Velkommen til Finnåsvegen!

Bømlo - Finnås

Tomt med nydelig utsikt til sjøen, Finnåsvika og Åreidbukta like nedenfor

Prisantydning:
 490 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  490 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
825 m²
Kommune
Bømlo
GNR
6
BNR
27
Oppdragsnr.
1-0208/21
Finnkode
220167122

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Finnås ligger nydelig til med omkringliggende natur og hele Finnåsvika i front og Åreidbukta nær der dette ligger, med alt det maritime miljøet med folk som står på vannski, vannscooter og fisker. På gjestehavna på Finnås, like over fjorden (Kulleseidkanalen) kan folk fra nær og fjern treffe deg for en kopp kaffe, et bedre måltid eller kanskje noe godt å drikke fra baren som er på grendahuset. Turløype til Siggjo like ved. Tomten skråner noe mot sjøen, men bør være relativt enkel å benytte. Tinglyst Vegrett. Mulighet for tilknytning til offentlig vann og avløp. Tomten ligger helt inntil og er nærmeste nabo til Finnåsvegen 484 som er å finne på GPS. Tomten kan besiktiges på eget initiativ eller etter avtale med megler.

+- Beliggenhet

Finnås er en av perlene på Bømlo. Bømlo er en øykommune sør i Hordaland med over 11.000 innbyggere, og kommunen består av flere øyer og holmer. Finnås ligger nydelig til med omkringliggende natur og hele Finnåsvika i front og Åreidbukta nær der dette ligger, med alt det maritime miljøet med folk som står på vannski, vannscooter og fisker. På gjestehavna på Finnås, like over fjorden (Kulleseidkanalen) kan folk fra nær og fjern treffe deg for en kopp kaffe, et bedre måltid eller kanskje noe godt å drikke fra baren som er på grendahuset. Her arrangerer de kulturaktiviteter og tilbyr kurs- og konferansearrangementer, og i grendehuset har de egen scene med bar og over 110 forskjellige ølsorter. Og de serverer til og med sin egen øl med egen «label» levert av bryggeriet 7 FJELL.

Det er nydelige turområder like til tomten der dette er. Med blandingen av fastboende og mange hytter blir det et fantastisk sted å kose seg sommer som vinter.

+- Omkostninger

14 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
27 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: «spredt boligbebyggelse». Eigedomen ligg i LNF-område der spreidd bustadbygging kan tillatast, blandt anna er det sett eit tak/tal på kor mange bueiningar som kan byggjast i planperioden.

+- Adkomst

Fra Haugesund, kjør gjennom tunellen og tar av til høyre og videre vestover, over bruene mot Bømlo. Kjør ca 4,2 kilometer og ta til venstre inn på Håvikbrekka og følg veien til Finnåsvegen kommer i en krapp sving til høyre. Følg veien 5,2 km. Tomten er nærmeste nabo til Finnåsvegen 484 som kan finnes på GPS.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?