifter. Energimerking må foreligge for å få utstedt ferdigattest.

+- Parkering

Parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg medfølger. Mulighet for El-bil ladning (kostnad for evt. ladepunkt tilkommer!).

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra leveransebeskrivelse:
Ytterveggene blir kledd med liggende/stående kledning. Type/farge avklares endelig i samarbeid med utbygger og arkitekt. Takrenner og taknedløp tilkobles overvannssystemet. Ytterdører og porter til fellesanlegg, garasjeanlegg, felles ganger og korridorer leveres malt i farge bestemt av arkitekt. Terrasser i 1. etasje får trykkimpregnerte materialer i henhold til tegning. Terrasser i 2. og 3. leveres med tett dekke jfr. tegning.

Innvendig: Vertikale lyd/ brannskillevegger mellom boligene monteres i henhold til byggeforskriftene, med støpte dekker/etasjeskiller.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Luft-vann varmepumpe med viftekonvektor uten kjøling, og varmekabler på baderom.

+- Diverse

– Balansert ventilasjonsanlegg med tilluft / avsug fra kjøøken, bad og bod med tilluft i alle oppholdsrom.
– Røropplegget blir levert i «rør i rør» system med kontrollskap.
– 200 liters varmvannsbereder samt avløp og kran til vaskemaskin finnes i bod.

I nye bygg vil det normalt oppstå riss i/ved skjøter og sammenføyninger, dette på grunn av setninger og uttørking av materialer. Det påpekes at dette ikke er reklamasjonsberettiget.
Boligen ryddes og det blir foretatt en enkel utvask før overtakelse.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?