Velkommen til Skrestølen tomt!

Karmøy - Skre

Stor tomt i område regulert til boligbebyggelse

Prisantydning:
 1 100 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 100 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
3034 m²
Kommune
Karmøy
GNR
112
BNR
78
Oppdragsnr.
1-0192/21
Finnkode
220683266

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Denne eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, så for deg som ønsker stor plass med masse muligheter og nydelig utsikt til Førresfjorden, så er dette en av få muligheter. Med nesten 1,8 mål tomt er det flere muligheter enn for de fleste som kjøper tomt i dagens marked. Det ligger vann og avløp i vegen som går opp til eiendommen. Tomten ligger som sagt med nydelig utsikt til Førresfjorden, det er endel trær på tomten, så med fordel kan endel av dette tas vekk for ytterligere utsikt og opplevelse av den flotte eiendommen. Tomten kan besiktiges på eget initiativ eller etter avtale med megler.

+- Beliggenhet

Beliggende på stor utsiktstomt i etablert boligområde på Skre. En koselig gate med enebolig bebyggelse. Det er endel skog på tomten, men det vil kunne bli en tomt med nydelig utsikt til Førresfjorden. På sykkel tar det 5 minutt til butikk i Skåredalen og det er gangsti til skolen på Kolnes

+- Omkostninger

27 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
40 272,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Bebyggelsen skal ikke ha høyde over 8 meter fra planert terreng. Høyde måles som i tekniske forskrifter til lov om planlegging og byggesaksbehandling. Tomteutnyttelsen skal ikke overstige BYA=20%.

+- Adkomst

Kjør østover på riksveien og ta til venstre inn i Skrestien og følg veien videre østover. Ta andre vei opp til venstre i Skrestølen og eiendommen ligger da på høyre side av veien oppi bakken.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Det ble forsøkt flytting av eiendommen til Tysvær kommune i 2020.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?