Velkommen til Haugvegen 1A!

Karmøy - Vormedal

Selveierleilighet med utsikt - Hyggelig uteplass - Populært og sentralt område!

Prisantydning:
 1 490 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
65/65 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 490 000
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2008
Primærrom
65 kvm.
Bruksareal
65 kvm.
Bruttoareal
76 kvm.
Soverom
2
Tomt
736 m²
Kommune
Karmøy
GNR
147
BNR
656
Oppdragsnr.
1-0159/21
Finnkode
219349327

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Haugvegen 1A! Denne leiligheten ligger fint til med utsikt over Karmsundet. Leiligheten ligger i første etasje med trappefri adkomst. Utenfor har man en hyggelig terrasse. Denne leiligheten går over 1 plan og inneholder vindfang, stue, kjøkken, baderom, 2 soverom (1 godkjent) og en utvendig bod. Det er installert varmepumpe fra Enkon.

Vormedal er et populært område med nærhet til alt man trenger. Her er det kort vei til både skole og barnehage. Nærmeste dagligvarebutikk blir Coop Extra Moksheim og Kiwi Vormedal. Ellers ligger Oasen storsenter en kort kjøretur unna, her finner man alt fra butikker til treningssentre. Tuastadvatnet og Norheimskogen ligger ikke langt i fra og byr på flotte turområder. I tillegg er det godt kollektivtilbud videre til Norheim,Karmøy og Haugesund

+- Innhold

Vindfang, stue/kjøkken, bad, 2 soverom
Utvendig bod

+- Standard

Vindfang: Vindfang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Laminat på gulv og malte veggplater. Her er det montert varmepumpe.

Stue: Hyggelig stue med plass til stor sofagruppe og spisebord med stoler. Det er store vinduer som slipper inn godt med lys. Downlights i tak.

Kjøkken: Separat kjøkken. Kjøkkeninnredning med over- og underskap. Det er benkeplate av laminat med nedfelt vaskekum. Det er frittstående hvitevarer. Over komfyren er det ventilator med kanal ut gjennom ytterveggen. I tilknytning til kjøkkenet er det en nisje for vaskemaskinen. Varmtvannstanken og fordelerskapet for rørsystemet er plassert her.

Bad: Helfliset baderom som inneholder veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil samt dusjløsning med garnityr. Avtrekksvifte i vegg.

Soverom: To romslige soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Vi gjør oppmerksom på at det kun er det ene soverommet som er godkjent. Soverom 2 er godkjent til bod og er ikke godkjent til varig opphold.

Bod: Bruksrett til en utvendig bod.

Overflater:
Gulv: Laminat, fliser på baderom.
Vegger: Malte veggplater og fliser.
Himlinger: Malte muroverflater.

+- Beliggenhet

Boligen ligger fint til med utsikt over Karmsundet og Avaldsnes. Vormedal er et populært område med nærhet til alt man trenger. Her er det kort vei til både skole og barnehage. Nærmeste dagligvarebutikk blir Coop Extra Moksheim og Kiwi Vormedal. Ellers ligger Oasen storsenter en kort kjøretur unna, her finner man alt fra butikker til treningssentre. Tuastadvatnet og Norheimskogen ligger ikke langt i fra og byr på flotte turområder. I tillegg er det godt kollektivtilbud videre til Norheim, Karmøy og Haugesund.

+- Omkostninger

37 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
46 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål.
Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

Kommuneplaner:
Id: 670
Navn: Kommuneplan 2014-2023
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringsplaner:
Id: 5065
Navn: Vormedalsvegen – sykkelveg med fortau samt VA-anlegg

Det er planlagt sykkelveg i Vormedalsvegen. Selger opplyser om at dette vil få konsekvenser for tomten.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

På tomten.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport Tom Erik:
Bygget er i all hovedsak i mur, med innvendig påforede og plateslått vegger.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og varmepumpe.

+- Diverse

Det foreligger to tilstandsrapporter fra to forskjellige takstmenn på denne leiligheten. Begge ligger vedlagt i prospektet.
Det foreligger også skaderapport på boligen fra tidligere salg.

Vi gjør oppmerksom på at det ene rommet som er innredet som soverom er godkjent til bod i bygningstegninger. Rommet er dermed ikke godkjent til varig opphold.

Fra tilstandsrapport:
– Leiligheten har vannrør av plast, dette er rør i rør system. Avløpsrørene er av plast. Det er fordeler skap for rør i rør systemet. Det er opplyst at deler av gulvet i leiligheten har nedstøpte vannrør for vannbåren varme. Systemet er ikke tatt i bruk.
– På soverommet mot øst er vinduet i fra 2005, øvrige vindusglass er stemplet med 2018.

Konklusjon taktrapport Torbjørn Sætre:
Leilighet i første etasje i bolig med tre boenheter. Boligen er i fra 2008 og er blitt 13 år gammel. Boligen skal være bygget etter datidens krav, byggeskikk og standard. De fleste vinduene er byttet i 2018 og det er opplyst at boligen da ble etterisolert utvendig. Utvendige mur fasader fremtrer i bra stand. Bordkledningen har feil montering i skjøtene. Innvendig er det noe slitasje på overflatene og det registreres at det er flere avslutninger på lister og fast inventar som ikke er fullført. Det er tegn på utettheter i dusj sonen på badet, det er målt fuktighet i overgangen gulv og vegg i dette området. Både på badet og i tilstøtende rom for badet.

TG 3 – Baderom
Det er registrert høye utslag med bruk av fukt indikator og hammer elektrode, utslagene var i nedre del av veggen både i dusjen og i tilstøtende rom.
Årsaken til utslagene er trolig utettheter i membranen på badet. Eier av leiligheten har prøvd å utbedre med å legge ny silikon fuge i overgangen gulv og vegg, men det er ikke tilstrekkelig med kun silikon. Det skal være tett membran på gulvet og veggen som skal forhindre at fuktighet trekker igjennom.

Konklusjon takstrapport Tom Erik Tørring:
Flermannsbolig bygget i 2008. Bygget er i all hovedsak i mur, med innvendig påforede og plateslått vegger. Det er i denne boligen indikert vannskade på laminerte gulv på kjøkken med spredning utover i gang/stue. Det er også indikert vannskader på baderommet med gjennomslag i vegg mot stuen.
Det vil for denne boligen være påregnelig med oppgraderinger. Se ellers kommentarer og begrunnelser fra takstmann under enkeltpunkter senere i rapport.

TG 3 – Baderom
Det er fuktutslag på baderommet, i våtsonen. Dette har gjennomslag til stuen. Det er også muggsopp i dusjsonen og noe synlig i tak/hjørner. Det er påregnelig at dette baderommet må renoveres. Det er også påregnelig at vegg i stuen mot bad må åpnes.
TG 3 – Gulv

Kommentarer fra egenerklæringsskjema:
– Håndverker Masalski ( kontrakt avtaler gjort med kjøp & salg eiendom as).
– 2018 demontert alle vindu mot vest og nord total 5 stk vindu til 3 dobbel glass og med montert ny kledning.
– Varmepumpe Enkon 2017
– Sykkelvei på Vormedalsvegen
– Bør å lese igjennom tilstandsrapport og jeg er som eier har ingen erfaring.Skaderapport, tilstandsrapport og dokumentasjon på leiligheten hos megler
-Har bodd i boligen i 2 år 8 mnd.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?