Velkommen til Breivika 10!

Tysvær - Breivika

Tysvær - Førresfjorden - Meget idyllisk beliggende fritidseiendom med naust og kai - Flott solrik og lun eiendom

Prisantydning:
 2 690 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
76/110 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 690 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1920
Primærrom
76 kvm.
Bruksareal
110 kvm.
Soverom
3
Tomt
2800 m²
Kommune
Tysvær
GNR
3
BNR
6
Oppdragsnr.
1-0174/21
Finnkode
220141659

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Breivika 10 – Beliggende på solsiden av Førresfjorden og med en svært idyllisk tomt. Eiendommen ligger omkranset av noen få andre hytter og hele området fremstår som en sommeridyll uten biltrafikk m.m. Her finner du roen på egen hytte. Det er oppført en koselig og sjarmerende hytte med flott utsikt til fjorden. Hytten er velholdt og fremstår som klart i innflytting. Det er videre oppført eget naust med tilhørende kai foran. Kaien og naustet er oppført i rekke med naboer. Flott opparbeidet hage foran hytta. Velkommen til visning

+- Innhold

Hytta er innredet over 2 plan:

Hovedplan: Gang, stue med kjøkken i åpen løsning, trapperom, bad og soverom. Det er overbygget terrasse/inngangsparti.

2.etg: Gang, alkove og 2 soverom

+- Standard

Hytta er lys og trivelig og holder god hyttestandard. Vegger er hovedsaklig kledd med trepaneler som er malt i lyse farger. Det er laminat og eller belegg på gulvene. Kjøkkeninnredning i lys utførelse og med gode skapløsninger. Bad er belagt med belegg på gulv.

Velholdt og trivelig hytte som er klar til å tas i bruk. Hytta selges møblert.

+- Beliggenhet

Meget flott beliggende fritidseiendom. Området som hytten er oppført på er et idyllisk hyttetun med noen omkringliggende hytter og naust. Området fremstår som den komplette sommeridyll uten sjenerende biltrafikk m.m Fra hytteeiendommen er det kun få meters gange ned til eget naust og kai. Eiendommen ligger idylisk til i Breivika i Tysvær nær Gismarvik. Det er gode solforhold på eiendommen.

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til LNF (landbruk, natur- og friluftsområder). For kopi av kommunedelplan og bestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Eier har stort sett ankommet hytten med båt. Parkering med bil har vært på biloppstillingsplass som anvist under veibeskrivelse. Denne er ikke tinglyst.

+- Adkomst

Adkomst har hovedsakelig vært via sjøveien.

Om en kommer fra Haugesund eller Karmøy gjennom T-forbindelsen tar en til venstre i den første rundkjøringen en kommer til ut av tunellen. Følg så Havnavegen rett frem ut mot Gismarvik havn gjennom næringsområdet. Tå så inn til høyre på parkeringsplass like før en kommer til endes. Her parkerer enn bilen og følger stien til fots inn til hytten. Ca 5 minutters gange. Det gjøres oppmerksom på at denne parkeringsplassen ikke er tinglyst eller godkjent.

+- Byggemåte

Eiendommen er oppført på grunnmur av lødd stein på den opprinnelige delen av hytta. Påbygg har grunnmur i betongblokker. Yttervegger er tømmerplank og tradisjonelt bindingsverk. Utvendig er hytta er kledd med trepaneler.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Godkjente byggetegninger på tilbygget fraviker fra dagens planløsning. Det foreligger ikke godkjente byggetegninger fra loft og kjeller.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?