Velkommen til Hjartakervegen 15!

Vindafjord - Bjoa

Nostalgisk hyttesjarm med tidsriktig innredning - Fantastisk sjøutsikt

Prisantydning:
 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
42/67 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1945
Primærrom
42 kvm.
Bruksareal
67 kvm.
Soverom
1
Tomt
828 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
255
BNR
53
Oppdragsnr.
1-0218/21
Finnkode
220114536

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til nostalgisk hyttesjarm i Hjartakervegen 15! Ei koselig stue beliggende med flott sjøutsikt på Bjoa. Husker du da storfamilien var samlet på gamlehytta i sommerferien? Nok sengeplasser var det alltid, om man bare var kreativ. Barna som koser seg i hagen dagen lang, og en sliten, men fornøyd gjeng som samler seg foran peisen om kvelden for å spille ludo. Tur til sjøen, alltid med piknikkurven, med vannmelon og saft oppi. Lovnader om en is i løpet av dagen. Denne hytta kan ikke skryte på seg store rom eller gedigen takhøyde. Dette er ikke en «smarthytte» som ønsker deg velkommen med lysene på, ferdig oppvarmet og med fiskeforholdene for de neste dagene ferdig analysert. Til gjengjeld byr den på noe så sjeldent som god, gammeldags hyggefaktor. Snarlig overtagelse mulig.

+- Innhold

1.etasje
Stue, kjøkken, entré, og soverom

U. etasje:
Uinnredet kjeller.

Uthus med utedo

+- Standard

Hytten holder en enkel standard og er for det meste innredet med trepaneler og furugulv. Her er strøm, med nyere tavle og innlagt vann fra brønn. Hytten er velholdt, og har bl.a. nyere taktekking og vinduer (ca. 2003-2005). I tillegg er den oppusset innvendig i senere tid. Hytten har særpreg med flere originale og vakre detaljer.

Stue med nydelig utsikt, vedovn og god plass til sofagruppe/spisebord. Brannmur belagt med skifer. Her får man lett flere soveplasser med en sovesofa. Rommet er fint innredet med hvitmalt tak med bjelker, lysmalt panel og nydelig furugulv. Rommet føles avslappende, oser nostalgi, men med et moderne preg.

Innholdsrikt kjøkken med malt kjøkkeninnredning, malt panel og flott furugulv. Plass til kjøleskap og en mindre komfyr. Innlagt vann. En koselig liten sitteplass foran vinduet – Perfekt til morgenkaffen.

Hytta har et soverom med 4 sengeplasser. Praktisk løsning med køyesenger. Det er også, med enkle grep, mulig å dele rommet i to.

Uinnredet kjeller med gode oppbevaringsmuligheter – kan det være her du i fremtiden bygge bad? I dag må du klare deg med utedo, riktignok av nyere dato (ca. 20 år gammelt).

+- Beliggenhet

Hytten har en nydelig utsiktsbeliggenhet, mot Bjoafjorden. Ca. 20 min med bil til Ølensvåg/Ølen med idrett- og badeanlegg, butikker, frisør, vinmonopol, apotek og Ølen kulturhus.

På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med båtentusiaster ved brygger på forskjellige øyer. Telte kan man for øvrig også gjøre på Vedvikjå badestrand, som ligger kun 10 min gange fra hytten. Du rekker akkurat å bli passe varm til en forfriskende dukkert.

I Vindafjord er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer. Gråhårja er et yndet mål i område – og du har god utsikt til hytten fra toppen.

+- Omkostninger

24 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
37 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for institusjon ifølge reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkeringsplass på gnr. 255 bnr. 141 (ref. rettighet tinglyst 2017)

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fritidsbolig med kjeller og hovedetasje, som er bygget i ca. 1945.Boligen er oppført med grunnmur i betong/stein, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon tekket med pappshingel. Merk at boligen er oppført etter kravene fra byggeåret. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

+- Diverse

Det betales et mindre beløp, ca. kr. 400 per år, for rettighet til vann fra brønn.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?