Velkommen til Vatjønnvegen 108!

Vinje - Vamark

Meget flott laftet hytte med 4 soverom og 2 bad - Utsiktsbeliggenhet

Prisantydning:
 4 350 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
110/116 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 350 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2012
Primærrom
110 kvm.
Bruksareal
116 kvm.
Soverom
4
Tomt
1130 m²
Kommune
Vinje
GNR
92
BNR
2
Oppdragsnr.
1-0204/21
Finnkode
220874991

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Vatjønnvegen 108! Meget flott tømmerhytte og anneks oppført av Gaardslaft, med leveranse fra den anerkjente leverandøren LHM. Hytten inneholder bl.a. 4 soverom med 11 sengeplasser, i tillegg til at det ene rommet i annekset er innredet med seng. 2 bad. Dette er eiendommen for deg som ønsker rekreasjon i rolige og vakre omgivelser – og ikke glem å nyte et deilig bad i jaccuzzien, eller det flotte Tyle dampbadet, med integrert dusj. Her får du mange flotte kvaliteter, med bl.a. heltre kjøkkeninnredning, senger og garderobeløsninger. Varmekabler i alle gulv – med appstyring – gir en god grunnvarme når du kommer opp. Ellers kan du velge blant varmepumpen eller den effektive Contur klebersteinsovnen når det gjelder oppvarming. Vel møtt til visning!

+- Innhold

Hytten er innredet med alt på en flate, og inneholder;

Entré, gang, bad 1, bad 2 m/uttak vaskemaskin, 4 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning.

Aneks:
Bod og soverom.

+- Standard

Meget flott og laftet hytte med nydelige detaljer. Hytten er bygget i regi av Gaardslaft og levert av den anerkjente leverandøren LHM. Flotte material- og fargevalg gir en nydelig til familiens samlingssted.

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Laftede vegger beiset i behagelig og lun farge. Kvalitetsmaterialer går igjen i hytta som heltre gulv og panel i tak. Store vinduer som gir mye naturlig lys. En flott peisovn i kleberstein gir god varme. Denne har for øvrig integrert vifte som gjør den i stand til å blåse varm luft ut i rommet. Stor og lekkert kjøkken med benkeskap, høyskap og kjøkkenøy. Kjøkkeninnredningen er mørk laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Kjøkken har mye god skap- og benkeplass. Her er det god plass både i sofakrok og rundt spisebordet til hele familien. Utgang til lun og usjenert terrasse.

Hytta har totalt 2 fulle bad som er rene luksusen på en hytte. Det størrste badet inneholder Tyle dampbad med integrert dusj og sitteplass for 3 personer, baderomsmøbel med servant og toalett. Ellers opplegg for vaskemaskin. Det er laftede vegger og fliser på gulv som viderfører stilen i hele hytten. Egen utgang til terrasse med jacuzzi og fantastisk utsikt. Det andre badet inneholder toalett, dusjkabinet, baderomsmøbel med servantskap og varmtvannsbereder. Smart tørkeløsning i tak. Flisebelagt gulv og laftede vegger.

Her er det nok soveplasser til hele familien. Hovedsoverommet er beregnet til dobbelseng og god plass til garderobe. De 3 restende soverommene inne i hytta har alle praktisk plassbygget seng og plass til dobbelseng. Som en bonus har eiendommen også et lite anneks med soverom og bodplass. Deilig for de gjestene som liker å trekke seg litt tilbake.

Romslige entré med mulighet for garderobe.

Fantastisk rolig beliggenhet med nærhet til natur og turområder. Nydelig utsikt fra flott terrasse.

Hytten har varmepumpe samt varmekabler i alle gulv – med appstyring. Soverommet i annekset har også varmekabler.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Vamark, i kort avstand fra avkjørsel Haukeli mot Hovden – midt i mellom Vågslid og Hovden. Hytten ligger fritt og usjenert, med flott utsikt og gode solforhold.

Dette er eiendommen for deg som ønsker å oppleve fjellheimens ro og fred, i vakre omgivelser.

Eiendommen er et ypperlig utgangspunkt for alpint. Fra hytta er det ca. 25 minutter kjøring til Hovden, og ca. 20 minutter til Vågslid. Alpinanlegget på Hovden er Sørlandets største skianlegg, og har hele 33 løyper, 3 heiser og 5 skitrekk. Vågslid har 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk, samt eget barnetrekk/band. Begge alpinanleggene har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Området er kjent for en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. På vinterstid er eiendommen er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Snøforholdene kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Løypene i umiddelbar nærhet kjøres med scooter på dugnad, blant medlemmene i hytteforeningen. Om man ønsker mer varierte skiturer, kan man også ta turen til både Hovden og Vågslid/Haukeli, med et hav av løyper.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Haukeligrend sentrum ca. 7 minutters kjøring fra eiendommen. Her er blant annet matvareforretning og restaurant. Videre har du Edland med ca. 10 minutters kjøring fra hytta. Her finner du blant annet større matvareforretning, sportsbutikk og bensinstasjon. Ellers rikelig med fasiliteter på Hovden.

+- Omkostninger

108 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
121 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til frittliggende fritidsboligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i eget gårdsrom

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Hytta:
Fundamentert på antatt god grunn, grunnundersøkelser er ikke foretatt. Ringmur i betong med isopor utvendig. Drenering antatt som normalt ved byggetidspunktet, da innvendig gulv er høyere en utvendig terreng er det trolig kun steinsatt. Vegger i trekonstruksjon av tømmerplank. Vinduer med karmer i tre og isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner med åser av tømmer og sutaksbord. Tekket med takfolie, isolasjon og torv. Takrenner av takfolie og nedløp i metall med rør og kjetting.
Beslag i metall. Utvendig platting i tre med spaltegulv.

Anneks:
Ringmur i betong med utvendig isopor, tømmervegger og saltak i trekonstruksjon med åser og tekking med folie med isolasjon og torv over. Dører og vinduer i trekonstruksjon med isolerglass

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er gulvarme i alle rom – med appstyring. Det er luft til luft varmepumpe. Vedfyring.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?