Velkommen til Laksodden 95!

Karmøy - Skudeneshavn

Stor, flott helårshytte med egen båtplass og sjøbod

Prisantydning:
 3 950 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
132/132 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 950 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2012
Primærrom
132 kvm.
Bruksareal
132 kvm.
Bruttoareal
147 kvm.
Soverom
4
Tomt
1586 m²
Kommune
Karmøy
GNR
52
BNR
41
Oppdragsnr.
1-0220/21
Finnkode
229102974

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Laksodden er et hyttefelt ved vakre Skudeneshavn. Alle hyttene har båtplass og sjøbod. I nr. 95 finner du fire store soverom og to delikate bad. Åpen kjøkkenløsning med god arbeidsplass og storslagen utsikt over skipstrafikken på Karmsundet. Velutstyrt kjøkken og plass til 12-14 personer ved bordet. Romslig inngangsparti med glassvegger – en ekstra stue. Hytta er bygget i to isolerte deler, så ett soverom med bad kan brukes som en «stille sone».Påkostede uteområder med skifer og stor takterrasse. Her finner du alltid en lun krok. Utebod under trapp, og elektrisk opplegg til utendørs spa. Hytta ligger sørvendt, helt i utkanten av feltet og nærmest båthavnen. Korte avstander til fine turområder, nydelige strender og idylliske småbyer.En halvtime til Haugesund og drøyt halvannen til Stavanger

+- Innhold

Hytten går over 2 etasjer og alt er innredet og ferdig og inneholder:

Underetasjen:
Gang / hagestue, bad/vaskerom, gang, 3 soverom, bad, soverom.

Overetasjen:
Stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Stor takterrasse.

Egen båtplass og sjøbod til hytten.

+- Standard

Laksodden 95 ligger med panoramautsikt til sjøen og fremstår i seg selv som gjennomført og meget bra såvel utvendig som innvendig.

Rundt hytten er det skifer og fliser som gjør det behagelig å gå rundt på bare føtter. Det er nydelige natursteinsmurer og koselige steder å sette seg i le den dagen det blåser. Det er lagt opp strøm til jacuzzi om det skulle friste å få på plass. Under trappen som går opp til takterrassen er det en liten sportsbod med god plass.

Innholdet i selve hytten er som følger:
Underetasjen:
Det første som møter deg er en stor åpen entre med soverom og kombinert bad på den ene siden og inngang til resten av hytten på den andre. Går en rett frem i entreen kommer en ut på baksiden. Løsningen er genial. Seksjonen til venstre er helt lydisolert, en fantastisk løsning hvis man er mange på hytta og noen trenger ekstra nattero, enten det er småbarn eller besteforeldre. . Badet er fullfliset har varmekabler, vegghengt wc, dusj og vask i seksjon, med opplegg for vask og tørk.

Til høyre kommer en først inn i en lys trappegang med stor speilgarderobe. I denne seksjonen er det tre gode soverom, alle med plass til dobbeltseng om ønskelig. Eget romslig og lekkert, fullfliset bad med varmekabler, dusj, vask i seksjon og vegghengt wc.

Overetasjen:
Når en kommer opp trappene til 2 etasje er det utsikten som først gir wow følelsen. Med enorm vindusfasade som dekker hele synsfeltet ditt er det kun havet og naturen som viser seg i all sin prakt. Du vil forstå hva jeg mener med wow, når du kommer på visningen! Når øynene får samlet seg og du ser mer innover i rommet er det størrelsen på rommet og Raispeisen i stuen som smykker seg midt i rommet du ser. Stuen er stor og har plass til både flere salonger og stort spisebord med utrolig utsikt.

Kjøkkenet er i åpen løsning for at alle skal kunne være sammen selv om noen lager mat og andre koser seg med noe godt i glasset enten ved peisen eller inntil øya som også har sitteplass. Kjøkkenet har alle integrerte hvitevarer som stort kjøleskap og fryseskap, komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiovn/dampovn. Underlimt vask for effektiv rengjøring og store skuffer og smarte løsninger. God arbeidsplass og nydelig utsikt til alt og alle og havet der ute.

Veggen mot takterrassen er for det aller meste vinduer og dør med vinduer. Så selv om de fleste er ute på takterrassen vil en ha kontakt med dem fra kjøkken og også kunne nyte utsikten den veien. Takterrassen er stor og har også plass til flere salonger og stort spisebord… Dette er luksus!

Velkommen for egen besiktigelse!

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger fritt og solvendt til på Laksodden, et etablert hytteområde på sør-østre del av Karmøy. Kort avstand til båthavn og turområde. Ca. 4 km. til Skudeneshavn og ca. 14 km. til Kopervik. 35 minutt til Haugesund.

Fri utsikt utover hytteområdet, Karmsundet, Boknafjorden og sørover mot Stavanger.
En ser fyrlysene på Kvitsøy og vindmøllene på Undheim.

Feltet er ferdig utbygd med 28 hytter, de siste ferdigstilt i 2020.

+- Omkostninger

98 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
111 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Fritidsbebyggelse. Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF (landbruk, natur- og friluftsområder). For kopi av kommunedelplan og bestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Felles parkeringsplass like bortenfor hytten. Mulighet for av og pålessing ved å kjøre helt til døren.

+- Byggemåte

Fundamenter av betong. Fast grunn. Gulv av betong. Isolert med skumplast. Fliser og parkett på gulvoverflatene. Synlig betong i utvendig bod. Naturlig drenering. Rennenedløp til bakken. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med Møre Royal trepanel. Det ble opplyst at trepanelet var oljet i 2020. Vinduer med karmer og foringer av tre. Isolerglass. Flatt tak i trekonstruksjon. Tekket med belegg / asfaltpapp. Etasjeskille av tre. Terrassen danner tak over del av hytten. Terrasse i tilknytning til 2. etasje. Dekke tekket med belegg / asfaltpapp. Royalimpregnert terrassebord. Rekkverk av tre og noe glass.?Deler av terrassen og utvendig trapp danner tak over utvendig bod.

+- Overtakelse

Snarest etter avtale.

+- Oppvarming

Peisovn, varmekabler og ellers elektrisk oppvarming. Stillegående og svært effektiv varmepumpe.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?