Velkommen til Steffen Staalesens gate 48E!

Haugesund - Hasseløy

Stor, lys og trivelig leilighet med nydelig utsikt til sjøen! Garasje og båtplass - Gode solforhold

Prisantydning:
 2 850 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
91/94 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 850 000
Fellesutg.
kr  2 414 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
1997
Primærrom
91 kvm.
Bruksareal
94 kvm.
Soverom
2
Tomt
3486 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
251
Oppdragsnr.
1-0203/21
Finnkode
221204333

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Steffen Staalesens gate 48E!

Flott, stor og innholdsrik leilighet med både garasje og båtplass. Leiligheten ligger fint til med nydelig utsikt til sundet og det yrende maritime miljøet. Med gangavstand til sentrum med alle fasiliteter er det minutter fra du har bestemt deg, til du er på Kafe i sentrum.
Leiligheten har utsikt ned til båtplassen og det omkringliggende området. Med romslig entre kan du ta imot gjestene og med 2 gode soverom er det overnattingsplass. Stor stue og kjøkken med både plass til flere salonger og spisebord både i stuen og på kjøkken. Flott utsikt til sjøen fra store vinduer og fra stor altan. Bad med varmekabler, dusj, vask i seksjon og wc. I tillegg er det bod og sportsbod.

+- Innhold

Stor leilighet i beste 2. etasje med flott utsikt til sjøen og egen båtplass

Inneholder:
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, bod og entré.

Utvendig bod og garasjeplass i lukket anlegg.
Båtplass medfølger salget.

+- Standard

Leiligheten ligger i populære 2. etasje, den har store gode romløsninger og flott vindusfasade med masse lys og utsikt til Sundets yrende båtliv.
Fra leiligheten ser en ned der det er egen båtplass. Det er også egen garasjeplass til denne boligen.
Leiligheten har egen inngang og det er lov til å ha kjæledyr da en ikke trenger gå inne i felles ganger.

Leiligheten ligger i enden av bygget og dette gir et romslig inngangsparti. Første man møter er en romslig entré med garderobeskap, her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Stuen er romslig med god plass til flere møblement. Siden leiligheten ligger på enden får man ekstra mye lys inn i leiligheten, i tillegg har man flott sjøutsikt. Fra stuen har man utgang til en hyggelig og solrik altan. Her kan man nyte varme sommerdager, samt følge med på båtene som kjører forbi. Kjøkkenet er separat og hyggelig med plass til spisebord med stoler.

Denne leiligheten inneholder to soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Soverom 2 passer utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Begge rommene er utstyrt med garderobeskap.

Ellers har leiligheten en praktisk løsning med baderom og separat vaskerom. Badet er romslig og inneholder toalett, servantskap med speil og vask og dusjløsning med garnityr. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til tørketrommel og hyller til oppbevaring.

Overflater:
Gulv: Parkett, belegg
Vegger: Malt tapet, baderomsplater
Himlinger: Malt gips

+- Beliggenhet

Meget trivelig og sentral beliggenhet på sørsiden av Hasseløy/Bakarøynå mot Smedasundet. Hasseløy er en idyllisk vestlandsperle – den nordligste av de sentrumsnære øyene i Haugesund. Kombinasjonen av den gamle trehusbebyggelsen og moderne leilighetsbygg skaper en spennende og behagelig atmosfære. Hasseløy har et maritimt og tilbaketrukket miljø, samtidig som det er gangavstand til alle fasilitetene i og nær sentrum.

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over kaffe, kjøpe klær til festen eller få anbefalt en hvitvin til rekene, er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.
Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere og yrende folkeliv. Sykehuset er like i nærheten, biblioteket like ved, og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen og maner de hvitkledde til å «peisa på» for en ny medalje i Tippeligaen.

+- Omkostninger

71 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert under sentrumsplanen for Haugesund.

Kommuneplaner:
Id: RL1700
Navn: Kommunedelplan for sentrum 2014-2030, Sentrumsplanen
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende
KPAngittHensyn: Bevaring kulturmiljø

Reguleringsplaner:
Id: RL1233
Navn: Bebyggelsesplan Steffen Staalesensgate 40, 40C, 48
Formål: Felles avkjørsel, grøntareal, gangareal, boder, blokkbebygelse, felles garasjeanlegg, søppel, lekeareal.

Id: RL1580
Navn: Del av Skagen, ved Kystverket
Formål: Felles avkjørsel

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Egen garasjeplass, gjesteparkering og parkering i gate etter gjeldende regler.

+- Adkomst

Følg veien over Hasseløy bro og ta til venstre når du kommer over broa. Følg veien og ta til høyre i enden av Hasselgata. Fortsett rett frem og leiligheten ligger på venstre side av veien like før Kystverket

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon utført som saltak. Tekket med betong takpanner.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Takstmanns konklusjon:
Leiligheten ligger på 2. etasje i en bygning oppført med underetasje, 1. etasje, 2. etasje og 3. etasje. Leiligheten ligger mot sør-øst Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon utført som saltak. Tekket med betong takpanner. Det pågikk utvendige malings arbeider ved befaring. Leiligheten har vært utleid den senere tid og har normal slitasje. Det blir gitt tilstandsanmerkninger som følge av normal slitasje og alder.

Det er i følge referat fra årsmøte vedtatt økning av husleie på totalt 250.000,- per år. Delt på 25 boenheter blir dette 3.400 per kvartal, altså en økning på 1.133,- per måned.

Det er også flertall for oppheving av vedtak om forbud mot varmepumper, det vil dermed være mulig å montere varmepumpe. Det vil bli regler for plassering, og må ikke være til sjenanse for andre boenheter.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?